„Használd Istentől kapott erődet, és kövesd célkitűzéseidet, hogy áldás kísérje életedet.”

Ki ő?

arkangyalkartya b1 800

Ajánlatunk a témában

Raziel (vagy Ratziel) a Chokmah, azaz a kabbalából ismert Élet fájának második szefirájának arkangyala. Raziel felügyeli a tudás gyakorlati bölcsességé alakulásának folyamatát. Ő segít minket abban, hogy
tudásunk spiritualizálódjon, és belénk ivódjon. A Chokmah szintjén megtanulunk összpontosítani, és képesek leszünk elkerülni azt, hogy a zavaró külső tényezők elvonják a figyelmünket. Ehhez felsőbb önvalónkra kell ráhangolódnunk, azaz össze kell kapcsolódnunk az isteni bölcsességgel.

Raziel személyisége leginkább egy öreg varázslóéhoz hasonlítható. Gondoljunk Merlinre és hatalmas sasszárnyaira. Látod magad előtt? Ehhez hasonló energiákat sugároz Raziel is. Ez a mágikus arkangyal boldogan adja át nekünk az ezoterikus bölcsességet, főleg akkor, ha gyógyító szándékkal szeretnénk azt kamatoztatni. Szivárványszínű fények veszik körül, amelyek olyanok, mint a tiszta kvarc prizmájáról visszatükröződő napfény.

Mikor hívjuk be Raziel arkangyalt?

Raziel segít, hogy fel tudd idézni az idők folyamán a lelkedben felhalmozódott leckéket, hogy ezt a tudást összesűrítve felhasználd küldetésed teljesítésében. Raziel tevékenyen részt vesz a fájó emlékek gyógyítósában, és a múltbéli traumák feldolgozásában is, főleg akkor, ha ezek miatt olyan félelmek alakultak ki benned, amelyek meggátolnak életcélod beteljesítésében. A fentieken kívül, Raziel segít feloldani azokat a problémás fogadalmakat is, amelyeket még előző életeidben tettél például szegénységre, önfeláldozásra vagy szüzességére vonatkozóan. Ha nem szeretnéd, hogy ezek a fogadalmak hatással legyenek jelenlegi életedre, hívd be Razielt és kérd meg, hogy oldja fel ezeket.

[row][col_3]

Szín

Szivárvány

[/col_3][col_3]

Kristály vagy drágakő

Világos kvarc

[/col_3][col_3]

Csillagjegy

Oroszlán, a drámai hatású szivárványszín és a csillogó fények miatt.

[/col_3][/row]

Ima Raziel arkangyalhoz:

„Köszönöm, Raziel arkangyal, hogy segítesz kigyógyulnom előző életeimből származó félelmeimből, és ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy egyre jobban tudjak koncentrálni a jelenre, és az erre az életre vonatkozó isteni küldetésemre.”