Uriel arkangyal: „Figyelj a fejedben lévő gondolatokra és sugallatokra, mert ezek válaszolják meg imáidat.”

Kicsoda Uriel arkangyal?

arkangyalkartya b1 800

Ajánlatunk a témában

Amikor arkangyalokról beszélünk, az emberek többsége Urielt emlegeti. Nem is csoda, hiszen ő tűnik a legrejtélyesebbnek, és nem olyan könnyű megfogalmazni a szerepét, mint például Mihály, Rafael és Gábriel arkangyalok esetében.

Énok könyvében Uriel egyike azoknak az arkangyaloknak, akik megvédték az emberiséget a Figyelőktől (vagyis a bukott angyalok egy csoportjától). Uriel mutatott utat Énok prófétának is, aki később Metatronként szállt fel az arkangyalok birodalmába.

Mikor hívjuk be Uriel arkangyalt?

Uriel információkkal, ötletekkel, jelenésekkel és belátással látja el az elménket. Engem egy idős, bölcs nagybácsira emlékeztet. Nagyszerű segítség lehet, ha valamilyen megoldásra van szükségünk, legyen szó üzleti megbeszélésről, írásról, tanulásról vagy egy teszt megírásáról. Uriel a fülünkbe súgja a helyes megoldásokat, amiket olyan szavakként vagy gondolatokként kapunk meg, amelyek  hirtelen „töltődtek” fel az elménkbe.

Akkor hívjuk Uriel arkangyalt, amikor intellektuális tevékenységeket folytatunk. Uriel szorosan együttműködik Zadkiel arkangyallal, hogy segítsen a tanulóknak a tesztek megírásában és az iskolában.

[row][col_3]

Szín

Sárga.

[/col_3][col_3]

Kristály vagy drágakő

Ámbra.

[/col_3][col_3]

Csillagjegy

A gondolkodó és elemző Vízöntő.

[/col_3][/row]

Ima Uriel arkangyalhoz

„Kedves Uriel arkangyal, kérlek, segíts nekem, hogy egy dologra irányíthassam a figyelmemet, és megkaphassam mindazt a tudást, bölcsességet és megértést, amire szükségem van.”

Keresd a kártyát webáruházunkban