A spirituális fejlődés és a spirituális üzenetek megértése szempontjából gyakran az álomfázis a legtermékenyebb időszak. Sok embernek vannak látnoki álmai, amelyek megmondják a jövőt, vagy tanácsot adnak a karrierrel, otthonnal és családdal kapcsolatban.

Ha behívod az angyalokat az álmaidba, akkor te is következetes és tiszta iránymutatást kaphatsz alvás közben. Ez nagyon jó módja annak, hogy számodra eddig ismeretlen dolgokat is megérts és új, kreatív ötleteket kapj, olyanokat, amelyek túlmutatnak a napközbeni, korlátok közé szorult fekete-fehér látásmódon. Alvás közben ugyanis megszabadulunk merev gondolatmintáinktól. Isten és az angyalok sokkal könnyebben át tudják adni isteni ötleteiket akkor, amikor nyitottak és fogékonyak vagyunk erre, az alvás pedig pont ilyen helyzet.

Elalvás előtt szánj egy percet a meditációra. Mondd ki – magadban vagy hangosan – a következő megerősítést: „Kedves Istenem és kedves angyalok! Kérlek benneteket, hogy lépjetek be álmaimba ma éjszaka, és adjatok útmutatást és új ötleteket ebben és ebben az ügyben (mondd ki, hogy milyen helyzetre várod a választ). Kérlek, segítsetek tisztán emlékeznem ezekre az új ötletekre ébredés után is. Köszönöm. Ámen.”

huzz

Ez a hatalmas erőt magában rejtő megerősítés hozzásegít ahhoz, hogy ébredés után akkor is emlékezz az álmaidra, ha amúgy nem szoktál, mivel a megerősítés hatására a közvetlenül az ébredés előtti órában jelentkező álmaid annyira élénkek lesznek, hogy lehetetlenség lesz elfelejteni őket. Ezeket az álmokat hívjuk „tiszta” álmoknak. Olyanok, mint egy mozi, amelyben szereplő vagy, és egyben néző is. Ezeket az álmokat tényleg nem lehet elfelejteni. Még azok az emberek is emlékeznek az álom cselekményére és üzenetére, akik azt mondják, hogy „ah, én sosem szoktam álmodni”.

angyali_almok_B1_218px

Ajánlatunk a témában

Sok nagyszerű felfedezés, könyv és megoldás eredeztethető vissza az álmokra. Már biztos te is hallottál történeteket, amelyben szerzők, üzletemberek, felfedezők azt mesélik, hogy arra ébredtek, hogy kipattant az új ötlet szikrája a fejükből. Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy hozzáférjen a végtelen ötletek tárházához, mivel minden ember elméje kapcsolódik Isten végtelen bölcsességéhez. Számodra is lehetséges mindez. Ehhez nem kell mást tenned, mint elalvás előtt lefektetned ebbéli szándékaidat.

Az angyalok tudják, hogy mi a gyógyír a korlátozó gondolatokra, hiedelmekre és érzelmekre. Sok helyütt olvashatjuk, hogy a hit a manifesztáció és a csoda alapja. A Csodák tanítása című könyvben a következőket olvashatjuk: „Nincs olyan probléma, amelyet a hit ne tudna megoldani.” Egy nemrégiben napvilágot látott tanulmány szerint pedig azok az emberek, akik hisznek a médiumi jelenségekben, sokkal nagyobb arányban kapnak pontos látnoki útmutatást, mint a szkeptikusok.

Az alvásfázis nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy még jobban higgyünk az univerzum tévedhetetlen rendjében. Az egyik legegyszerűbb módja ennek szerintem az, ha megkérjük Istent és az angyalokat arra, hogy segítsenek nekünk ebben. Még a legszkeptikusabbak is észre fogják venni, hogy ezzel a módszerrel lenyűgöző élményekben lehet részünk. A legjobb az, ha közvetlenül lefekvés előtt kimondjuk magunkban vagy hangosan a következő megerősítést: „Drága Istenem, drága őrangyalok! Kérlek benneteket, hogy lépjetek be az álmaimba ma éjjel, és szabadítsatok meg engem azoktól a félelmektől, amelyek távol tartanak attól, hogy megértsem az isteni iránymutatást, hogy bízzak benne és kövessem azt. Ha van olyan üzenet, amelyet meg szeretnétek osztani velem, akkor kérlek, segítsetek, hogy megértsem, és reggel tisztán emlékezzek rá. Ámen.”

A mennyország hitet helyez a hitetlenség helyébe, így sokkal magabiztosabban fogod követni az útmutatásokat. Álmaink alatt élénk kapcsolatban állunk az angyali királysággal. Ha behívod őket az álmaidba, akkor egyre több és egyre világosabb angyali üzenetet fogsz kapni.

Tegyük fel, hogy nem tudod eldönteni, hogy hogyan tovább a munkádat illetően. Mondd el magadban a következő – a lefekvés előtti megerősítéshez hasonló – imát: „Angyalok! Kérlek benneteket, hogy lépjetek be az álmaiba ma éjjel, és adjatok világos útmutatást arra vonatkozóan, hogy merre haladjak tovább a munkában. Kérlek, segítsetek emlékezni az iránymutatásra ébredés után is.”

El fog jutni az angyalokhoz az üzenet, akik kérésedre tiszta álommal válaszolnak, olyan álommal, amely az ébredés előtti órában érkezik, és amelyre reggel is emlékezni fogsz. De az is lehet, hogy az angyalok a segítségnyújtás másik módját választják, így nem fogsz emlékezni az álomra reggel, de ennek ellenére érzed, hogy valami megváltozott benned az éjszaka folyamán. Boldogabb, pozitívabb leszel, és sokkal világosabban tudod, hogy melyik irányba kell elindulnod. Ez annak a jele, hogy az angyalok átrendezték a gondolataidat és a hiedelmeidet annak érdekében, hogy sikerüljön elengedned azokat a félelmeket, amelyek miatt eddig határozatlan voltál a karrieredet illetően.

Ha úgy érzed, hogy életed bizonyos területein elakadások vannak, akkor írd le a következő üzenetet egy darab papírra, és helyezd a párnád alá. Ismételd el elalvás előtt a következőket háromszor: „Kedves angyalok! Arra kérlek benneteket, hogy legyetek velem álmomban ma éjjel, és szabadítsatok meg azoktól a blokkoktól, amelyek meggátolnak abban, hogy élvezni tudjam az életet. Hívjátok fel a figyelmemet ezekre a blokkokra, vagy távolítsátok el azokat az éjszaka folyamán, elmémből, érzéseimből és testemből egyaránt. Köszönöm.”doreen

Reggel frissen fogsz ébredni, de közben azt is tudod, hogy keményen dolgoztál az éjszaka folyamán. Lehet, hogy nem tudod felidézni az angyali munkát részleteiben, de mélyen belül érzed, hogy miről is volt szó. Lehet, hogy kicsit furcsán fogod érezni magadat, főleg fejben. Ez az éjszaka folyamán történt átrendeződések miatt van így. Az angyalok elvitték az utadból a súlyos terhet jelentő blokkokat, amelyek mindeddig megakadályoztak abban, hogy terveidnek és életcélodnak megfelelően élj. Hálás leszel, amiért behívtad őket az álmaidba, és megkérted őket a tisztításra.

Ha többet szeretnél megtudni a témáról, akkor lapozd fel Doreen és Melissa Virtue Angyali álmok című könyvét.

Keresd Doreen könyveit webáruházunkban