Ami a Kutyáknak szerencsét hoz

  • Kutya évek: …1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030…
  • Szerencseszínek: piros, zöld, lila
  • Szerencseszámok: 3, 4, 9 és amelyekben ezek szerepelnek (mint a 34, 49)
  • Szerencsét hozó virágok: rózsa, csónakorchidea
  • Szerencsenapok: minden kínai holdhónap 7. és 28. napja
  • Szerencsés irányok: kelet, dél és északkelet
  • Szerencsés hónapok: a 6., 10. és 12. kínai holdhónapok

 

A Kutyáknak balszerencsét hozó dolgok

  • Szerencsétlen színek: kék, fehér, arany
  • Szerencsétlen számok: 1, 6, 7
  • Szerencsétlen irány: délkelet
  • Szerencsétlen hónapok: az 5. és a 8. kínai holdhónap

 

Anyagiak

A Kutyáknak nehéz egyedül előállniuk egy befektetési tervvel, ezért javasolt segítséget kérniük. Mindazonáltal nagy nyereségben részesülhetnek, ha az ingatlaniparba, hőenergiába vagy kulturális és műszaki projektekbe fektetnek be 2018-ban.

Karrier

Habár a Kutyák elég ambiciózusak a karrierjükben, a születési évük csillagjegyének negatív hatásai miatt nehéz lesz előléptetésben részesülniük 2018-ban. Hasonlóan a tudományos világban – a sok tanulás ellenére a Kutyáknak nehezükre fog esni kihozni magukból a legjobbat a vizsgák idején, ezért átlagon alul teljesítenek majd.

Szerelem

A Kutyák elég lelkesek lesznek ahhoz, hogy szerelembe essenek 2018-ban, és ez a kiváló kedélyállapotuknak köszönhető. Habár a szerencse kevésbé mosolyog rá a Kutya férfiakra 2018-ban, ez nem jelenti azt, hogy ne tudnák elnyerni a nők szívét. Csak idő kérdése…

Összességében a Kutya nők jobban ki vannak téve a balszerencsének 2018-ban. A szerelemben hajlamosak az egyik lehetőséget a másik után elrontani, a büszkeségüknek és a szeszélyességüknek köszönhetően.

Egészség

Ami az egészséget illeti, a 2018 balszerencsés év a Kutyák számára. Nagyon érzékenyek a máj és epe megbetegedéseire, légúti fertőzésekre, valamint végtagsérülésekre. Ezenfelül erősen valószínű, hogy drasztikus esetekkel, esetleg közlekedési balesetekkel találkozhatnak.

Amennyiben a Kutya jegyében születtél, a sérülések elkerülése végett ajánlott, hogy ne mássz hegyet, és ne menj kalandos felfedezésekre. Ehelyett gyakori séta az erdőben vagy a tavak mentén legyen az edzéstervedben.

 

Pénzügyek 2018-ban – ★★★☆☆

2018-ban a Kutyáknak kell kezdeményezniük ahhoz, hogy profitáljanak. Nehéz lesz, de bevételt szerezhetnek ingatlanprojektekből vagy technikai befektetésekből. 2018-ban a Taisui csillag hatására a Kutyák sokat nyerhetnek hőenergiai projektekből és kulturális befektetésekből.

A Kutyák szeretnek előnyt szerezni a stratégiájukkal. Néha azonban radikálisak, vagy esetleg túl keményen játszanak, ezért ügyeljenek a jogi akadályokra és a vezetőség visszautasítására.

 

Karrierkilátások 2018-ban – ★★★☆☆

image1

A Kutyák ambiciózusak, és ez a tulajdonságuk még hangsúlyosabbá válik 2018-ban. Azonban nem kapnak egykönnyen előléptetést, ezért tovább kell tanulniuk a magasabb képzettség érdekében.

Azoknak a Kutyáknak, akik az üzleti életben tevékenykednek, ajánlott az ingatlan- vagy kulturális projektekre fókuszálniuk, vagy a technikai, esetleg a hőenergiával kapcsolatos lehetőségekkel foglalkozniuk. Ezek kifizetődőek lesznek, ezáltal jobban fejlődhet a karrierjük.

A Kutyák 2018-ban a születési csillagjegyük évében vannak, szóval javasolt nyugtató sétákat tenniük a parkon keresztül, hogy elkerüljék a balszerencsét.

 

Szerelem 2018-ban – ★★★☆☆

image2

A Kutyák aktívan fogják kutatni a szerelmet 2018-ban, és igyekeznek majd kapcsolatokat kialakítani. A végeredmény talán nem lesz ideális, de előnyt szerezhetnek az erős pozíciójukból és kezdeményezőképességükből.

Az, hogy a Kutya férfiak szerelmi élete előreláthatólag nem fog virágozni ebben az évben, még nem jelenti azt, hogy nem keverednek románcokba. Csak talán több időbe telik majd.

Ami a Kutya nőket illeti, valószínűtlen, hogy rájuk fog találni a szerelem. A büszkeségüknek és erőteljes természetüknek köszönhetően el fogják veszíteni a lehetőségeiket.

Ha a Kutya jegyében születtél, ajánlott hosszú sétákat tenned egy tóparton vagy parkban, hogy több szerencséhez juthass a szerelemben.

 

Egészség 2018-ban – ★★☆☆☆

image3

Egészség tekintetében ez nem egy jó év a Kutyák számára. Mivel a 2018-as a születési csillagjegyük éve, nagyon valószínű, hogy kéz- és lábsérülést szenvednek, de súlyos baleset is előfordulhat a Kutyák radikális hozzáállása miatt. Ügyeljenek a légzőrendszerükre!

Amennyiben tehát a Kutya jegyében születtél, ajánlott megzaboláznod szeszélyes és drasztikus hajlamaid. Nyugtasd le magad hosszú sétákkal egy parkban vagy tóparton.

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

kutya-ajanlat
 

A KÍNAI ASZTROLÓGIA HÓNAPJAI

A kínai asztrológiában a hagyományos kínai napkalendáriumot használják a hónapok meghatározására, így az állatövi év februárban kezdődik, a február 5-e körüli két napban.

 

Első hónap (2018. február 16. – március 16.): Vegyes

A kínai holdnaptár első hónapja stabil a karrier tekintetében. A management elismeri a Kutyák munkáját, ezért fontos lehetőségeket kaphatnak, ami erősíti a helyzetüket a munkahelyükön. Ami a párkapcsolatot illeti, a nők ki lesznek téve lelki kríziseknek, és több figyelmet kellene fordítaniuk a partnerükre, aki népszerű lesz az ellenkező nem szemében. A Kutyáknak ajánlott megragadniuk egy befektetési lehetőséget ebben a hónapban. Mindeközben pedig nagy figyelmet kell fordítaniuk az egészségükre is.

 

Második hónap (2018. március 17. – április 15.): Keserédes

A Kutyák alig fejlődnek a karrier terén ebben a hónapban a kevés motiváció miatt. Szakmailag ez a legrosszabb időszak számukra az évben. A pénzügyi szerencsének köszönhetően nagy nyereségre tesznek szert, főleg ha óvatosabb befektetési stratégiákat vezetnek be. A Kutyák szerencséje emellett fellendül mind az egészségben, mind a kapcsolatok terén.

 

Harmadik hónap (2018. április. 16. – május 14.): Kemény

A harmadik hónapban a Kutyáknak nehezükre esik a saját problémájuk megoldása, a karrier és a kapcsolatok terén is. Ez a hirtelen változásoknak tudható be, és rossz teljesítményhez és alacsony bevételhez vezet a munkájában. Érzelmi krízisek is gyakran felszínre törnek ebben a hónapban.

 

Negyedik hónap (2018. május 15. – június. 13.): Vidám

Könnyen lehetnek félreértések a Kutyák és a főnökeik között ebben a hónapban, valamint a rossz teljesítményüknek köszönhetően a bevételük is csökkenni fog. Mivel a pénzügyekben nem lesz szerencséjük a Kutyáknak, ajánlott lecsökkenteni a telefonnal kapcsolatos kiadásaikat, és mellőzni a felesleges költekezéseket. Ez egy szerencsés hónap az egyedülálló Kutyáknak. Annak ellenére, hogy vitákba kerülhetnek a szerelmükkel, a kapcsolatuk nem fog kárt szenvedni. A Kutyák jó egészségnek örvendenek, és jókedvűek lesznek ebben az időszakban.

 

Ötödik hónap (2018. június 14. – július 12.): Küzdelmes

Ebben a hónapban küzdelmesen halad előre a Kutyák karrierje. A pénzügyi szerencséjük szintén korlátozott, annak ellenére, hogy a bevételük stabil az óvatos befektetési stratégiáknak köszönhetően. Ami a szerelmi életüket illeti, a férfiaknak nagyobb a szerencséje ebben a hónapban. Próbálják elkerülni az emésztőrendszeri megbetegedéseket.

 

Hatodik hónap (2018. július 13. – augusztus 10.): Változás

A legtöbb Kutya munkahelyet akar váltani ebben a hónapban, mert nem igazán tudnak fejlődni a jelenlegi munkájukban. A szerencséjük – legyen az jó, vagy rossz – az állandóan változó ötleteikkel együtt hullámzik. Zűrzavar szűrődhet be a kapcsolatukba, emellett pedig vigyázniuk kell, hogy a túl sok munka le ne terítse őket a lábukról.

 

Hetedik hónap (2018. augusztus 11. – szeptember 9.): A legjobb

A Kutyák balszerencséje egy időre eltűnik ebben a hónapban. Ez a legjobb idő arra, hogy a szabadúszók egy jó munkát találjanak, és egy vagyont keressenek. A Kutya férfiaknak több esélye lesz ebben a hónapban, hogy elnyerjék álmaik hölgyének szívét. Ami az egészséget illeti, pihenjenek többet, hogy felfrissítsék magukat.

 

Nyolcadik hónap (2018. szeptember 10. – október 8.): Újratervezés

Nagy változások lesznek a Kutyák életében ebben a hónapban, ezért ajánlott újragondolniuk a munkavégzésük módját, és jó kapcsolatot ápolniuk a kollégáikkal.

 

Kilencedik hónap (2018. október 9. – november 7.): Bonyodalom

Habár megannyi lehetőség kerül a Kutyák útjába, ők inkább csalódottak lesznek a befektetéseik végkimenetelét illetően, a növekvő kiadásaik miatt. Annak ellenére, hogy jelentős vagyonra tesznek szert, mégsem tudnak kijönni a fizetésükből. Elképzelhető, hogy a Kutya férfiak egy kellemetlen helyzettel találják szemben magukat a kapcsolatukba lépő harmadik fél miatt, ezért meg kell tanulniuk, hogyan védjék meg a párkapcsolatukat.

 

Tizedik hónap (2018. november 8. – december 6.): Jó

Ebben a hónapban több szerencséje lesz a Kutyáknak az anyagiak terén, így megízlelhetik a pénzkeresés sikerét.  Mindeközben kerüljék a felesleges költekezést, annak ellenére, hogy sok társas kötelezettség van előttük.

 

Tizenegyedik hónap (2018. december 7. – január 5.): Hanyatló

A pénzügyi szerencse csak névlegesen szerepel a Kutyák életében ebben a hónapban, ennek ellenére az étel és a ruhák nem okoznak majd gondot. A Kutyáknak érzelmi krízisekkel kell majd szembenézniük, és váratlan változásoknak is ki lesznek téve ebben a hónapban.

 

Tizenkettedik hónap (2018. január 6. – 2019. február 4.): Visszaesés

A tizenkettedik hónapban a Kutyák munkahelye nem lesz túl stabil: a megszokott állásukat leváltják egy egyszerűbb munkakörre.

Forrás: chinahighlights.com

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

kutya-ajanlat