„Mindig tudnod kell, hogy mit szeretnél. Koncentrálj céljaidra kitartóan, és rendíthetetlen hittel.”

Ki ő?

Mihály arkangyal valószínűleg a leghíresebb az összes arkangyal közül. Szentté avatták, templomokat neveznek el róla, és sokszor szerepel a Bibliában és egyéb szent írásokban is. Mihály arkangyalt régen és ma is izmos, atletikus testalkattal, erős és kifejező arckifejezéssel és testbeszéddel ábrázolják. A képeken általában karddal a kezében láthatjuk, amellyel legyőzi a démont. Ez hűen bemutatja Mihály arkangyal elsődleges célját, amely nem más, mint az egón és a félelmen való felülkerekedés. Rengeteg szent szövegben szerepel, számtalan férfit neveznek el róla.

Mikor hívjuk be Mihály arkangyalt?

Mindegyik arkangyalnak megvan a maga specialitása. Mihálynak azonban több is van. Íme, néhány ezek közül:

Védelem

Minden tisztaság védelmezőjeként Mihály maga az erő és az érték. Csodálatos módon képes beavatkozni az események folyásába azért, hogy életeket mentsen, hogy védje testünket, szeretteinket, járműveinket, tulajdonunkat és hírnevünket.

Utazás közbeni védelem

Számtalanszor olvastam már arról, hogy hogyan menti meg Mihály az autósokat a lehetséges balesetektől. Amikor autóba szállunk, mindig kérjük Mihályt, hogy védelme kísérjen minket utunk során. Ne feledd! Az arkangyalok csak akkor tudnak közbelépni, ha megkérjük őket.

Tulajdonunk védelme

Mivel Mihály az összes védelmező legnagyobbika, így logikus, hogy az értéktárgyainkra való odafigyelésben is kérhetjük a segítségét. Mivel mindenütt jelen van, így ezek a dolgok sem vonják el a figyelmét a sürgető kérdésekről.

Spirituális védelem

Mihály arkangyal, a védelmezők védelmezője, aki megóv minket a félelemtől és a félelmen alapuló energiák összes hatásától. Végtére is ezek a negatív érzelmek bújnak meg minden olyan dolog mögött, amelyek kellemetlenségeket okoznak nekünk ebben a világban. Félelem nélkül azonban eljön a béke.

Kérdd Mihály védelmét az alacsonyabb energiákkal szemben!

A munkahely és a hírnév védelme

Mihály arkangyal mindenre kiterjedő védelme a hírnév és a munkahely oltalmazását is magában foglalja.

Útmutató életcélunk megismeréséhez

Mihály arkangyal igazgatja az isteni küldetések földi beteljesítését. Mihály mindent számon tart és menedzsel, segít neked és mindenki másnak, mivel tudja, hogy mi az életed célja. Minden egyes lépésednél ott van, hogy segítsen abban, hogy meg tudd hozni azokat a fontos döntéseket, amelyek elhozzák a változást az életedbe.

[row][col_3]

Mihály arkangyal színe:

Püspöklila, királykék és arany

[/col_3][col_3]

Kristály vagy drágakő:

Szugilit

[/col_3][col_3]

Csillagjegy:

Mindegyik jegy

[/col_3][/row]

Ima Mihály arkangyalhoz

„Kedves Mihály arkangyal. Kérlek, vegyél körül engem, szeretteimet és otthonomat fenséges lila fényeddel, és űzd el az alacsony energiákat, tarts távol minket ezektől. Kérlek, vezess, hogy csak olyan emberekkel találkozzak, akik igazságban és egységben élnek.”

Ismerd meg az összes angyalt