Jophiel arkangyal: „Menj ki a szabadba, szívj egy kis friss levegőt, kapcsolódj a természethez, hogy megszabadulj a stressztől és új, kreatív ötleteid szülessenek.”

Ki ő?

Jophiel arkangyal az 5. századi, angyalokról és angyali hatalomról szóló és a keresztény teológiára is nagy hatást gyakorló mű, a De Coelesti Hierarchia (az Égi hierchia) szerint a hét főangyal egyike. Úgy tartják, hogy ez az írás inspirálta Aquinói Szent Tamást angyalkórusról írt művét is. Jophiel a szépség angyala, aki határozottan nőies energiákkal rendelkezik. Küldetése az, hogy szépséget csempésszen mindenbe, az élet összes területére.

Gondolatainkba

Jophiel arkangyal segít abban, hogy pozitívan tekintsünk az életre, kapcsolatainkra és életkörülményeinkre.

Érzéseinkbe

Töltsd meg szíved a hála és az öröm meleg érzéseivel.

Otthonunkba és irodánkba

arkangyalkartya b1 800
Ajánlatunk a témában

Segít a zűrzavar felszámolásában, és hogy olyan környezetet teremtsünk, ahol jó érzés dolgozni, és ahol ki tudjuk pihenni magunkat.

Önmagadba

Iránymutatást ad az öngondoskodás minden területén, beleértve önmagunk csinosítását és szépítését is.

Mikor hívjuk be Jophiel arkangyalt?

Jophiel arkangyal segíthet abban, hogy negatív hozzáállásunkat egy csapásra pozitívvá változtassuk. A többi emberrel való félreértések helyrehozásáért is nagyon sokat tehet. Jophielnek számos olyan képessége van, amelyek segítségével szépséget csempészhet életünkbe, beleértve hajunk szépségét, a sminkünket és ruhatárunk felfrissítését is.

Miután megkéred Jophielt arra, hogy hozza el a szépséget az életedbe, könnyen eluralkodhat rajtad az az érzés, amely azt sugallja, hogy ajándékozd vagy add el feleslegessé vált dolgaidat. Minden szeretetem és tiszteletem Jophiel arkangyalé, akit az ősi ázsiai térrendezési módszer után szabadon én a feng shui angyalának is nevezek. Jophiel ugyanis tudja, hogy a rendezett környezet jótékony hatással van energiaszintünkre, hangulatunkra, alvásminőségünkre, sőt egészségünkre is. A Jophielt körülölelő szín sötét rózsaszín, ha tehát hirtelen erős, rózsaszínben pompázó felvillanásokat és szikrákat látsz, vagy egy csapásra elkezdesz vonzódni ehhez a színhez, az annak a jele, hogy Jophiel arkangyal veled van.

Szín

Sötét rózsaszín.

huzz

Kristály vagy drágakő

Rubelit vagy a sötét rózsaszín turmalin.

Csillagjegy

Mérleg, a szépség és a rend szerelmese.

Ima Jophiel arkangyalhoz

„Kedves Jophiel arkangyal. Köszönöm, hogy segítesz megszépíteni gondolataimat és életemet.”

Keresd a kártyát webáruházunkban