Angela Liddon szakácskönyve több mint száz ínycsiklandó, teljes értékű receptet tartalmaz az újragondolt klasszikusoktól kezdve – amelyeket a húsevők is szeretni fognak – a friss és ötletes, ízekben gazdag fogásokig. A Ragyogj! című könyv számos receptet tartalmaz a különféle ételallergiában szenvedőknek, több mint kilencven gluténmentes recept, és rengeteg szójamentes, dió- és mogyoróféle-mentes, cukormentes és gabonamentes változat is található benne.

Csak nézd meg a videót és készítsd el te is Angela egyszerű, ámde szédítően finom indiai lencsés karfiollevesét!


Miért van az, hogy a legegyszerűbb levesek a legfinomabbak?
Ez első látásra nem egy kifinomult leves, az íze mégis táncra perdíti az ízlelőbimbóidat. Ha pedig olyan vagy, mint én, te is táncolni fogsz a konyha kellős közepén. (Soha nem állítottam, hogy normális vagyok.) Az olyan összetevők miatt, mint a karfiol és a lencse, meglehetősen pénztárcabarát, míg az indiai fűszerek, mint például a currypor és a gyömbér, felmelegítik a tested egy hűvösebb napon. Minél többet áll, annál finomabb, ezért én a maradékot szeretem a legjobban.

indiai_lencses_karfiolleves1

Olvass bele a könyvbe

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel