Az üzeneted

Egy harcos szíve dobog benned. Helyesen akarsz cselekedni, de ez nem mindig könnyű. Az angyalok a bátorság fényével vesznek körül ebben az időben, és arra vezetnek, amerre a szíved mélyén helyesnek érzed. A bátorság nem jelent szenvtelenséget – az angyalok emlékeztetnek, hogy teljesen rendjén való, ha érzéseid vannak, és a sebezhetőséged lehetővé teszi, hogy hozzáférj egy még nagyobb belső erőhöz. Az angyalok mindig készek segíteni, hogy biztonságban érezd magad, megéld, ahogy vezetnek és vigyáznak rád, ezért nyugodtan kérj segítséget, amikor csak szükségesnek látod. Ez egy olyan időszak, amikor a kezedbe veheted az energiádat és minden olyan helyzet rendezését, ami miatt nem érzed jól magad. A bátorságod révén azután vonzani fogod magadhoz a tiszteletet.

 

Bővebb üzenet

Az angyalaid azért vannak itt, hogy emlékeztessenek, a lelked nem sérülhet, és nem érheti ártalom. Ez a lényed egyetlen olyan része, amely mindig egész, ép és teljes marad. Tehát ha ebben az időszakban úgy érzed, hogy meg kell védened magad, az angyali bölcsesség azt sugallja, hogy inkább válaszd a meghátrálást. Nem kell óvnod magad, különösen, ha spirituális támogatással rendelkezel. Hívd be Isten, a mennyek és az angyalok fényét, hogy védelmezzenek.

Ha úgy érzed, hogy hibát követtél el, vagy van valami, amin osztoznod kell, légy bátor, és vállald fel. Bízz abban, hogy a becsületesség mindig az élet lehető legjobb formában való kibontakozásához vezet, és a legjobb ajándék, amit adhatsz a világnak ebben az időben, az a te igazságod.