Nagyon boldog befejezés. Bezárul a kör. Spirituális fejlődés és éleslátás.

Gratulálunk, nagyszerŰ munkát végeztél. Egy projekt vagy helyzet az életedben most boldog véget ért, és ez a teljesség és elégedettség érzésével tölt el. Lehet, hogy ideje belevágni valami újba, de az is rendben van, ha megállsz, és csak élvezed ezt a csodás pillanatot.

Mihály arkangyallal való együtt mŰködésed a spirituális fejlődés új szintjére emelt téged. Most elérhető számodra a megvilágosodás és az Univerzum mélyebb megértése. Beszélj a barátaidhoz, a családod tagjaihoz és az angyalokhoz hálával, így ismerve el a segítségüket.

A kártya további jelentései: Jó helyen a jó időben. Bezárul a kör. Kiválóság. Boldog vég. Díjban részesülsz. Nemzetközi utazás.

Mihály arkangyal nevének jelentése: „aki olyan, mint Isten”. Ismeri a Föld minden egyes lelkének isteni célját. Ha bizonytalan vagy a saját életcélodat illetően, szólítsd ezt a szeretett arkangyalt, hogy világos és érthető információkkal lásson el a témában. Kérd Mihályt, hogy fedje fel előtted, milyen lépéseket tegyél és hogyan legyél teljes mértékben az az ember, akinek erre a bolygóra születtél.