Ha panaszkodsz, beleragadsz az áldozat szerepébe, ami gátol a valódi spiritualitás elérésében. Istentől kapott erődet visszaszerezheted, ha tudatosítod magadban, hogy bővelkedsz a lehetőségekben, szabadságod pedig végtelen. Ettől megnő az önbizalmad, fejlődik az önérvényesítő képességed, és a pozitív megerősítések hatására csodás lesz az életed.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy az anyagiakkal kapcsolatos panaszkodás biztos módja az anyagi problémák elõődézésének. A panaszkodás megerősít bennünket az áldozatszerepben, hiszen azt sugallja, hogy valaki másnál van a hatalom és az irányítás.

Ahhoz, hogy visszaszerezd az életed feletti hatalmat, abba kell hagynod a panaszkodást és mások hibáztatását. Ez nem azt jelenti, hogy el kéne fojtanod az anyagiakkal kapcsolatos fé lel meidet, vagy úgy kéne tenned, mintha minden rendben lenne. Az angyalok megmutatják majd az utat, amit követned kell, hogy javuljon a hangulatod, a gondolataid derûsek legyenek, és megkapd a támogatást, amelyre szükséged van.

Próbáld ki, hogy egy teljes órán nem panaszkodsz (se magadban, se hangosan), és figyeld meg, hogy érzed magad. Aztán bírj ki még egy órát, és még egyet. Igyekezz 24 órát túlélni panaszkodás nélkül, erősítve ezzel a hitedet és a pozitív hozzáállásodat.

A panaszkodás azonnal valami új panaszra ad okot; a pozitív hozzáállás pedig csodálatos pozitív tapasztalatokat és érzéseket vonz. Beszéld meg egy barátoddal, hogy rögtön figyelmeztetitek egymást, amint a másik panaszkodni kezd. Ez a bőséggel kapcsolatos szókincsedet is segít fejleszteni.

a-boseg-angyalai-megnezem