Az Angyalterápia színezőkönyv egy csodás ajándék lehet szeretteidnek, az egész családnak, vagy akár csak önmagadnak.

Miközben Marty Noble és John Green szebbnél szebb képeit színezzük, igazi kis festményekké varázsolódnak a lapokon lévő vonalak. Az elmélyülést az angyalok egyik legnagyobb szakértője, Doreen Virtue gondosan válogatott idézetei segítik.

„Lazulj el teljesen, és add át magad a színezésnek. Észre fogod venni, hogy az Angyalok vezetik a kezed. Ha így teszel, az Angyalok segítenek álmaid elérésében. Higgy ebben és hagyd, hogy megtörténjen. Légy boldog, egészséges és gazdag. Mert jár Neked!” – Doreen Virtue

angyalterapia_szinezokony_2Lehet gyerekkorunk egyik kedvenc elfoglaltsága felnőtt létünkben is élvezhető és egyben hasznos időtöltés? A színezés esetében a válasz igen!

A művészet egy könnyed formájának gyakorlását, a kreativitás kibontakoztatását és a stresszoldást teszik lehetővé a felnőtt színezők, melynek végeredményképp mindenkiben sikerélmény születik. Önmagunk fejlesztésének egyik legfontosabb alappillére a belülre figyelés, azonban a külvilágtól és a problémáktól való elszakadás sokakat nehéz feladat elé állít. Színezés közben olyan meditatív állapotba kerülsz, mely közben képessé válsz saját pozitív belső hangod meghallásra.

Most nem egy szokásos, angyalokról szóló könyvet tarthatsz a kezedben, és nem is egy egyszerű kifestőt.
A világ minden tájáról pozitív visszajelzéseket hallhatunk az angyalok gyógyító jelenlétéről, valamint a meditáció legendás stresszoldó hatásairól. Az angyalokkal való kapcsolatunk elmélyítését a rajtuk való „meditáció” nagyban elősegíti. Minél mélyebb a kapcsolatunk velük, annál jobban tudják kifejteni jótékony, szeretetteljes hatásukat életünkre. Csak hagynunk kell, hogy megtörténjen!

angyalterapia_szinezokonyv_1A zenéhez hasonlóan a színek is egyetemes nyelvet alkotnak. Az angyalok nagyra becsülik a színeket. Néhány ember úgy érzi, hogy egy adott érzést vagy szándékot csak bizonyos színek jelképezhetnek, de valójában minden ember a maga módján áll összhangban a színekkel. A színezés önkifejezés, jelenben levés, és amikor színezünk, „művészek” vagyunk. Olykor mi magunk lepődünk meg legjobban, hogy mit is alkottunk.

Végül, hogy hiszel e az angyalokban, vagy sem, igazából nem érdekes. Az a valami, ami ihletet ad, benned van, nevezheted angyalnak, múzsának, égi kapcsolatnak, a lényeg az, hogy előhoz belőled valamit, ami értékes és Te vagy! A könyv különlegessége pont ebben rejlik.

Olvass bele a könyvbe

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel