CSAK FÓKUSZÁLJ A JÓLÉTRE

Az Univerzum bőséggel vár, és nem a te dolgod kitalálni, ,,hogyan” fog a pénz az életedbe érkezni.
A te feladatod kérni, hinni azt, hogy már megkaptad, és boldognak érezni magad.
Bízd az Univerzumra annak a részleteit, hogy hogyan hozza el ezt az életedbe.

 

ÚTMUTATÓ

Mielőtt kiválasztasz egy vagy több kártyát, keverd meg a paklit. Ezután vagy elveszed a pakli tetején lévő kártyát, vagy legyezőalakban szétteríted a paklit, és kiválasztod azt, amelyikhez a leginkább vonzódsz, de bármilyen más szempont alapján is választhatsz a kártyák közül.

Húzz egy kártyát a napi inspirációért és útmutatásért
Mindennap, amikor húzol egy kártyát, a vonzás törvényének megfelelően az adott kártyán lévő üzenet lesz a legfontosabb üzenet az életedben abban az időben. Állandóan változunk — mindennap, minden órában —, de a vonzás törvénye mindig azt az üzenetet fogja neked közvetíteni, amelyre a legnagyobb szükséged van akkor, amikor kártyát húzol.

Húzz egy vagy több kártyát a heti összpontosításhoz
Húzhatsz egy, két vagy három kártyát is, amelyekre egy hétig vagy akár egy hónapig is összpontosíthatsz. Ezzel időt kapsz arra, hogy mélyebben eltűnődj a kártyák életet megváltoztató igazságain, és finomíts a javasolt eljárások gyakorlásán.
Azzal, hogy A titkos rnanifesztációs kártyákat integrálod az életedbe, egy erőteljes eszköz lesz a kezedben, amely vezet és inspirál minden lépésnél. Az életed egészen biztosan bőségesebbé lesz, és megtelik szeretettel és örömmel.

 

A TITKOS MANIFESZTÁCIÓS KÁRTYÁK

Van valami, amit talán nem tudsz magadról. Ember vagy, de valójában ennél sokkal több — te egy kreatív lény vagy. Akár tudatában vagy, akár nem, te teremted meg az életed minden pillanatát, és azt, amit ezekben a pillanatokban átélsz. Amennyi pénzed van, vagy nincs, a kapcsolataid minősége, az egészségi állapotod, a boldogságod — mindezek azon gondolataid eredményei, amelyek most vagy a múltban születtek benned. A gondolataiddal alakítod és teremted az életedet.

A gondolatok energiából állnak, ahogyan minden más is. Szó szerint valamik, és mágnesesek. Amikor egy gondolat támad a fejedben, az kiárad a világba, és azonnal elkezdi befolyásolni a környezeted energiáját, a tárgyakat és az embereket az életedben. Az a gondolat magához vonzza azokat az embereket, körülményeket és eseményeket, amelyek ugyanolyan energiájúak, mint a gondolat, és visszahozza ezeket a dolgokat az életedbe. Úgy működik, mint egy hatalmas fénymásoló — megszületik egy gondolat, amelynek az energiája pontosan lemásolódik, majd pedig az életed képeiként és mozzanataiként manifesztálódik. Ezt az elménket irányító törvényt a vonzás törvényének nevezzük.

A vonzás törvénye szüntelenül működik, és pontosan azt manifesztálja, amire gondolunk. A fizika törvényeihez hasonlóan a vonzás törvényének a működése is folyamatos, ami azt jelenti, hogy amikor gondolkodunk, egyfolytában a jövőnket alakítjuk. És fontos annak tudatában lenni, hogy akkor is gondolkodunk, amikor hallgatunk, akkor is, amikor beszélünk, és amikor olvasunk.

Egy gondolat szólhat arról, hogy mit akarunk, vagy arról, hogy mit nem akarunk — „Annyi pénzem van, amennyire szükségem van”, vagy „Soha nincs elegendő pénzem” — de akár így, akár úgy, ez a gondolat a jövődet alakítja. Minél több gondolatod szól egy bizonyos témáról — „Soha nincs elegendő pénzem”, „Ezt nem engedhetem meg magamnak”, „A munkám olyan keveset fizet”, „Nem tudom kifizetni a számláimat”, „Nagyon sok tartozásom van”, „Ez túl drága” —, annál gyorsabban fog ez a dolog manifesztálódni az életedben. Egy gondolat olyan, mint egy önbeteljesítő jóslat. Bármire is gondolsz, azt előidézed az életedben!

A csodálatos tanító, Lester Levenson egyszer azt mondta, hogy ha csak azokra gondolnál, amiket szeretnél — akkor azt mindet megkapnád az életedben. Ilyen egyszerű! Mi azonban hajlamosak vagyunk arra gondolni, amit nem akarunk, hajlamosak vagyunk a negativitásra, a drámákra és a rossz dolgokra fordítani a figyelmünket, valamint azon töprengeni és arról beszélni, amit nem akarunk. És mivel korlátlan hatalmú teremtők vagyunk, azt is megteremtjük a gondolatainkkal, amit nem akarunk.

A jó hír az, hogy ha meg akarod változtatni az életed, egyszerűen csak a gondolataidat kell megváltoztatnod. És amíg ezt nem teszed meg, addig az életed nem fog megváltozni. Semennyi erőfeszítés vagy cselekedet nem fogja tartósan átalakítani az életedet, ha ugyanazokat a fajta gondolatokat teremted meg. A gondolataid az okai mindannak, amit tapasztalsz. Koncentrálj arra, amit akarsz (és ne arra, amit nem akarsz), és az életedben több mint látványos változás fog bekövetkezni.

 

Ahhoz, hogy tudatosan manifesztálj valamit, amit szeretnél, bármi legyen is az, nem kell mást tenned, csak követni a Teremtés Folyamatának három lépését:

1. lépés: Kérdezés — pontosan tisztázd magadban, hogy mit akarsz.

2. lépés: Hit — higgy abban, hogy amit akarsz, az már a tiéd.

3. lépés: Részesülés — amikor már most olyan jól érzed magad, mint aki részesült abban, amit akart; és ezzel a részesülő frekvencián vagy, és részesülni is fogsz.

 

Bár az arra vonatkozó tudást, hogy a gondolataid az okozói mindannak, amit tapasztalsz, sok ősi, szent szöveg és bölcs tanító is tanította az idők során, az emberiség történetének nagy részében ezt a tudást szándékosan eltitkolták az emberek elől. Ennek az eredménye ma is nyilvánvaló, hiszen nagyon sokan élnek szegénységben, betegségben, boldogtalanságban, vagy mindben. A valódi hatalmad ismeretének hiányában — az elmédnek és gondolataidnak hatalmukban áll bármit megteremteni, amit csak akarsz — nagyon nehéz tartósan megváltoztatni a tapasztalt körülményeket.

Itt az ideje véget vetni a nélkülözés és a szenvedés sok-sok évszázadának. Egyetlen személynek vagy eseménynek sincs hatalma feletted. Az igazság az, hogy korlátlan hatalommal rendelkezel. Az igazság az, hogy több mint elég van mindenki számára. Az igazság az, hogy mindannyian élhetünk bőséges életet — és ezt az elménk és a gondolataink erején keresztül érhetjük el!

A titkos manifesztációs kártyák célja, hogy ennek az életet megváltoztató tudásnak az alkalmazása során segítsenek a helyes úton maradni. A hatvanöt kártya tartalmazza A Titok legfontosabb manifesztációra vonatkozó tanításait, valamint egyszerű., erőteljes gyakorlatokat, amelyek segítenek abban, hogy megteremtsd azt, aki lenni szeretnél, amit tenni szeretnél, és amit birtokolni szeretnél az életedben.