„Add nekünk, angyaloknak valamennyi aggodalmad és gondod, és engedd meg, hogy átvegyük terheidet.”

Kicsoda Rafael arkangyal?

arkangyalkartya b1 800

Ajánlatunk a témában

Rafaelre sokáig úgy tekintettek, mint a gyógyítás angyalára. Neve valószínűleg vagy a héber „rophe” szóból ered, ami orvosdoktort jelent, vagy a „rapach”-ból, aminek a jelentése: Isten meggyógyítja a lelket.

Bár Rafaellel nem találkozunk a Bibliában, a teológusok szerint ő volt az az arkangyal, aki meggyógyította a betegeket az evangéliumokban említett Betesda medencében. Úgy hiszik, Rafael egyike annak a három angyalnak, akik meglátogatták Ábrahámot és a feleségét Sárát, hogy segítsen neki teherbe esni. Ő az az angyal, aki meggyógyította Ábrahám unokáját, Jákobot, amikor a küzdelemben sérüléseket szerzett, illetve aki átadta Salamon királynak varázsgyűrűjét.

Mikor hívjuk be Rafael arkangyalt?

Rafael arkangyal elhozza a Földre Isten gyógyító fényét. Egyszer egy meditáció során azt mondta nekem, hogy nem is a gyógyítás a legfontosabb feladata, sokkal inkább az, hogy megmutassa, Isten tökéletesen egészségesnek teremtett minket. Rafael számára spirituális értelemben minden ember egészséges.

Ha arra kérjük őt, hogy gyógyítson meg egy betegséget, azonnal megmutatja a szükséges kezelést, hiszen csak arra várt, hogy engedélyt adjunk neki, és elkezdhesse gyógyító munkáját. Az emberek néha enyhe rezgést éreznek a testükben, vagy zöld fényeket látnak, amikor Rafael gyógyítja őket. Mások számára egészen láthatatlan ez a folyamat. Rafael segíthet csökkenteni vagy megszüntetni a fájdalmakat, legyen szó akut vagy krónikus betegségekről. Ahogyan azt már említettem, akkor segít, ha megkérjük rá, ezért jeleznünk kell neki, hogy engedélyt adunk neki a beavatkozásra.

Tóbiással töltött közös utazása óta Rafaelt az utazók pártfogójának tartják. Gyakori utazóként megerősíthetem, hogy Rafael valóban megkönnyíti az utazásokat. Megkérhetjük, hogy csökkentse a repülőgép turbulenciáját, hogy könnyen együttműködhessünk a repülőgép és a szálloda dolgozóival, illetve hogy leszállás után gyorsan megkapjuk a csomagjainkat.

Gyógyító és utazást könnyítő tehetségét kombinálva Rafael biztosítja, hogy a nyaralásunk alatt is jól érezzük magunkat. Gyakran Mihály arkangyallal dolgozik együtt, hogy megszüntesse a betegségek fő kiváltó okait: a félelmet és a stresszt. Minél többet kérjük a segítségüket, annál jobban fogunk bízni bennük.

[row][col_3]

Szín

Smaragdzöld.

[/col_3][col_3]

Kristály vagy drágakő

Smaragd vagy malachit.

[/col_3][col_3]

Csillagjegy

Mindent lát.

[/col_3][/row]

Ima Rafael arkangyalhoz

„Kedves Rafael arkangyal, kérlek, támogasd (a személy neve), és segíts neki, hogy egészséges, boldog és erős legyen. Kérlek, mutasd meg, hogyan segíthetnék én is neki.”

Keresd a kártyát webáruházunkban