Egészséges és finom rágcsálnivaló, mely rengeteg nyomelemmel, antioxidánssal és esszenciális zsírsavval tölti fel szervezetünket. A fiatalság és a szépség gyümölcseként is ismert goji bogyó Kína északi részéről származik, ahol már évezredek óta használják a tradicionális gyógyászatban. Leginkább kis piros terméseit ismerik, de a tradicionális kínai orvoslás a növény minden részét használja.

A goji tulajdonképpen a természet multivitaminja, amely több mint:

•    20 féle ásáványi anyagot,
•    18 féle aminosavat,
•    15% fehérjét,
•    a barna rizsnél 67-szer több B1- vitamint,
•    a zabkorpánál 100-szor több B3-vitamint,
•    a nyers spenótnál 2-szer több béta-karotint,

A goji bogyó antioxidáns-tartalma

A goji bogyó valamennyi élelmiszer közül a legnagyobb koncentrációban tartalmaz antioxidánsokat. Ezzel hatékonyan védi szervezetünket a szabad gyökök ellen, melyek a sejtekben kialakuló mutációt okozva betegségek kialakulását idézhetnek elő. A szárított bogyók gazdag antioxidáns-forrása megvédi a bőrt az oxidatív folyamatok ellen, ezzel megelőzi a korai öregedést és támogatja az immunrendszert.
Erősítse szervezetét szárított gojival

Cukorbetegek is fogyaszthatják

A goji bizonyítottan az egyik legalacsonyabb glikémiás indexszel rendelkező élelmiszer, így jótékony hatásait cukorbetegek is élvezhetik, mivel fogyasztása nem emeli meg a vércukorszintet.

A goji bogyó jótékony hatásai:

•    erősíti az immunrendszert
•    Öregedésgátló hatású
•    tisztítja a májat
•    csökkenti a változókori panaszokat férfiaknál, nőknél egyaránt
•    csökkenti a magas vérnyomást és a koleszterinszintet
•    természetes afrodiziákum

ISMERD MEG AZ ÖSSZES SUPERFOODOT

Keresse a SUPERFOOD termékeket a Herbaházban: www.herbahaz.hu