„Különös érzékenységgel vagy megáldva. Fogékony vagy a különféle energiákra és érzelmekre. Tiszteld magadat, tiszteld érzéseidet”

Ki ő?

arkangyalkartya b1 800

Ajánlatunk a témában

A kabbala szerint Haniel felügyeli az Élet fájának hetedik szefiráját, a Netzahot, azaz Isten akaratának kiáradását. Ez a terület kapcsolatban áll a győzelemmel, emellett pedig intuíciónk, képzelőerőnk, valamint érzelmeink által vezérelt belső világunkat is képviseli.

A Netzah szefira jelzi az emberi szabad akarat kezdetét, egyben pedig a kitartás, valamint az állhatatosság kifejezésének jelképe. Haniel arkangyal a földi szeretet megtestesítője, aki úgy sugározza kifelé belső értékeit, ahogyan a telihold világítja meg az éjszakát. Rejtélyes és nőies, akit már az asztrológia és a vallás összeolvadása, azaz a babiloni korszak óta tisztelnek.

Mikor hívjuk be Haniel arkangyalt?

Haniel arkangyal segítségével fejlesztheted intuíciódat és tisztánlátásodat, valamint felerősítheted az áldott női energiákat is. Hanielt telihold idején a legkönnyebb behívni. Akkor lehet a legnagyobb segítségünkre, ha valamit el szeretnénk engedni, vagy ha valamely betegségből ki szeretnénk gyógyulni. Haniel a női jellegű bajok és problémák kezelésében a leghatékonyabb.

Az intuíció belső világának kifejezőjeként Haniel támogatja azokat, akik spirituális képességeiket, például tisztánlátásukat szeretnék fejleszteni. A Hanielt körülvevő kékesfehér fény a telihold fényére emlékeztet. Intuíciónk fejlesztése és a Haniel arkangyalhoz való kapcsolódás érdekében viseljük holdkövet.

A női nem mellett Haniel a férfiak javát is szolgálja, mivel a férfiakban is jelen vannak a női energiák (ahogyan a nők is rendelkeznek férfi energiákkal). Haniel tehát mindkét nemben felébreszti az intuíciót, és arra bátorítja a nőket és a férfiakat egyaránt, hogy hallgassanak a belső hangokra.

[row][col_3]

Szín

Halványkék (holdfénykék).

[/col_3][col_3]

Kristály vagy drágakő

Holdkő.

[/col_3][col_3]

Csillagjegy

Az összes csillagjegyre hatással van.

[/col_3][/row]

Ima Haniel arkangyalhoz

„Kedves Haniel arkangyal! Köszönöm, hogy segítesz elfogadni és értékelni magamat, másokat és az életet.”

Keresd a kártyát webáruházunkban