Azrael arkangyal: „Veled vagyok a szükség órájában, és segítek meggyógyítani a szívedet.”

Ki ő?

arkangyalkartya b1 800
Ajánlatunk a témában

Azrael a „halál angyala” – a szó legszebb és gyógyító értelmében. Össze sem lehet hasonlítani az embereket elragadó morbid kaszás képével. Vele ellentétben ugyanis Azrael vigaszt nyújt a gyászban, és szeretetteljes iránymutatást ad a mennyország felé tartó lelkeknek, majd megvigasztalja a hátramaradt gyászolókat is. Az iszlám szerint Azrael mély tisztelettel teljesíti be Isten akaratát az eltávozott lelkek számára.

Hasonló hangzása miatt Azraelt gyakran összekeverik a démonnak vagy bukott angyalnak tartott Azazellel. Bár nevük valóban hasonlít, személyiségük, küldetésük és energiájuk egymás tökéletes ellentettje. A mi Azraelünk Isten fényének tiszta és végtelenül becsületes lénye.

Mikor hívjuk be Azrael arkangyalt?

Azrael segítséget nyújt a szükség óráiban: a veszteség, a halál és az átmenet idején. Ha szívünk gyásszal van tele, hívjuk be Azraelt, hogy meggyógyítson minket, és támogatást nyújtson számunkra. A veszteség több formában is megnyilvánulhat, a gyász pedig a halál és az elmúlás természetes velejárója. Szerencsére Azrael arkangyal mellettünk áll, és támogat minket a szomorúság óráiban.

Azrael azonban nemcsak a gyászolók, hanem a gyászban segítséget nyújtók mellett is ott áll. Kérésedre Azrael iránymutatást ad, amikor egy gyászolóval beszélsz, hogy megnyugtató és vigasztaló szavakkal enyhíteni tudj az illető fájdalmán. Azrael a gyönyörű gyászbeszédek megírásában is segítséget ad.

Ha hivatásos tanácsadó vagy, akkor tudod, hogy a feldolgozatlan gyász számos érzelmi és kapcsolati problémához, függőségekhez és lelki bajokhoz vezethet. Ezért mindenképpen jó ötlet behívni őt gyógyításainkba.

Szín

Krémszín.

Kristály vagy drágakő

Sárga kalcit.

Csillagjegy

Bak, a halandóság és az elmúlás gyógyítója.

Ima Azrael arkangyalhoz

„Kedves Azrael arkangyal, kérlek, gyógyítsd meg a szívemet, és segíts továbblépnem.”