Az önmagadról való gondoskodáshoz az is hozzátartozik, hogy megszabadulsz az anyagi és érzelmi adósságok súlyos terhétől. Már attól sokkal könnyebbnek és szabadabbnak érzed majd magad, ha szembenézel ezekkel a dolgokkal, tervet készítesz jelenlegi tartozásaid rendezésére, a jövőben pedig kerülöd az ilyen helyzeteket.

A bőség angyalai látják, mennyire aggódsz az adósság miatt, ami elveszi az energiádat, ezért útmutatást adnak neked, hogy visszafizethesd a tartozásaidat. Még ha sokáig tart is, már attól a tudattól jobban fogod érezni magad, hogy haladsz.

Amikor a bőség angyalait arra kértük, mutassanak egy hatékony és egyszerû módszert, amellyel törleszthető az adósság, a következő technikát adták át nekünk: azonnal hagyd abba az adósságaid növelését, számold ki, mekkora összeget költesz havonta a tartozásaid rendezésére, folyamatosan fizesd be ezt az összeget az egyik tartozásod kiegyenlítésére, és hamarosan letudhatod az egyik adósságodat.

Amikor ez megtörténik, a havonta befizetett összeg maradjon változatlan, viszont most oszd el a többi adósság közt, amelyektől szabadulni szeretnél. Így gyorsabban tudod ezeket törleszteni. A titok az, hogy ne fizess kevesebbet havonta, mint most, így ugyanazt az összeget a kölcsönzõk egyre szűkülő körének fizeted, és fokozatosan kilábalhatsz az adósságból.

Segít kézben tartani az anyagi ügyeidet (és leküzdeni a kényszeres vásárlás problémáját), ha hiteltanácsadóval dolgozol, vagy csatlakozol egy online támogató csoporthoz, mint amilyen a Debtors Anonymus (Névtelen Adósok).

Ez a kártyalap utalhat érzelmi adósságra is, amennyiben úgy érzed, hogy tartozol valakinek, és emiatt bűntudatod van. Az adósság energiája levertté tesz, befolyásolja a hangulatodat, a motivációs szintedet és a bőség áradását. Hívd most segítségül Mihály arkangyalt és a bőség angyalait, hogy lazítsák meg a bűntudat, a félelem és a szégyen kötelékeit, amelyek fogva tartanak téged. Most már szabadon dönthetsz a tetteidről, a munkádról és a kapcsolataidról, a szeretet és nem a félelem alapján.

Bizonyos esetekben ez a lap azt a jó hírt jelzi számodra, hogy az adósságod végre rendeződik. Ilyenkor az angyalok gratulálnak neked, amiért nagyszerűen gondoskodsz magadról.

a-boseg-angyalai-megnezem