Karriered felfelé ível, pozitív változások várhatók, melyek támogatják az álmaid, a legfontosabb dolgaid, a szenvedélyed és az életcélod megvalósulását. Ezek a változások abban is segítenek, hogy elengedd a régit, és üdvözöld az újat. Az univerzum minden lépésedet támogatja.

Ez a lap pozitív változást jelez a karrieredben. Sokkal kedvezőbb irányba tartasz majd, összhangban igaz hiteddel és szenvedélyeddel. Nem kell többé azért szenvedned, hogy be tudj fizetni egy csekket. Mostantól a saját belső igazságod szerint dolgozol.

Ehhez a változáshoz rengeteg hit és bizalom szükséges. Ez a lap garantálja, hogy amíg következetesen az isteni útmutatás szerint cselekszel, folyamatos támogatásban részesülsz.

Minél inkább a szívedre hallgatsz, annál pozitívabban alakulnak a pénzügyeid:

  • Csökkennek a kiadásaid, mert nem vásárolsz dolgokat csak azért, hogy boldog legyél.
  • Boldog emberként több vásárlót, ügyfelet, partnert, befektetőt vonzol magadhoz, akik veled szeretnének dolgozni.
  • A vállalkozásod sikeres lesz, mert szenvedélyesen dolgozol érte.

Munkahelyváltásodat Isten és az angyalok vezérlik, semmi szükség tehát kapkodásra, versengésre, és ne is próbáld irányítani a folyamatot.
Annyi a feladatod, hogy lecsendesítsd az elméd, és megőrizd a józanságod, hogy tisztán halld az isteni útmutatást – aztán pedig kövesd, kétkedés és késlekedés nélkül.

a-boseg-angyalai-megnezem