A védőangyalok most is melletted vannak. Ezek az angyalok az isteni fény tiszta lényei, akik tökéletesen megbízhatók, és akik életed minden területén segíteni szeretnének neked. Az angyal szó „isteni küldöttet” jelent. Egyfajta mennyei postásként ők közvetítik az üzeneteket a Teremtő és a teremtettek között.

arkangyalkartya b1 800

Ajánlatunk a témában

Az angyalokhoz nem imádkozunk, imádkozni csak Istenhez szoktunk. De az angyalok nem is akarják, hogy imádkozzunk hozzájuk. Isten küldötteiként szállítják az imákat és az üzeneteket a Teremtő és a teremtett lények (mi, emberek) között. Ha aggódsz amiatt, hogy valóban kapcsolatban állsz-e Isten megbízható angyalaival vagy egy másik, alacsonyabb szintű energiával, kérdd meg az istent vagy Mihály arkangyalt, hogy védjen meg, és hárítsa el az utadból az akadályokat, hogy senki, egyetlen olyan ember vagy lélek se kerülhessen közel hozzád, aki nem az isteni tiszta szeretetből ered. Amint kimondod a kérésedet, az már meg is valósul.

Az angyalok mindenkit feltétel nélkül szeretnek. Képesek a felszín alá látni, és meglátni bennünk az isteni természetet. Csak a bennünk rejlő isteni természetre irányítják a figyelmüket, és nem a „hibáinkra”. Az angyalok nem ítélkeznek, csak szeretetet hoznak az életünkbe. Az angyalokkal biztonságban vagyunk, és tökéletesen megbízhatunk bennük.

Nem számít, hiszünk-e bennük, vagy sem, mert az angyalok hisznek bennünk. Látják belső fényünket, ismerik a bennünk rejlő tehetségeket, és megértik, hogy fontos életfeladatunk van. Mindenben segíteni akarnak nekünk.

Nincs szükség különleges tanfolyamra, nem kell szent életet élnünk, és vallásosnak sem kell lennünk ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljünk az angyalokkal. Mindenkinek segítenek, aki hívja őket, kéréstől függetlenül. Az angyalok segítsége ingyenes, mindig elérhető, és semmi „trükk” sincs benne.

huzz

Azok, akik rendszeresen keresik angyalaik társaságát, csodálatos változásokról számolnak be az életükben. Boldogabbnak érzik magukat, sokkal nyugodtabbak és magabiztosabbak, és kevésbé félnek a haláltól vagy a jövőtől. Tudják, hogy nincsenek egyedül, mert megbízható testőreik mindig figyelik őket.

Keresd Doreen Virtue könyveit webáruházunkban