A legtöbb ember egzotikus kinézetű, kristálygömböt kémlelő nőként képzeli el a médiumokat, akik hatalmas, kerek fülbevalót és hosszú, lenge ruhát viselnek. Titokzatos akcentussal beszélnek, és – általában komolyabb összeg ellenében – elárulják, hogy mit látnak a jövőnkben.

Foldreszallt_angyalok_B1_218px
Ajánlatunk a témában

A helyzet azonban az, hogy természetes jövőbe látó képességünk fejlesztésével könnyedén saját magunk médiumaivá válhatunk. A látnok, idegen szóval „clairvoyant”, azt jelenti, hogy „tisztán látni”. Más szóval, a clairvoyant olyan személy, aki tisztán látja az igazságot, méghozzá a múltra, a jelenre és a jövőre vonatkozóan egyaránt. Valószínűleg már neked is voltak tisztánlátással kapcsolatos tapasztalataid, elképzelhető azonban, hogy nem is tudtál róluk. A tisztánlátásba a következők is beletartoznak:

Nagyon élénk álmaid vannak, amelyek később valóra válnak.Elveszíted a kulcsodat vagy a pénztárcádat. Aztán egyszer csak beugrik egy kép arról, hogy hol hagytad (el).Vezetés közben beugrik egy mentális kép arról, hogy az előtted lévő autó balra fog kanyarodni. Két perccel később az autó valóban elmegy balra. Pontosan úgy, ahogyan elképzelted.Lelki szemeid előtt látod az egyik ismerősödet vagy rokonodat. A nap folyamán az illető felhív vagy üzenetet küld.Ezek a tisztánlátó tapasztalatok teljesen normálisak és gyakran meglehetősen hasznosak is. Főleg akkor, ha megtanulod, hogy hogyan fejleszd tisztánlátó képességedet oly módon, hogy az megbízhatóan szolgáljon mindennapi életed során.

A tisztánlátást ugyanúgy lehet fejleszteni, mint minden mást, azaz sok-sok tanulással és gyakorlással. Ha követed a következőkben ismertetett hét lépést, és hét napon át rendszeresen gyakorolsz, akkor egyre következetesebb és megbízhatóbb képeket fogsz látni.

ELSŐ LÉPÉS: Engedd el a jövőtől való félelmeidet!

Diákjaim többsége azt mondta, hogy gyermekkorában sokszor előre látta a jövőt. Tény, ami tény, a gyermekeknél – korcsoporttól függetlenül – igen magas a tisztánlátási arány. Ezt tanulmányok is bizonyítják.

Viszont félelmeik miatt nagyon sok gyerek „kikapcsolja” magában tisztánlátási képességét. A félelmet okozhatják például a felnőttek meggondolatlan megjegyzései is, akik azt mondják, hogy a gyermek láthatatlan barátai csak a képzeletükben léteznek (pedig a gyermekek tényleg látják az angyalokat és őrangyalokat). De van, hogy a szülők azt mondják a gyermekeiknek, hogy a látnoki képesség az ördögtől való. De az is lehet, hogy a gyerek egy rémisztő képet lát, például előre látja szülei válását, vagy bármilyen fájdalmas jövőbeli eseményt, és ezért úgy dönt, hogy nem akarja látni a jövőt, és inkább bezárja a tisztánlátás kapuját.

Bármi legyen is a félelem forrása, el kell engednünk, mert csak így szerezhetjük vissza tisztánlátási képességünket. A félelem elengedésének egyik legjobb módja az, ha megerősítések útján szabadulunk meg tőlük.Üljünk le, helyezzük magunkat kényelembe, és vegyünk két-három mély levegőt. Lélegezzünk lassan. Ahogyan ki- és belélegzünk, ismételjük a következőket magunkban, vagy akár hangosan: „Hajlandó vagyok elengedni a jövőbe látástól való félelmeimet.”

MÁSODIK LÉPÉS: Fogalmazzuk meg kérdésünket konkrétan!

Precíz válaszokat csak precíz kérdések esetén kaphatunk. Gondosan fogalmazzuk meg kérdésünket, mert csak így fogunk olyan választ kapni, amire szükségünk van. Legyünk őszinték magunkkal a vágyainkat illetően. Itt van például ez a kérdés: „Fogok valakivel találkozni a ma esti bulin?”, amelyre beugrik az a kép, hogy új ismerőssel beszélgettünk, de az illető nem az esetünk. De amire kíváncsiak voltunk, az valójában nem ez lett volna, hanem az, hogy fogunk-e olyasvalakivel találkozni, akivel szerelmi kapcsolatot fogunk kialakítani? A kérdést tehát ennek megfelelően kell feltenni, olyan részletességgel, ahogyan csak szeretnénk.

HARMADIK LÉPÉS: Lélegezz, és koncentrálj a harmadik szemedre!

Miután feltetted a kérdésedet, vegyél három mély lélegzetet. Összpontosíts a szemeid közötti területre, ahol egy energiaközpont, úgynevezett csakra, helyezkedik el, ezzel aktiválhatjuk tisztánlátásunkat. Ezen a területen található a „harmadik szem”, amelynek segítségével képek formájában láthatjuk a feltett kérdéseinkre érkező válaszokat. Lélegzés közben vegyük észre a két szemünk között vízszintesen elhelyezkedő ovális formát. Figyeljük meg, hogy nyitva van-e a harmadik szemünk vagy zárva, esetleg résnyire nyitva. Ha nincs teljesen nyitva, akkor kérjük meg, hogy nyíljon ki. Ismételjük meg a félelmek elengedésére tett megerősítésünket. Amikor kinyílik a szem, a meleg szeretet érzése fog átjárni minket. Olyan lesz, mintha rég elveszített részedre találtál volna rá.

NEGYEDIK LÉPÉS: Vedd észre a felvillanó képeket!

A tisztánlátás képei jellemzően négyféleképpen érkezhetnek: egyetlen kép formájában, amelyet lelki szemeinkkel vagy lelki szemeinken kívül látunk, illetve filmszerű jelenetként, amely a fejünkben vagy nem a fejünkben játszódik le. A képek lehetnek fekete-fehérek vagy színesek. Van, hogy festményként vagy képregényként jelennek meg.

71zrOST8QWL._UX250_
ÖTÖDIK LÉPÉS: Fokozd a kép élességét és méretét!

Ehhez egyszerűen csak a következőre kell gondolnunk, és (magunkban vagy hangosan) kimondanunk: „Képek! Legyetek nagyobbak és világosabbak, MOST!” Intuíciónk és elhatározásunk erejének köszönhetően a

képek azonnal nagyobbak, világosabbak és erőteljesebbek lesznek. Ez azért jó, mert a nagyobb és színesebb képeket könnyebb értelmezni. Ha gondot okoz ez a lépés, akkor ismételd meg az első lépést.

HATODIK LÉPÉS: Kérd a kép értelmezését és tisztázását!

Ismerned kell a tisztánlátás során érkezett képek jelentését ahhoz, hogy értelmezni és használni tudd azokat. Ha bizonytalan vagy a képek jelentését illetően, akkor tedd fel a következő kérdést magadban vagy hangosan: „Mit jelentenek ezek a képek?” A választ érzéseken, gondolatokon vagy hangokon keresztül fogod megkapni. Ha a válasz nem teljesen világos, kérj ismétlést, vagy azt, hogy más formában érkezzen meg a válasz. A szellemvilág segíteni szeretne abban, hogy eljussanak hozzád a látnoki információk. Együttműködik veled, hogy világosan megértsd a kérdéseidre érkező válaszokat.

HETEDIK LÉPÉS: Hidd el, amit látsz!

Az utolsó lépés nagyon fontos, ha ugyanis figyelmen kívül hagyod a tisztánlátás során felvillanó képeket, és úgy gondolod, hogy azok csak a képzeleted szüleményei, akkor nagy lehetőségeket szalasztasz el. Nagyobb magabiztosságra tehetsz szert médiumi képességeiddel kapcsolatban, ha feljegyzed, hogy milyen képeket láttál. Mindenképp írd le azokat, amelyek valóra váltak. Így megtudhatod, hogy tisztánlátásod mennyire megbízható, emellett pedig megismered saját szimbólumrendszeredet, amely személyenként eltérő.

Ha még többet szeretnél megtudni arról, hogy hogyan fejlesztheted tisztánlátással kapcsolatos képességeidet, akkor kövesd Doreen kilenc videóból álló, Clairvoyance Therapy című sorozatát a www.earthangel.com-on.