Zadkiel arkangyal: „Halld meg a belülről vagy másoktól érkező szeretetteljes iránymutatásokat.”

Ki ő?

arkangyalkartya b1 800

Ajánlatunk a témában

Zadkiel arkangyal a diákok segítője, akinek közbenjárásával könnyedén emlékezni fogunk a tanultakra – tényekre és számokra egyaránt. Zadkiel orvosolja a fájdalmas emlékeket, és emlékeztet minket Istentől származó spirituális eredetünkre és küldetésünkre. Útmutatása eljuttat minket oda, hogy a megbocsátás mellett tegyük le voksunkat.

Zsidó rabbinikus írásokban Zadkielt a megbocsátás és az együttérzés angyalaként aposztrofálják. A kabbalában Zadkiel (Tzadkiel) felügyeli az Élet fájának negyedik szefiráját, a Chesedet, a kedvesség és a feltétlen szeretet gyakorlását, amely nem más, mint Isten földi manifesztációja.

A gnosztikus hagyományok, a pszeduo-dionüszoszi írások és Szent Gergely pápa szerint Zadkiel a hét arkangyal egyike. Zadkiel másik neve Zachariel, akit sokáig a „memória angyalaként” tartottak számon, mivel segíti a diákokat, és azokat, akiknek emlékezniük kell bizonyos tényekre és számokra.

Mikor hívjuk be Zadkiel arkangyalt?

Zadkiel egyszerre összpontosít a megbocsátásra és az emlékekre, ekképpen képes arra, hogy megszabadítson múltbéli érzelmi fájdalmainktól. Zadkiel arkangyal segít, hogy elengedd a régóta magadban tartott haragot és az áldozati szerepkört. Ezáltal képes leszel arra, hogy isteni életcélodra koncentrálj, annak megfelelően éld az életed. Ha érzelmi gyógyításra kéred fel Zadkielt, egyből érezni fogod, ahogyan a fókusz átkerül a fájdalmas emlékekről az életed során felhalmozódott csodálatos pillanatokra.

Zadkiel arkangyal az elme nagyszerű gyógyítója is, aki finoman vezet, és megtanít minket arra, hogy hogyan vállaljunk felelősséget saját boldogságunkért.

[row][col_3]

Szín

Sötét indigókék.

[/col_3][col_3]

Kristály vagy drágakő

Lapis lazuli.

[/col_3][col_3]

Csillagjegy

Ikrek, a társaságkedvelő és szorgalmas több feladatot egyszerre végző.

[/col_3][/row]

Ima Zadkiel arkangyalhoz

„Kedves Zadkiel arkangyal! Köszönöm, hogy segítettél előhívni a téma ismeretéhez szükséges összes információt.”

 

Keresd a kártyát webáruházunkban