Állj több lábon az életedben – és az évedben! Kezdd tiszta lappal az új korszakot, és törekedj arra, hogy minél egyszerűbbnek lásd. Megmutatjuk, hogyan! A tökéletes 2020-as év receptje mindössze három összetevős.

Fontos, hogy az új évtizedben testben és lélekben egyaránt jól érezd magad. Hogy tudj nagyokat nevetni az életeden és saját magadon, hogy odafigyelj az egészségedre, és hogy tisztában légy azokkal a magasabb szintű, spirituális erőkkel, amik előrevihetnek, de hátráltathatnak is, ha szembeszegülsz a belőlük áradó energiákkal. Máris bonyolultnak hangzik mindez? Olvasd el a mi 3 összetevős, jól bevált receptünket, ami nagyot lendíthet a 2020-as éveden!

1. A tervezés a legfontosabb!

Egy inspiráló határidőnapló olyan vezérfonalat ad kezedbe, amibe egész éven át kapaszkodhatsz. Így már csak rajtad áll, hogy a következő szilveszterig hátralévő idő megteljen egyensúllyal, harmóniával és tisztánlátással. A 2020-as Határtalan Gondolatok napló 365 napnyi színnel, temérdek szeretettel, korunk spirituális gondolkodóinak legszebb tanításaival és asztrológiai előrejelzésekkel ajándékoz meg.

Mit találsz benne?

A kézzel lapozható, szemet gyönyörködtető kalendárium biztonságos fogódzót nyújt a mindennapok forgatagában. Olyan asztrológiai előrejelzéseket találsz benne, amik segítenek, hogy teendőidet a csillagok állása szerint alakítsd. Megtudhatod, melyek a pozitív és lágy napok, mikor kell élesebb, keményebb energiákkal számolnod, mely időszakok alkalmasak böjtre, tisztulásra, szépségápolásra, fontos döntésekre, lezárásra és elkezdésre. A napló segítségével úgy tudsz navigálni az év hónapjai és hetei között, hogy nem kell szembe menned kozmikus erejükkel. Ha érzed a lábad alatt futó hullámot, és ha meglátod nemcsak a harmóniát, hanem az energiát is a mindennapok nyújtotta lehetőségekben, hatékonyabban és tartalmasabban tudod elvégezni a teendőidet. A naptár szerkezeti felépítése is jól átlátható, a lélekemelő idézetek és meditációk pedig segítenek az ellazulásban és a töltődésben.

2. Étkezz tudatosabban, kerüld el a betegségeket!

Ha rosszul érzed magad a bőrödben, betegségekkel küzdesz, vagy egyszerűen gyakran vagy fáradt és levert, legyen az első teendőid egyike változtatni pár rossz étkezési szokáson 2020-ban – vagy bevezetni néhány jobbat! Tudod, mi a közös Sylvester Stallonéban, Gwyneth Paltrowban, Robert De Niroban vagy Pharrell Williams-ben? Mindannyian Anthony William, a Gyógyító Médium zellerlé diétáját követik, amely 2019-ben globális mozgalommá nőtte ki magát – nem véletlenül! Ha még nem tetted meg, idén itt az ideje kezedbe venni sorsod az egészségtudatos táplálkozás terén is, és fellapozni Csodatévő zeller című könyvet.

Mit találsz a könyvben?

A világszerte több millió olvasót maga mellé állított bestseller jól használható, hatásos és alapvető eszközt ad azoknak a kezébe, akiket régóta tartó egészségügyi problémák gyötörnek. Bemutatja ennek a látszólag egyszerű zöld növénynek az eddig felfedezetlen, sokoldalú és kiváló tulajdonságait, tiszta, természetes és egyszerű lehetőséget kínálva arra, hogy akár te is megszabadulj a szervezetedben felgyűlt káros méreganyagoktól. Segít megelőzni krónikus betegségek kialakulását, vagy visszafordítani további terjedésüket, és képes köddé változtatni olyan lelki terheket, amelyek béklyóként kötnek magukhoz. 

Ha elolvasod ezt a könyvet, te magad is rájössz: a mára milliók által követett zellerlé-kúra nem egy átlagos diéta, hanem egy hosszú távú döntés. Nincs meghatározott időbeli kerete, nem garantálja az azonnal eredményt sem, viszont a gyors megoldások helyett teljes életmódváltásra ösztönöz a testi-lelki harmónia és a stabil, tartós egészséges állapot érdekében. 

3. Valósítsd meg nevetve a céljaidat!

Ha tisztává vált előtted az út és egészségileg is minden rendben, akkor már semmi sem akadályozhatja meg, hogy valóra váltsd 2020-as céljaidat – legfeljebb te magad. Hogy ezt elkerüld, érdemes kezedbe venned korunk egyik legfeltörekvőbb életmód tanácsadójának legújabb kötetét, és hinni abban, amit a címben állít: Minden megoldható! A könyv írójának, Marie Forleo-nak meggyőződése és legmélyebb mantrája ez a két szó, na meg a belőle fakadó felismerés: a dolgok csak akkor mennek jól, ha te, aki működteted azokat, jól vagy. 

Mit találsz a könyvben?

Elképzelhető, hogy egy téli szombat délután csak úgy felütöd ezt a könyvet, hogy olvass valami szórakoztatót, és három óra múlva azt érzed: az egész világ a lábaid előtt hever. Már önmagában is élvezetes olvasmány, hiszen az írójának élete kész regény, de közben megtanítja neked, miként gondolkodhatsz kreatívabb és pozitívabb módon, és ez a szemlélet hogyan gyűrhet le minden felmerülő akadályt. Az ütemtervekkel, technikákkal, magyarázatokkal és sok személyes történettel szolgáló, gyakorlati tanácsok hatására te is rájössz majd, hogyan lehetsz még hatékonyabb az életed minden területén, hogyan tervezheted meg okosabban az idődet, oszthatod be jobban a pénzed, kezelheted nagyvonalúbban a kritikát, a rosszakarókat vagy saját belső elégedetlenséged – vagy éppen miként különböztetheted meg a félelmet a megérzéstől.

Készen állsz az új kihívásokra? Lépj a gázra és indulhat 2020!

Ajánlott könyvek:

Határtalan gondolaton határidőnapló 2020

Anthony William – Csodatévő zeller

Marie Forleo – Minden megoldható!