Doreen Virtue angyali üzenetei erre a hétre: A Napi útmutatás az angyalodtól kártyákon keresztül kaphatunk bepillantást az előttünk álló hét eseményeibe.Erőteljes energiákra számíthatunk a héten, lesz egy csodálatos keresztény ünnep, a húsvét. Olyan hét következik, amikor bizony felelősséget kell vállalnunk magunkért, törődnünk kell az egészségünkkel, időt kell szánnunk a számunkra fontos dolgokra, és magabiztosan meg kell hoznunk egy nagy pozitív döntést a karrierünkkel kapcsolatban.

doreen_virtue_angyali_uzenetek_jutalmazdA hétfői és keddi útmutatás: Jutalmazd meg önmagad

Az égiek arra hívják fel a figyelmünket, hogy talán túl keményen dolgozunk, és túl sokat adunk magunkból másoknak, amitől kimerültnek érezhetjük magunkat, vagy az is előfordulhat, hogy szomorúak vagyunk amiatt, hogy úgy érezzük, mások nem értékelik az erőfeszítéseinket. Talán egy új üzleti terven dolgozunk, amiről úgy érezzük, hogy ellophatják, vagy valamilyen okból nem sikerül végrehajtani. Nagyon sokféle dolog lehet, ami miatt úgy érezhetjük, hogy magunkhoz kell térnünk, újjá kell élednünk. Ez a feltámadás hete, ami arról szól, hogy jutalmazzuk meg magunkat. Olyan jutalomra gondoljunk, amelynek hosszan tartó hatása van. A kikapcsolódás és hogy feldobjuk a hangulatunkat nagyon fontos, de igazából arról van szó, hogy törődjünk magunkkal. Szánjunk időt a pihenésre. És tegyük meg végre azokat a dolgokat, amelyekre ismételten jelzéseket kapunk az égiektől. Például hogy jógázzunk, végezzünk lazító gyakorlatokat, vagy étkezzünk másképp, térjünk át valamilyen speciális étrendre, esetleg méregtelenítsünk. Lehet, hogy arra vonatkoznak a visszatérő égi útmutatásaink, hogy szánjunk időt a számunkra fontos dolgokra, ahelyett hogy a másoknak fontos dolgokra helyezzük a hangsúlyt. Ezen a héten legfőképpen arra akarják felhívni a figyelmünket az angyalok, hogy törődjünk magunkkal. Lássuk, hogyan illeszkedik ez az üzenet a többi kártyán szereplőkhöz.

Szerdára és csütörtökre kivételesen négy lap is kiemelkedett a csomagból.

doree_virtue_angyali_uzenetek_noveldNöveld az önbizalmad

Az első lap üzenete az, hogy bízzunk abban a döntésünkben, amit az égi útmutatás szerint hoztunk, bízzunk abban, hogy a megfelelő úton járunk. Beleértve ebbe az önmagunkkal való törődést is. Legyünk tisztában azzal, hogy megérdemeljük a törődést. Magunkkal törődni helyes dolog, nem önzés, azt csak az ego akarja elhitetni velünk. Ezenkívül ez a lap arra is utal, hogy a bizalom nemcsak önbizalom lehet, hanem az Istenbe vetett bizalom is, és az a hit, hogy Isten dolgozik rajtunk keresztül. Nem kell azon aggódnunk, hogy képesek vagyunk-e valamit végrehajtani, amire Isten az útmutatásaival igyekszik felhívni a figyelmünket. Ugyanis csak olyan feladatot bíz ránk, amit végre tudunk hajtani, és megad hozzá minden szükséges segítséget.

doreen_virtue_angyali_uzenetek_legy_oszinteLégy őszinte magadhoz

Ezt az üzenetet már a múlt héten is megkaptuk, így továbbra is figyelnünk kell erre.
Azt is jelenti ez a lap, hogy legyünk hűek Istenhez. Akármilyen feladatot igyekszik is ránk bízni, ne próbáljuk meg figyelmen kívül hagyni ezt az égi sugallatot, hanem kövessük az útmutatást, és hagyjuk, hogy ő vezessen bennünket. Legyünk őszinték magunkhoz, hogy amikor teszünk valamit, akkor az tényleg valami olyasmi-e, amire Isten kért fel bennünket, vagy sem. Használjuk a testünket igazságdetektorként ennek kiderítésére. Ha valamivel kapcsolatban jó érzésünk van, jó kedvünk lesz tőle, akkor az annak a jele, hogy jó úton járunk. Ha viszont ellenérzésünk van valamivel kapcsolatban, akkor az azt jelzi, hogy letértünk az utunkról. Tehát figyeljünk az érzéseinkre, és legyünk őszinték magunkhoz.

doreen_virtue_angyali_uzenetek_cupidoCupido

Cupido a szerelem angyalaként is ismert. De ez a kártya nemcsak romantikus szerelemre vagy egy új szerelemre utal, hanem önmagunk és Isten szeretetére is. Ezenkívül az élet szeretetére is vonatkozik, hogy újra szerelembe tudjunk esni az élettel magával is.
Különösen, ha kiégetteknek érezzük magunkat. A kiégettség az, amikor nem érdekel minket semmi, lehangoltak vagyunk, esetleg visszaesünk egy függőségünkbe. Ha ilyen helyzetben kapjuk ezt a lapot, az azt jelenti, hogy meg tudunk gyógyulni ebből az állapotból.

 husvet_kupon_web_960x362

doreen_virtue_angyali_uzenetek_ideje_tovabblepniIdeje továbblépni

Ha törődünk magunkkal, jók és őszinték vagyunk magunkhoz, és szeretjük magunkat, akkor bizony lehet, hogy valamit, egy bizonyos helyzetet, vagy valakit magunk mögött kell hagynunk és tovább kell lépnünk, mert az a bizonyos helyzet vagy személy csak lehúz bennünket, nem szolgálja tovább a javunkat. Lehet, hogy már túl harsányak az energiái, mi pedig sokkal szelídebbek lettünk időközben.
Nagyon sok változás, fejlődés megy végbe, és ezek eredményeképpen lehet szükség a továbblépésre.

doreen_virtue_angyali_uzenetek_jatek

Az ünnepi hétvége égi útmutatása: Játék

Az angyalok arra hívják fel a figyelmünket, hogy szükségünk van egy kis játékosságra. Ez nem azt jelenti, hogy elfeledkezünk a kötelességeinkről, de a bennünk élő gyermek vágyik egy kis örömre, játékra. A boldogságunkhoz az kell, hogy örülni tudjunk az életnek, és ehhez szükség van egy kis játékosságra is. Máskülönben a kiégettség érzése uralkodhat el rajtunk, amiről a korábbiakban esett szó. Az életnek része kell hogy legyen a szórakozás és a lazítás. Biztosan mindenkinek vannak vidám húsvéti emlékei. Doreen elmeséli, hogy náluk mindig együtt voltak az unokák a nagyszülőknél, kapott szép új ruhát, amibe elmehetett a templomba. A húsvét jó alkalom lehet arra, hogy összejöjjünk a barátainkkal, és kellemesen, játékosan töltsük el együtt az időt.

doreen_virtue_angyali_uzenetek_1A közelgő húsvétra és Jézus iránti tiszteletére tekintettel Doreen még egy lapot választott a Jézus szerető szavai elnevezésű meditációs kártyacsomagból. Ezeken a kártyákon Doreen kedvenc evangéliumi idézetei szerepelnek.
„Mert jól tudja a ti mennyei Atyátok, hogy mind ezekre szükségetek van.”
(Máté 6,32)
Jézus arra gondol ezzel, hogy Isten tudja, hogy mit szeretnénk kérni tőle, még mielőtt kimondanánk, hiszen tisztában van vele, hogy mire van szükségünk. De ahhoz, hogy segíteni tudjon, kérnünk kell. Meg kell nyitnunk magunkat, hogy be tudjuk fogadni az isteni áldásokat. Ez az üzenet azt is jelzi, hogy az imáink meghallgatásra találnak, és megkapunk mindenfajta támogatást, amire csak szükségünk van.

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea