Sámuel arkangyal: „A béke abból ered, hogy emlékezteted magad arra, hogy csak a szeretet számít.”

 

Kicsoda Sámuel arkangyal?

arkangyalkartya b1 800

Ajánlatunk a témában

Sámuel egyike az 5. században élt Pszeudo-Dionüsziosz mennyei hierarchiáról írt tanításaiban felbukkanó hét arkangyalnak. Gyakran keverik össze Samaellal, azzal az „angyallal”, akinek sötét és romboló hajlamai vannak. A zavart feltehetőleg nevük hasonló hangzása okozza. De biztosak lehetünk afelől, hogy Sámuelt teljes mértékben az isteni fény lengi körül.

A kabbalában Sámuel (Kámáel) a Geburah, az Élet fája ötödik szefirájának arkangyala. A Geburah a szigorúságot és a bátorságot szimbolizálja. A kabbalisták szerint Sámuel (Kámáel) egyike a szerafimoknak, akik az angyalok kórusának legmagasabb szintjét képviselik. Sámuel, „aki látja Istent”, mindentudó, és látja az összefüggéseket mindenki és minden között.

Mikor hívjuk be Sámuel arkangyalt?

Sámuel küldetése az, hogy megvalósítsa az egyetemes békét, azáltal hogy segít az egyéneknek elérni belső békéjüket, még a zaklatott időszakokban is. Sámuel a víziói segítségével segít nekünk megtalálni a békét, és azt, amit keresünk. Mivel fent, a magasabb szinteken él, képes arra, hogy minden elveszett tárgyat megtaláljon, és minden problémára megoldást nyújtson. Bár rendkívül magas szinten él, kötődik a Földhöz, és számunkra is elérhető, akárcsak egy nagy és híres ember, aki megmaradt szerénynek.

Sámuel arkangyal hasonló szerepet tölt be, mint a katolikus vallásban Szent Antal, aki ugyancsak úgy próbál egyesíteni minket, hogy megtalálja az elveszett elemeket. Mindketten elképesztően gyorsan hozzák vissza a szeretett családi ereklyéket, például az elveszett jegygyűrűket. Sámuel abban is segíthet neked, hogy megtaláld az életcélodat, egy jobb munkát vagy egy jobb otthont, az igazi partnert, illetve bármit, amire vágysz, feltéve, hogy ez összhangban van magasabb életutaddal. Tudja, mi Isten szándéka veled, ezért csak hívd nyugodtan, és a többit őt majd elintézi.

[row][col_3]

Szín

Világoszöld.

[/col_3][col_3]

Kristály vagy drágakő

Fluorit.

[/col_3][col_3]

Csillagjegy

A Bika, aki mindig megtalálja, ami elveszett.

[/col_3][/row]

Ima Sámuel arkangyalhoz

„Kedves Sámuel arkangyal, köszönöm hogy irányt mutatsz, hogy megtaláljam, amit keresek. Köszönöm neked, hogy megtalálhattam (itt mondjuk el pontosan, mit találtunk meg).”

 

Keresd a kártyát webáruházunkban