Jeremiel arkangyal: „Minden úgy történik, ahogyan történnie kell. A történések mögött megbúvó áldások hamarosan világossá válnak számodra.”

Ki ő?

Jeremiel arkangyal a spirituális látomások megértésének specialistája, akinek segítségével megfejthetjük a tisztánlátás által kapott üzeneteket. Rálátást ad eddigi életünkre, ezzel járul hozzá, hogy véghezvigyük azokat a változásokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy olyan életet éljünk, amilyet szeretnénk.

Jeremiel arkangyalt a keleti ortodox írások, számos nem egyházi könyv, valamint olyan prokanonikus művek is említik, mint például Ezsdrás 2. könyve, amelyben Jeremiel és Ezsdrás, valamint a Szofóniás közötti társalgásba tekinthetünk bele. Jeremiel elmondja, hogy ő vigyáz a nagy özönvízben eltávozott lelkekre. Az etióp nyelven íródott Énok könyve, Jeremielre mint a hét főangyal egyikére hivatkozik. Ebben az írásban Jeremiel gyakran Ramiel néven szerepel. Ebben a szent szövegben, hasonlóképpen Báruk 2. könyvéhez, Jeremielt/Ramielt a remény angyalának nevezik, aki isteni látomásokra inspirál, és a mennyország felé tartó lelkeket segíti.

Mikor hívjuk be Jeremiel arkangyalt?

Úgy tartják, hogy Jeremiel az újonnan eltávozott lelkeknek segít abban, hogy mennybe menetelük előtt számadást készítsenek életükről. De nemcsak nekik, hanem azoknak is segíthet, akik még itt a Földön szeretnék áttekinteni eddigi életüket. Közreműködése által leltárt készíthetsz cselekedeteidről, és eddig elért eredményeidhez igazíthatod jövőbeli terveidet.

Jeremiel mentorál és tanít minket, hogy a szereteten keresztül tekinthessünk magunkra és másokra.

[row][col_3]

Szín

Sötétlila.

[/col_3][col_3]

Kristály vagy drágakő

Ametiszt.

[/col_3][col_3]

Csillagjegy

Skorpió, az élet árnyoldalaitól sem tartó igazmondó.

[/col_3][/row]

Ima Jeremiel arkangyalhoz

„Kedves Jeremiel arkangyal! Köszönöm, hogy segítettél abban, hogy tisztán lássam azokat az isteni iránymutatásokat, amelyek végigvezetnek életcélom ösvényein.”

 

Keresd a kártyát webáruházunkban