Az üzeneted

Az áldás és bőség fénye vesz most körül téged, és az angyalaid szeretnék, ha tudnád, támogatnak téged. Arra bátorítanak, hogy bízz az intuíciódban és minden más útmutatásban, amit ebben az időben kapsz, mivel ez jelentős fejlődéshez és beteljesedéshez vezet. Nagyon sok áldás árad a jelenlegi helyzetedre. Ha ezt még nem érzékeled, tudd, hogy ezek a tökéletes tér-idő szekvencia szerint fognak feltárulni előtted.

A bőség minden ajtaja kitárul. Az angyali bölcsesség arra bátorít, hogy kezdd el számlálni az áldásaidat, mert ezáltal nyitottabb leszel, hogy még többet kapj ezekből.

 

Bővebb üzenet

A bőség a spirituális jutalom, hogy bízunk és megosztjuk az ajándékainkat és képességeinket. Ha a döntéseinket és a cselekedeteinket a legfőbb jóhoz hangoljuk, a lehetőségek áldásában részesülünk. Jelenleg a mély spirituális kapcsolat és erő helyén vagy, és lehetőséget kapsz, hogy spirituálisan gazdagnak érezd magad. Még ha érzékenynek vagy túlterheltnek érzed is magad, vékony a fátyol, amely ezt a világot a mennyországtól elválasztja, és téged fény és támogatás vesz körül. Ha esetleg pénzügyekkel vagy vagyonnal kapcsolatos aggodalmak gyötörnek, tudd, hogy Isten keze az áldott kimenetel felé tereli a helyzetedet. Bízz a képességeidben és a támogató angyalokban.