MEDITÁCIÓ A VÍRUSOK ÉS MÁS KÓROKOZÓK ELPUSZTÍTÁSÁRA A MÁJAD SEGÍTSÉGÉVEL

Az alábbi technika abban segít, hogy ezúttal te szolgáld a téged napi 24 órában kiszolgáló májad. Elképesztő eredményeket hozhat, ha elkezdesz meditálni a májadnak, aki rendkívül értékesnek találja azt. Ha csupán néhány percen keresztül végzed ezeket a meditációkat, már azzal is megadod neki azt a figyelmet, tudatosítást, elismerést, törődést és tiszteletet, amelyre olyannyira vágyakozik; ezzel egy időben pedig stabilizálod, kiegyensúlyozod és megerősíted. Amikor megértéssel fordulsz a küzdelmei felé, azzal megadod neki a szükséges békét, amelyre szüksége van a gyógyuláshoz, és amely neked is megengedi végre, hogy fellélegezz.

Kis lépés, nagy hatás – áll a mondás, ha a májadnak tett szolgálatról van szó. Amikor elismerésre, figyelemre van szükséged, az is elég, ha egy barátod, kollégád, főnököd, oktatód,  tanárod, mentorod vagy valaki, akit szeretsz, néhány bátorító szóval bíztat – száznyolcvan fokos fordulatot vesz a világ, amikor egy általad nagyra becsült személy meglát a tömegben és elismer, ha csupán egy másodpercre is. Az ötperces szünet, amikor kiugrasz némi friss levegőt szívni, kitisztítod a fejed és megnyugszol – újabb példa, amikor egy lélegzetvételnyi szünet elég ahhoz, hogy továbblépj. Egy olyan szerv számára, amely az esetek túlnyomó részében semmilyen figyelemben nem részesül – mindenki az agyra figyel oda –, egy pillanatnyi összekapcsolódás az itt bemutatott meditáció segítségével rendkívül erőteljes lehet. Hatalmas változást hoz az életedbe annak felismerése, hogy melyek a májad szükségletei, felelősségei, küzdelmei, és hogy milyen keményen dolgozik érted. Amint ez tudatosul benned, a következő meditáció egy teljesen új szintre emelheti a gyógyulásod.

 

MEDITÁCIÓ A VÍRUSOK ÉS MÁS KÓROKOZÓK ELPUSZTÍTÁSÁRA

A napfénynek rejtélyes ereje van, és amikor a mindennapi életben ér bennünket, néhány szervünk eltárolja, hogy a későbbiekben hasznosítsa. A napsugár komplex minőség. Végtelen mennyiségű információt hordoz, amelyhez az emberi test kapcsolódik. Az egészségügyi kutatásnak és orvostudománynak fogalma sincs arról, hogy a napsugarak sokkal több gyógyító erőt és életerőt tartalmaznak, mint amit a jelenlegi ismereteik alapján hisznek. Ha a napsugarakat megmérhetnék, felmérhetnék és elemezhetnék, mélységes, de akár hihetetlen felfedezésekre bukkannának.

Azt sem tudják például, hogy az életed során befogadott napsugarak egy része egyenesen a májadba került. Amikor jól érezte magát, elraktározta azokat a napsugarakat, amelyekre pillanatnyilag nem volt szüksége. Még ha nem túl egészséges is most a májad, és nem tudja elraktározni az új sugarakat, a régieket továbbra is őrzi. Ez a meditáció a májadban tárolt és még fel nem használt napsugarakat aktiválja, és nyers, valós erejükben szabadítja fel azokat.

Válassz ki egy nyugalmas időszakot, majd feküdj vagy ülj le egy árnyékos helyre. Akármilyen hasznos is a nap az immunrendszerünknek és nekünk máskor, több oka is van annak, amiért nem ajánlott ezt a meditációt napon végezni. Először elképzeled majd, hogy a napon vagy, és tágra nyílt szemmel belenézel. Ha valóban ezt tennéd, akkor elterelné a figyelmedet az a feladat, hogy kiküszöböld a valós napsugarakat; ráadásul előfordulhat, hogy véletlenül kinyitod a szemed, amit károsíthat a közvetlen napfény. Be akarod fogadni ennek a meditációnak a legutolsó vizualizált napsugarát is, és a tényleges napsugarak megakadályoznának ebben. Másodszor, könnyű elaludni és megégni, ha a napon fekve meditálsz. Amúgy pedig a képzelőerőd végzi majd el ezt a munkát; nem arról van hát szó, hogy a maximumra kellene feltekerni a fűtést, vagy be kellene ülnöd a szaunába ahhoz, hogy túltegyél az igazi napsugarak melegén. Hagyd az elmédet dolgozni – az majd megnyomja azt a kapcsológombot, amely felszabadítja a májadban elraktározott napsugarakat.

Feküdj le, vagy helyezkedj el kényelmes ülőpozícióban, és képzeld el, hogy egy védett helyen fekszel a napsütésben. Ha úgy tetszik, tengerpartot is elképzelhetsz. Vagy talán jobban örülnél egy füves mezőnek. Bármit elképzelhetsz, az a fontos, hogy jól érezd magad. Engedd meg, hogy előbújjon a naturalista éned; képzeld el, hogy meztelenül fekszel a te biztonságos, privát területeden. A szemedet tartsd csukva, és képzeld el, hogy a képzeletbeli éned kinyitja a szemét, és felnéz a napra. A nap pedig visszamosolyog rá odafentről az égből, és a sugaraival gyengéden végigsimít a májadon. Most figyeld meg, ahogy azok az elképzelt napsugarak összekapcsolódnak a májadban tárolt múltbeli napsugarakkal, és élettel töltik meg azokat. Képzeld el, hogy elfordul egy kapcsoló, amely aktiválja az elraktározott sugarakat, így azok olyan erőssé és sugárzóvá válnak, hogy elpusztítják a májban lakozó kórokozókat, például vírusokat. Ahogy a fény átragyogja a szervet, lásd, hogy fegyver azok ellen a tüneteket és betegségeket keltő kórokozók ellen, amelyek az aknét, a kontaminált vékonybél szindrómát (SIBO), az autoimmun betegségeket, a daganatokat, a cisztákat és az elrákosodó szöveteket okozzák. Képzelj egy kicsi, mikroba méretű bacilust, majd azt, hogy belép fény, átragyogja, körbeöleli és végül elpusztítja. Minden mély be- és kilégzésnél lásd, ahogy a fény egyre erősebben, feltartóztathatatlanabbul járja át a májad, beragyogja annak sötét, rejtett réseit, és kimos mindent, aminek nincs ott helye. Belélegzésnél és kilélegzésnél is lásd a fény erősödését.

Ez a meditáció ideális esetben 25-45 percig tart – ha tovább maradsz a napon, leégsz! (Csak vicceltem – ha jól végzed ezt a meditációt, nem éghetsz le!)

Ajánlott könyv:

Anthony Williams – Egészséges májműködés