Az angyalok itt vannak a Földön, nagyobb számban, mint valaha. Szükségünk van rájuk most, mikor békére, együttérzésre és toleranciára törekszünk. Utat mutatnak és megnyugtatnak minket, de leginkább a bennünk élő szeretetre emlékeztetnek. Íme, néhány gyógyító üzenet, amelyet nemrégiben kaptam az angyaloktól.

Az árulásról

Kedvesem! Mi zajlik le a szívben az árulás hatására? Úgy érzed, hogy nem vagy elég jó, és nem szeretnek eléggé? Tudnod kell az igazat: aki megbánt téged, az valójában önmagát árulja el. Kavicsot dob a vízbe, és akaratlanul hullámokat gerjeszt, amelyek mély fájdalmat okoznak neked, ahelyett hogy a szeretet tiszta visszatükröződését hoznák el. Még jobban el akarod árulni magad? Mert ez történik, ha önmagadat a tudatod mögött hagyod. Ha a sértésre koncentrálsz, még jobban megsérülsz. A legnagyobb fájdalmat nem a másik személy, hanem te magad okozhatod magadnak, ha állandóan csak a sértésre fókuszálsz.

Napi_utmutatas_angyal_500

Ajánlatunk a témában

Gyermekem! Hagyd magad mögött a sértettséget! Ne áruld el magadat még jobban, térj le a fájdalmas elmélkedés útjáról! Azzal semmire sem mész, ha a fájdalmas szituációt tovább melengeted a kebleden. Meg kell gyógyulnod. Tisztítsd hát meg magadat a fájdalomtól. Ha így teszel, nemcsak tudatosságodat szabadítod fel, de a mély és égető fájdalomtól is megszabadulsz.

Lásd, ahogy mi, angyalok körülötted repkedünk. Vedd észre, hogy egyre többen vagyunk, és egyre közelebb jövünk hozzád. Kitárt szárnyunkkal hatalmas kört formálunk körülötted, és arra kérünk, hogy helyezd a kezedet tenyérrel lefelé a szárnyaink által formált tálcára. Hagyd, hogy a tenyereden keresztül felmelegítsünk, és szeretetnek adjunk át neked. Érezd, ahogy átadjuk az energiát, egyensúlyt teremtünk benned és folyamatos mozgásunk által elhozzuk a békét és a biztonságot.

Engedd ki elmédből, szívedből és zsigereidből az árulás miatt érzett haragot, és ujjaidon keresztül küldd át hozzánk ezeket az érzéseket. Add át nekünk gyengéd és szeretetteljes érzéseidet is: a szeretetet, amelyet úgy hiszed, elvesztettél a barátod árulása miatt. Azt az érzést is, amely azt mondja neked, hogy butaság volt megbízni az illetőben. Azt is, amely az súgja, hogy időpocsékolás volt az egész, felesleges volt energiát fektetned a kapcsolatba. Tudjuk, hogy mit érzel, kedvesem.

Átérezzük a fájdalmadat, és tudjuk, hogy mekkora teher van rajtad, de sosem felejtjük el az igazságot, és tudjuk, hogy nincs árulás, sem pedig fájdalom. A szívetek között lévő kapocs a szeretet örökkévalóságában köttetett, és az univerzum részévé vált. Ezt a szeretetet sosem lehet semmisé tenni, kedvesem. Ezt a szeretetet sosem kell megbánnod.

A boldogságról

Sokan azt képzelik, hogy a boldogság valami olyan dolog, amelyet üldözni kell, és ha végre elkapjuk, akkor le kell gyűrni a földre, nehogy kiszabaduljon. A képzeletedben létező fenevad azonban csak egy illúzió! Te nem ilyen vagy valójában, erről biztosíthatlak. A túlzottan egyszerű dolgokat elutasítva azonban nem veszed észre azokat a bizonyságokat, amelyek könnyen az igaz útra vezetnének.

Ne hidd, hogy őrködnöd kellene tested vagy egy bizonyos szituáció felett, miközben a rajtad kívül álló igazságot kutatod. Gondolataidon kell változtatnod, meg kell szabadulnod az állandó rettegésben tartó félelemtől.

Semmi sem igazi, amit el tudnál veszíteni, drága gyermekem! Semmi sem olyan értékes, hogy fáradságot okozzon, kivéve, ha te magad teszed le a voksodat a vesződség mellett. De ezen a pont te magad változtathatsz, véget vethetsz az érzésnek és megújíthatod hozzáállásodat. A boldogság nem egy komplex dolog, pontosan egyszerűsége adja nagyszerűségét. Örvendezz hát, éld meg a boldogság legjavát. Élvezd a benned élő szellemet, amelyet Isten szent célok érdekében teremtett. Örömödddel mártózz meg abban a csodában, amelyből születtél, és amire vágytál. Egyetlenegy helyre mehetünk. Vegyünk hát mély lélegzetet, fogjuk kezünkbe az útlevelünket, és induljunk el arra a helyre, amelyet oly sokáig elkerültünk.

huzz

A magányról

Szeretve vagy. Tudatosságod csak a szívedben lévő mosoly egy sugara. Nem is sejted, hogy mennyire nagyszerű vagy, és mivel nem tudod, elfordulsz tőle. Félelemmel vegyes tisztelettel tölt el az a fény, amely benned ragyog.

Vedd észre nagyszerűségedet és értékeidet! Ne fordulj el a fénytől, amely elvakítva az ürességet szeretettel tölt el. Annyira igaz és annyira örök. Semmivel nem lehet összehasonlítani. Tartsd a kezedben, és öleld át forrón, mert csak így töltheted fel az ürességet szeretettel, azzal az örök szeretettel, amely oly tisztán áramlik benned is.

Keresd Doreen Virtue könyveit webáruházunkban