Isten és az angyalok csak akkor tudnak a segítségedre sietni, ha szabad akaratodból úgy döntesz, hogy elfogadod a segítséget, ami kéréssel kezdődik. Nem számít, hogyan kéred Isten segítségét, csak az a fontos, hogy megtedd. Ugyanígy az embereket is világosan meg kell kérned rá, hogy támogassanak.

Kértél már segítséget a jelenlegi helyzeted megoldásához? Ez a lap kedvesen figyelmeztet, hogy az Ég csak akkor siethet a segítségedre, ha szabad akaratodból úgy döntesz, hogy segítséget kérsz, és el is fogadod. Isten számtalan csodálatos adománya közül a szabad akarat az egyik legnagyobb ajándék. Ne feledd: ahhoz hogy Isten és az angyalok segíthessenek abban, hogy a vágyott bőség megjelenjen az életedben, kérned kell.

Ne aggódj amiatt, hogy rossz dolgot kérsz. Amennyiben imáid őszinték, az Ég mindent megad neked, hogy a legjobbat és a legtöbbet hozhasd ki magadból. Mondd el Istennek, mi nyomja a szíved, kérj segítséget, és légy nyitott az elfogadásra.

Isten és az angyalok tudják, hogy vannak anyagi szükségleteid, és boldogan teljesítik a kívánságaidat – neked csak kérned kell. Mindegy, hogyan kéred, csak kérd. Ez a lap arra sürget, hogy tedd meg mielőbb.

A kérés azt jelzi, hogy hajlandó vagy Istennel együtt teremteni, és elfogadod az isteni beavatkozást. Isten és az angyalok azt akarják, hogy boldog légy, és elérd életed célját. Ha segítséget kérsz, földi küldetésedhez igazodsz.

a-boseg-angyalai-megnezem