Isten őrangyalokat rendelt mellénk, akiknek a jelenlétét valószínűleg már te is észlelted, például akkor, amikor féltél vagy szomorú voltál.  Lehet, hogy isteni üzenetek formájában védelmező iránymutatást is kaptál tőlük. Most azonban azt is megtanulhatod, hogy hogyan LÁTHATOD az angyalokat. A kisbabák és a gyermekek könnyen észreveszik őket, mert ők még nem gondolkodnak azon, hogy ez vajon valóság-e, vagy képzelet. Ők egyszerűen csak látják őket, és kész.

angyali_almok_b1_800px
Ajánlatunk a témában

Az angyalok legalább annyira – ha nem jobban – próbálják vizuálisan is felfedni magukat előttünk. A kommunikáció megkönnyítése érdekében világosan megmutatják magukat. Sokan tévesen azt hiszik, hogy a tisztánlátás azt jelenti, hogy az angyalokat távolról, ködös, de emberi formában látjuk. Úgy gondolják, hogy a víziók az agyukon kívül léteznek, nem pedig lelki szemeik előtt.

A tisztánlátás során látott képek azonban a legtöbb esetben olyanok, mintha ébren vagy éjszaka álmodnánk. Attól, hogy a kép a lelki szemeid előtt létezik, még nem lesz kevésbé valós vagy hiteles. Amikor ezt magyarázom a diákjaimnak, gyakran így reagálnak: „Ah, szóval akkor mégiscsak látom az angyalokat!”

Tiszta szándékkal és sok gyakorlással a legtöbb ember valóban képes arra, hogy a lelki szférán kívül – nyitott szemmel – is lássa az angyalokat. Más szóval látják, ha egy angyal valakinek a válla fölött lebeg. Azonban a kezdő tisztánlátók jobban teszik, ha eleinte csukott szemmel „szkennelik” az embereket. Ekkor lelki szemeik előtt látják az illető őrangyalát.

Vannak, akik a tisztánlátás kezdeti fázisában fényeket vagy színeket látnak. Míg mások előtt tovatűnő angyalfejek vagy angyalszárnyak jelennek meg. Néhányan átlátszónak, színtelennek vagy opálosnak látják az alakokat, akikből szikrázó színek áradnak. Míg megint mások teljes alakokat látnak: fényes hajjal és komplett öltözettel. Stresszes időben vagy elmélyült imádkozás után – látomáshoz hasonlítható – élénk angyali találkozásokat tapasztalhatunk meg. De teljesen éber állapotban, nyitott szemmel is láthatjuk őket. Van, hogy az angyalok pont úgy néznek ki, mint egy ember, de az is lehet, hogy a hagyományos angyali képhez hűen lepelben és szárnyakkal látjuk. Az angyalok köztünk vannak. Van, hogy az ember megérinti, hallja, és csak akkor jön rá arra, hogy nem emberi lénnyel volt dolga, amikor az angyal hirtelen eltűnik.

Fényképeken megjelenő fénygömbök

Újabban az angyalok előszeretettel fedik fel magukat fényképeken feltűnő gömbszerű fényhatás formájában. Ha bizonyítékot szeretnél arra, hogy az angyalok léteznek, nézd meg őket a fotókon! Fehér, gömbszerű fényként láthatjuk őket az előhívott képeken. Az egyik legjobb módszer az, ha egy újszülöttről vagy egy spirituális beállítottságú egyénről, vagy például egy metafizikai workshopon készítünk pillanatfelvételt, főleg akkor, ha a workshop pont az angyalokról szól. Tucatnyi fénygömböt fogsz látni az előhívott képeken. Ez a módszer akkor működik a legjobban, ha olyan szándékkal készítesz képet, hogy angyalokat szeretnél látni rajta. A fénykép készítése előtt kérdd meg őket, hogy jelenjenek meg a fotón. Kérésedet mentális úton közöld velük, majd kattints. A legújabb digitális fényképezőgépekkel és az okostelefonokkal kifejezetten jól lehet fotózni az angyalokat.

Egyéb módszerek

Más módszerek segítségével is láthatjuk az angyalokat. Ezek közül említek meg a következőkben néhányat.

gyogyitas_angyalokkal_b1_218px
Ajánlatunk a témában

Álmok útján

Dr. Ian Stevenson, a Virginiai Egyetem orvosa több ezernyi „álombéli látogatásról” készített feljegyzést, amelyekben az emberek arról számoltak be, hogy alvás közben kapcsolatba léptek elhunyt szeretteikkel vagy angyalokkal. Dr. Stevenson szerint az „élénkség foka” az, ami megkülönbözteti a szimpla álmot az úgynevezett látogatástól. A látogatásokat élénk színek, intenzív érzések, és a „több mint a valóság” érzése jellemzi. Ébredés után sokáig velünk marad az élmény, nem felejtjük el olyan könnyen, mint egy átlagos álmot. Az is lehet, hogy még évek múlva is képesek leszünk nagy részletességgel visszaemlékezni rá. A Melissa Virtue-val közösen írt Angyali álmok címet viselő könyvemben is szót ejtünk azokról a valós látogatásokról, amelyek során az emberek az angyalokkal találkoztak.

Angyali fények

Ha felvillanó szikrákat vagy villanásokat látunk – és nincs semmiféle egészségügyi, például látásproblémánk –, akkor az azt jelzi, hogy angyal van a közelünkben. Az angyalok áthaladnak a látómezőnkön, mi pedig érzékeljük energiaszikráikat. Ez a jelenség hasonló ahhoz, amikor az autóról verődnek vissza a fények. Egyszerű súrlódásról van szó, ami azt jelenti, hogy spirituális látásod hozzáigazodott ahhoz, hogy lássa az energiahullámokat.

A színes fényeket az arkangyalok és a felemelkedett mesterek bocsátják ki (Az Angyalterápia kézikönyve című könyvemből kiderül, hogy az egyes arkangyalok milyen színben pompáznak). A fehér fény az angyali jelenlét ragyogó bizonyítéka. Nemzetközi hallgatóságom nagyjából fele mondja, hogy rendszeresen látja ezeket a szikrázó felvillanásokat. Sokan azonban vonakodnak attól, hogy a nagyközönséggel is megosszák ezzel kapcsolatos élményeiket, mert azt hiszik, hogy csak hallucinálnak. De nem. Angyalokat látni teljesen valós, és abszolút normális.

Színes ködfátyol

A zöld, lila vagy egyéb színben pompázó ködfátyol szintén az angyalok és arkangyalok jelenlétére utal.

Angyalformájú felhő

Ha felnézünk az égre, és megpillantunk egy angyalformájú felhőt, az szintén annak a jele, hogy ezek az isteni teremtmények a tudomásodra szeretnék hozni, hogy mindig veled vannak.

Jelek

Egy toll, egy érme, egy megállt óra, elmozduló tárgyak, fénylobbanások, vagy egyéb vizuális furcsaságok mind azt jelzik, hogy az angyalok próbálnak megszólítani minket, és azt üzenik, hogy itt vannak mellettünk. Elhunyt szeretetteink gyakran madárkával, pillangóval, molylepkével vagy egy különleges virággal próbálnak üzenni nekünk.

Víziók

A víziót egyfajta mentális mozinak is nevezhetnénk, mellyel valós információkhoz jutunk egy személlyel és helyzettel kapcsolatban, vagy útmutatást kapunk életcélunkra, illetve a szükséges változásokra vonatkozón. Ez szintén angyali jelenlétre utal. Lehet, hogy csak egy szimbolikus jelentéssel bíró kép ugrik be hirtelen. Én például  amikor egészségügyi dolgozóval találkozom, kivétel nélkül mindig egy nővérsapkát „látok” az illető feje fölött. Az angyalok gyakran üzennek így – főleg akkor, ha azon dolgozunk, hogy a világot jobbá tegyük.

Doreen Virtue további könyvei:

Doreen Virtue – Tíz üzenet az angyaloktól

Tíz üzenet az angyaloktól könyv

Doreen Virtue – Angyalok és felemelkedett mesterek

Arkangyalok és felemelkedett mesterek könyv

Doreen Virtue – Napi útmutatás az angyalodtól

Napi útmutatás az angyalodtól könyv