Isten szeretett gyermeke vagy, mint mindenki más, és megérdemled a támogatást, amely lehetővé teszi számodra, hogy isteni életcélodra koncentrálj. Ha még nem fedezted fel szeretetre méltó tulajdonságaidat, akkor is bízz benne, hogy Isten és az angyalok tudják, mennyire csodálatos ember vagy valójában.

A bőség angyalai ezzel a lappal arra emlékeztetnek: mint mindenki más, te is megérdemled a bõséget. Lehet, hogy elbátortalanodtál, vagy azt hiszed, hogy akik bőségben élnek, mások vagy jobbak, mint te. Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy Isten tökéletes gyermeke vagy, és ahogy te sem szeretnéd, ha a gyermekeid nélkülöznének, Isten is maradéktalanul gondoskodik rólad.

Isten és az angyalok azonban nem azért juttatnak nekünk adományt, hogy felhalmozzuk a bankszámlánkon. Azt akarják, hogy támogassuk a karitatív szervezetek nagyszerû munkáját, és ezáltal önmagunkat, miközben az életcélunkért dolgozunk, és mindent megteszünk azért, hogy a világ jobb hely legyen. A bőség angyalai tudják, hogy számtalan ember szeretne jót tenni, de sokan nem képesek rá, mert az energiájukat teljesen leszívja a munka. Az angyalok gondoskodnak róluk is, mint minden isteni teremtményről.

Segít, ha megerősíted, hogy megérdemled a bőséget, mert jó ügyekbe fektetsz: fizeted a tanulmányaidat, megszerzed azokat a dolgokat, amelyek az életcélodat szolgálják, öngondoskodással csökkented a stressz szintjét az életedben, és adakozol bizonyos jótékonysági szervezeteknek.

Ha megerősíted, hogy megérdemled mindazt a jót és mindazokat a lehetőségeket, mint mindenki más, az segít eloszlatni az érdemtelenség régi érzéseit. Ha elfogadod a bőséget, ami máris a tiéd, és aktívan kéred, amit szeretnél, energiáid támogatják majd az áldás elfogadását a jelenlegi életedben és helyzetedben.