Ami a Nyúlnak szerencsét hoz

  • Nyúl évek: …1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023…
  • Szerencseszínek: piros, rózsaszín, lila, kék
  • Szerencseszámok: 3, 4, 6 és az ezen számjegyeket tartalmazó számok (pl. 34 és 46)
  • Szerencsét hozó virágok: árnyliliom és jázmin
  • Szerencsenapok: minden kínai holdhónap 26., 27. és 29. napja
  • Szerencsés irányok: kelet, dél és északnyugat
  • Szerencsés hónapok: az 1., a 4., a 8. és a 11. kínai holdhónap

 

Balszerencsét hoz a Nyúl számára:

  • Szerencsétlen színek: sötétbarna, mustársárga és fehér
  • Szerencsétlen számok: 1, 7 és 8
  • Szerencsétlen irányok: észak, nyugat és délnyugat
  • Szerencsétlen hónapok: a 2., a 6., a 9. és a 12. kínai holdhónap

 

Anyagiak

Az anyagi szerencse a Nyúl jegyében születettek mellé áll 2018-ban. Mind a fizetésük, mind az életszínvonaluk tekintetében emelkedés várható, és busásan jövedelmeznek majd ingatlanpiaci és kulturális vonatkozású befektetéseik.

Karrier

A közvetlen feletteseikkel való nézeteltéréseik következtében a Nyúl jegy szülöttei nehezen érnek el áttörést a karrierjükben, és a felső vezetés is problémákat okozhat számukra.

Ugyanakkor jó időszak ez arra, hogy vállalkozóként alapozzák meg sikereiket, vagy elindítsák saját start-up vállalkozásukat. Általában véve jó lehetőségeik adódnak új projektek beindítására.

Szerelem, kapcsolatok

A Nyúl férfiak népszerűbbek lesznek az ellenkező nem körében 2018-ban, és jó eséllyel megismerkedhetnek stabil anyagi hátterű hölgyekkel.

A Nyúl nők általában véve nagyobb feszültséget élnek meg kapcsolataikban, bár a kollégáikkal többnyire jól kijönnek majd. 2018-ban nagyobb tettrekészséget kell mutatniuk szerelmi életük alakítására.

Egészség

A Nyúl jegyében születettek egészségügyi problémáktól szenvedhetnek 2018-ban. Könnyedén áldozatául eshetnek a májat vagy az epehólyagot támadó megbetegedéseknek, ezért fontos, hogy rendszeresen kivizsgáltassák az egészségügyi állapotukat. Tanácsos hosszas vízparti sétákat tenniük a tudatuk harmonizálása érdekében.

 

Pénzügyek 2018-ban — ★★★★★

image1

A Nyúl jegy szülöttei pénzügyi téren jó szerencsének örvendhetnek 2018-ban.

A Nyúl fizetése vagy béren kívüli juttatásai emelkedni fognak, és ingatlanból is származhatnak majd jövedelmei.

A Nyúl jegyében születettek sikeresek lesznek az ingatlanpiaci és kulturális beruházások terén – nagy nyereségre tehetnek szert ezek kapcsán. Ugyanakkor adódhatnak problémáik is, mint például nézeteltérések a többi befektetővel, ami zaklatottá és kimerültté teheti a jegy szülötteit.

 

Karrierkilátások 2018-ban — ★★★☆☆

image2

A Nyúl jegyűek nem számíthatnak kiemelkedő szerencsére az előléptetések terén 2018-ban.

A Nyúl a feletteseivel való hiányos kommunikáció miatt elnyomottnak és kedvetlennek érezheti magát. Személyes színtéren konfliktusai adódhatnak a közvetlen felettesével, aki akár el is bátortalaníthatja az előrelépéstől. Emiatt ha jól teljesít is a munkájában, a Nyúl rendkívül feszült lesz.

Ezzel szemben jó lehetőségeket tartogat számára ez az év, amennyiben karrierjét az ingatlanpiacra vagy kulturális tevékenységekre építi. Előléptetésre e téren is nehezen adódik esélye, ám általánosan véve jól alakulnak a dolgai.

Ha vállalkozó vagy, kilátásba kerülhet a nagy áttörés lehetősége, és emellett szorosabb együttműködésre számíthatsz partnereiddel a fontos projektek kivitelezése során.

 

Szerelem 2018-ban — ★★★☆☆

image3

A Nyúl jegy szülöttei általában véve stabil, tartós kapcsolatokra számíthatnak 2018-ban.

A Nyúl férfiak jó szerencsének örvendhetnek a szerelem terén ebben az évben. Lehetőségük nyílik megismerkedni egy megfelelő partnerrel. Ugyanakkor időnként nehéz lesz dűlőre jutniuk választottjukkal, aki alkalomadtán kimondottan barátságtalanul viselkedhet majd. A nő olykor túlzottan idegesnek tűnhet, és egy igazi rejtély lesz számukra.

A Nyúl nők szintén sok lehetőséget kapnak az ismerkedésre, de időnként feszültséget okoz majd számukra a szerelmi életük. A társ, akit legszívesebben választanának, nem igazán érti meg őket, és időnként túlzottan magával lesz elfoglalva ahhoz, hogy felismerje romantikus érzelmeiket. A Nyúl nőknek magukhoz kell ragadniuk a kezdeményezést, hogy áthidalhassák a kettejük közt lévő távolságot. Tanácsos kimutatniuk az érzelmeiket a férfi felé, amennyiben előrelépésre vágynak a kapcsolatukban.

 

Egészség 2018-ban — ★★☆☆☆

image4

A Nyúl jegyében születetteknek nem túl jók az egészségügyi kilátásaik 2018-ban.

Könnyedén áldozatául eshetnek egy heves megbetegedésnek, vagy éppen kellemetlenségeket tapasztalhatnak a májuk vagy az epehólyagjuk körül. Ezen felül éles fémszerkezetektől is sérülést szenvedhetnek.

Ezek az egészségügyi problémák valószínűleg nem járnak majd súlyos következményekkel, ellenben ideiglenesen megnehezítik a Nyulak életét.

Nyúlként ajánlott rendszeres egészségügyi vizsgálatokra járnod, és tóparti sétákat tenned az elméd kiegyensúlyozása érdekében.

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

nyul-ajanlat
 

A KÍNAI ASZTROLÓGIA HÓNAPJAI

A kínai asztrológiában a hagyományos kínai napkalendáriumot használják a hónapok meghatározására, így az állatövi év februárban kezdődik, a február 5-e körüli két napban.

 

Első hónap (2018. február 16. – március 16.): Keserédes

Változások történnek a Nyúl karrierjében az első hónap során: egyre több lehetőség tárulkozik fel a munkájában, és több feladatot képes végrehajtani. Anyagi tekintetben viszont elképzelhető, hogy veszteségek érik ez idő alatt.

 

Második hónap (2018. március 17. – április 15.): Mélyrepülés

A pénzügyi szerencse messziről elkerüli a Nyúl jegy szülötteit a második hónapban. Még az is elképzelhető, hogy rossz döntéseik következtében elveszítik minden pénzüket, főleg amennyiben magas tőkebefektetést igénylő iparágban tevékenykednek. Ezért alaposan meg kell fontolniuk most minden lépésüket ahelyett, hogy bármibe is belevetnék magukat. Szerelmi színtéren sem adódnak jó lehetőségeik a második hónap során, ezért jobban teszik, ha lehetőség szerint inkább a munkájukra koncentrálnak ahelyett, hogy a képzeletük elkalandozásával hamis reményekbe ringatnák magukat.

 

Harmadik hónap (2018. április 16. – május 14.): Ígéretes

A Nyúl eddig ismeretlen önbizalomra tesz szert, valamint a tehetségét is kibontakoztatja munkájában a harmadik hónap során. Ezáltal viszont könnyen válhat a munkatársai féltékenységének áldozatává, sőt még a főnökével sem lesz felhőtlen a viszonya. A megelőző hónapokkal ellentétben most végre kiegyensúlyozottabb pénzügyi helyzetre és stabil bevételi forrásra számíthat.

 

Negyedik hónap (2018. május 15. – június 13.): Kedvező

A pénzügyi szerencse tekintetében a negyedik hónap kedvező időszak lesz a Nyúl szülöttek számára. Nagyban megnövelhetik a vagyonukat, amennyiben képesek élni a most feltárulkozó lehetőségeikkel. Ne legyenek túlzottan kapzsik a munkájukban. A legjobb irányelv számukra most az, ha stabilan megállják helyüket a karrierjükben. Szerelmi téren a Nyúl nőknek most jó esélyük van megtalálni a nagy Ő-t.

 

Ötödik hónap (2018. június 14. – július 12.): Könnyedség

A Nyúl pénzügyi szerencséje kedvező fordulatot vesz, és minden könnyedén halad számára e téren az ötödik hónapban. El tudja végezni a feladatait, sőt akár áttörésre is számíthat a karrierjében. Szerelmi téren egyesek jó eséllyel épp most ismerkednek meg a nagy Ő-vel, mások pedig akár házasságot is köthetnek ebben a hónapban.

 

Hatodik hónap (2018. július 13. – augusztus 10.): Lehetőségek

A Nyúl visszaesést tapasztalhat a karrierjében, de a felmerülő problémákat megoldhatja, amennyiben lelkes marad a munkáját illetően. Minden kizárólag a hozzáállásán múlik. Könnyedén zsákutcába futhat, ha túl hamar belefárad a munkájába. Ha a Nyúl jó döntéseket tud hozni, és erősen megragadja a kínálkozó lehetőségeket, akkor kedvezőbben alakul a karrierje, és jó anyagi kilátásokra számíthat.

 

Hetedik hónap (2018. augusztus 11. – szeptember 9.): Nyomás alatt

A Nyúl a munkája miatt akkora nyomás alatt állhat ebben hónapban, hogy alig marad ideje a befektetéseivel és a kapcsolataival foglalkozni. Noha az előtte álló problémák megoldása nem okoz különösebb nehézséget számára, azért idejének javát felemészti ebben az időszakban.

 

Nyolcadik hónap (2018. szeptember 10. – október 8.): A legrosszabb

A nyolcadik hónap lesz a legrosszabb a Nyúl számára. Hatalmas krízisekkel szembesülhet mind a karrierjében, mind az emberi kapcsolataiban. A bevételei várhatóan csökkennek, és könnyen lehet, hogy a partnere véget vet a párkapcsolatuknak.

 

Kilencedik hónap (2018. október 9. – november 7.): Javulás

Az előző hónapban megélt mélypontot követően a Nyúl kissé fellélegezhet, és gördülékenyebben alakulnak a pénzügyei is a kilencedik hónap során. A stabilabb munkahelyi és magánélete lehetővé teszi a Nyúl számára, hogy a bevételi forrásaira és a kapcsolataira összpontosítson. Ebben a hónapban érdemes odafigyelnie az egészségi állapotára, hogy elejét vehesse az esetleges betegségeknek.

 

Tizedik hónap (2018. november 8. – december 6.): Fejlődés

Az anyagi szerencse változatlan marad a Nyúl jegyűek számára a tizedik hónapban. Ellenben könnyen eshetnek becstelen emberek áldozatául, ezért jobb, ha most általában véve meghúzzák magukat, hogy elkerüljék a bajt. Ez idő alatt a legjobb döntésük az lehet, ha inkább az egészségük megőrzésére koncentrálnak, és több időt szánnak a kapcsolataik ápolására.

 

Tizenegyedik hónap (2018. december 7. – 2019. január 5.): Krízis

A Nyúl nagy valószínűséggel kerülhet krízishelyzetekbe az emberi kapcsolatai terén. Könnyedén megsértheti a felettesét is, így hát meg kell tanulnia uralni az indulatait. Fontos, hogy megfelelően kommunikáljon, és jól kijöjjön másokkal, hogy elkerülhesse a szükségtelen munkahelyi problémákat.

 

Tizenkettedik hónap (2019. január 6. – február 4.): Kiszámíthatatlanság

A Nyúl anyagi szerencséje fellendül ebben a hónapban, habár alig keres majd pénzt, és nem lesz stabil jövedelemforrása.

Forrás: chinahighlights.com

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

nyul-ajanlat