„Minden úgy van, ahogyan éppen lennie kell. Lépj át az illúzión, és lásd meg a rendet”

Ki ő?

arkangyalkartya b1 800

Ajánlatunk a témában

Raguel arkangyal orvosolja a vitákat és félreértéseket, harmóniát visz minden szituációba, és segít, hogy csodálatos barátokat vonzz be életedbe.

Raguel arkangyal a hét főangyal egyike. Énok próféta könyvében tesznek róla említést először.

Raguelt a rend, a becsületesség, a harmónia és az igazság arkangyalaként tartjuk számon. Ő igazgatja az angyalok és emberek közötti kapcsolatot. Énok könyve szerint Raguel igazságot szolgáltat azoknak, akik megszegték Isten akaratát.

Mikor hívjuk be Raguel arkangyalt?

Raguel nevének jelentése nem más, mint „Isten barátja”. Raguel célja a harmonikus kapcsolatok kialakítása és fenntartása. Elhozza nekünk a megbocsátást, a békét és a nyugalmat, valamint orvosolja a félreértéseket. Nagyszerű barátokat vonzhatsz be Raguel közbenjárásának köszönhetően, olyanokat, akik tisztelnek és tisztességgel viseltetnek irántad. Az évek során számtalan történetet hallottam arról, hogy Raguel feloldotta a viszályokat, és elhozta az emberek életébe a családi békét.

Raguel arkangyal minden kapcsolatot jobbá tehet, beleértve saját magunkhoz fűződő viszonyunkat is.

[row][col_3]

Szín

Halványkék.

[/col_3][col_3]

Kristály vagy drágakő

Akvamarin.

[/col_3][col_3]

Csillagjegy

Nyilas, a társaságkedvelő békefenntartó.

[/col_3][/row]

Ima Raguel arkangyalhoz

„Kedves Raguel arkangyal! Köszönöm, hogy harmóniát hozol a kapcsolataimba, és segítesz abban, hogy saját magam és mások jó barátja legyek.”

Keresd a kártyát webáruházunkban