Ezek a legjobb angyalos könyvek és jóskártyák

Ha a barátnőd elhullott madártollat, kallódó pénzérmét talál, az angyalokat emlegeti? Az égiek üzeneteit kutatja a különös formájú felhőkben, a szivárvány által festett égbolton? Kártyát vet, angyalokhoz fohászkodik? Válogatásunkban megmutatjuk, milyen ajándéknak örülne a barátnőd, aki imádja az angyali dimenziók titkait fürkészni.

Doreen Virtue az angyali birodalommal dolgozó tisztánlátó, a pszichológia doktora, számos bestseller szerzője.

egi-uzenetek-992x500


Doreen Virtue: Égi üzenetek

Égi üzenetek című gazdagon illusztrált könyvében a világhírű tisztánlátó egyedülálló tudását és tapasztalatát adja át. Ez a könyv szuper választás, ha egy angyalimádónak ajándékoznál egyszerre lelkesítő és izgalmas könyvet. Válaszd ezt a 2018-as kötetet, és az angyalkommunikáció legelismertebb szakértőjétől tanulhatja meg, hogyan használja iránytűként az égi jeleket, és hogyan kérjen különleges iránymutatást karriere kapcsán, szerelmi ügyekben vagy élete más fontos kérdéseit illetően. Hát kell ennél nagyobb segítség?

slide_kepek_asztaligep_gabriel


Doreen Virtue: Gábriel arkangyal

Doreen Virtue ebben a könyvében részletesen bemutatja Gábrielt, a híres hírmondó angyalt. Ő az anyák, az írók és a művészek hírnöke mindenhol a világon, és számos üzenetet közvetít. A hideg téli estéken olyan emberek igaz történeteit is olvasgathatjuk, akiknek maga Gábriel adott útmutatást. Minden sztori jobban és jobban inspirál, s mire a kötet végére érünk, személyes ismerősként tekintünk majd Gábriel arkangyalra. Ezt a könyvet válaszd angyalimádó barátnődnek, ha idén karácsonykor felemelő, elgondolkoztató olvasmányélményt ajándékoznál neki.

a-boseg-angyalai-992x651


Doreen Virtue: A bőség angyalai jóskártya

Ez a 44 lapos pakli és a hozzá tartozó kézikönyv valódi kincs, mankó az anyagi világ útvesztőjében! Doreen Virtue és Grant Virtue jóskártyái segítenek beazonosítani, meggyógyítani és eltávolítani az anyagi helyzetünk blokkjait, problémáit. A Bőség Angyalai a lapokon keresztül üzennek nekünk. Szüntelenül azon vannak, hogy könnyedén manifesztálhassuk földi szükségleteinkhez, életcélunkhoz és jótékony adományaidhoz a kellő támogatást, és hogy élvezni tudjuk az áldásokat, melyekre születésünktől fogva isteni jogunk van. Egy biztos. Őszinte örömet fogsz látni annak az arcán, akit ezzel a kártyacsomaggal lepsz meg!


Napi útmutatás angyalodtól (könyv és jóskártya)

napi utmutatas konyv es doboz kocka365 angyali üzenet a szív gyógyítására és felnyitására.

Abszolút sikerkönyv és kártya! A barátnőd is imádni fogja, mert minden reggel elolvashat egy üzenetet, mielőtt elkezdené a napját! A lapokat akár számozott sorrendjük alapján is olvashatja, vagy hagyhatja, hogy a könyv annál az üzenetnél nyíljon ki, amely az adott pillanatban számára a legfontosabb. Tegyetek egy próbát közösen, és azonnal látni fogjátok, hogy bizony az angyalok személyesen nektek üzennek ezeken a gyönyörű lapokon!

„Ezt a jóskártyát úgy terveztem, hogy naponta emlékeztessen angyalaid szeretetére és jelenlétére. Minden reggel válassz ki egy lapot és tartsd magadnál estig, hogy elmélkedni tudj az angyalok útmutatásán. Ők még aznap eljuttatják hozzád a tökéletes választ a kérdéseidre, felébresztik benned a pozitív szándékot, segítenek a gyógyulásban, és vágyaid megvalósításában.” – Doreen

angyal oroknaptar hirlevelhez


Doreen Virtue: Angyal öröknaptár

Évről évre használható asztali öröknaptár. Praktikus és egyben személyes ajándék lehet annak, aki szívesen kutatja az angyali dimenziók titkait. Az asztali naptárban Doreen Virtue az év 365 napjára kínál egy-egy szeretettel és gyógyító energiával teli angyali üzenetet. Elég csak rápillantani, hogy emlékeztessen az angyalok jelenlétére, segítő szándékára. Dísze lehet az irodai asztalnak és a nappalinak is. Ajándékozd meg vele szeretteidet, és az év minden napján Te jutsz majd eszükbe.

 

angyal-oroknaptar-kreativ-ablak angyal-oroknaptar-kreativ-karancsonyos arkangyalok-ereje-kartya-03 boseg-angyalai-kreativ-kocka