Pénzügyek terén azt tekintsd a legfontosabb kötelességednek, hogy amikor bevételhez jutsz, egy részét mindig félreteszed magadnak. Az öngondoskodás e szeretetteljes formája révén mindig lesz megtakarítot pénzed, amit a jelenedre fordíthatsz, és a jövődbe fektethetsz.

Ez a lap az önmagadról való anyagi gondoskodás felé mutat, és egy ősi titkot oszt meg veled a bőséggel kapcsolatban, méghozzá azt, hogy először magadat kell kifizetned.

Anyagi jóléted szempontjából alapvető fontosságú, hogy törődj a számlákkal és a többi kötelezettségeddel, ám ugyanolyan fontos, hogy magad felé is leródd a tartozásod. Amikor kifizeted a számláidat, fizess magadnak is: minden kifizetett összeg tíz százalékát félre kell tenned. Ezt a pénzt pedig csak arra fordítsd, hogy felelősen a jövődbe fekteted.

Könnyû ürügyeket találni arra, hogy miért ne fektessünk önmagunkba. Talán egoizmusnak tûnik, sőt pazarlásnak. Energetikailag viszont, ha elõször magunknak fizetünk, olyan, mintha így imádkoznánk az univerzumhoz: „Megérdemlem. Nekem is jár a bőség, a jólét és a béke. Az anyagi jólétem társteremtõje vagyok, és nem érem be kevesebbel, mint amennyit mások várnak el tőlem.”

Ez a lap az öngondoskodás más módjára is vonatkozhat: légy ugyanolyan tiszteletteljes és nagylelkû önmagadhoz, mint a szeretteidhez.

a-boseg-angyalai-megnezem