Doreen Virtue angyali üzenetei erre a hétre: Ez a hét a személyes újjászületésről szól. Bízzunk meg a belső vezettetésünkben, és szeretettel fejezzük ki az igazi énünket külsőleg és belsőleg egyaránt. Szenteljünk figyelmet az álmainkban érkező útmutatásokra. Az életünk kivirágzik, ahogy a figyelmünket az isteni fényre és vezettetésre fókuszáljuk. Ennek eredményeként képesek leszünk másoknak is megtanítani spirituálisan, hogy hogyan tudják kezelni a stresszt, hogy egészségesek maradhassanak.

Ezen a héten a Tündérek mágikus üzenetei jóskártyák mutatják meg nekünk az égiek útmutatásait. 

Doreen gyerekkora óta látja az angyalokat és a természet szellemeit, a tündéreket, és nagyon kedveli őket, hiszen a növények és az állatok jóllétéért munkálkodnak. Ugyanakkor nagyon tiszteli Jézust, szoros együttműködés van közöttük, és hithű kereszténynek vallja magát. Sokan megkérdőjelezik, hogy a keresztény szemlélettel összeférnek-e a tündérek. Doreen ezért letesztelte a tündéreket, médiumi képességeit felhasználva beszélt velük Istenről és Jézusról. A tündérek a természet megóvása érdekében tevékenykednek, tisztelik Istent, Jézust, és minket, embereket is segítenek. A természet szellemei is rendelkeznek egóval, akárcsak az emberek, de mindent elkövetnek, hogy jobbá tegyék a világunkat. Ahogy az embereknél, a tündérek között is akad olyan, akivel nem kell kapcsolatot keresnünk. Imádkozzunk segítségért, hogy helyesen tudjuk megítélni és felmérni, hogy kivel érdemes együttműködnünk, legyen az akár ember, akár a természet szelleme. Isten megvéd bennünket.
A kártyák üzeneteivel kapcsolatban pedig Doreen azt tanácsolja nekünk, hogy figyeljünk oda a saját érzéseinkre, sugallatainkra, benyomásainkra, hogy ezeken keresztül megkapjuk a személyes üzenetünket is.

Fejezd_ki_az_egyenisegedetA hét elejére az égiek üzenete: Fejezd ki az egyéniségedet!

Nagyon fontos üzenet, hogy legyünk önmagunk, vállaljuk fel igazi önvalónkat, ne akarjunk másokhoz idomulni. A kártyán szereplő kép arra utal, hogy létezik egy nemzetközi csoport, a Piros Kalapos Társaság, amelynek tagjai ötvenévesnél idősebb hölgyek, akik nyíltan vállalják, hogy a társadalmi megítélésükkel mit sem törődve különc módon öltözködnek és teapartikat rendeznek. Különcök, de csodálatosak. De nem csak a nőkre vonatkozik ez az üzenet, és nem kell ötvenévesnek sem lenni ahhoz, hogy meg merjük mutatni igazi egyéniségünket. És természetesen ez nem elsősorban a külsőségekről szól, hanem a személyiségünkről. Az üzenet egyértelműen arra vonatkozik, hogy legyünk önmagunk. Ez az útmutatás kapcsolódik az előző hetihez: akkor is arra hívták fel az égiek a figyelmünket, hogy bízzunk önmagunkban, az érzéseinkben, a megérzéseinkben, az égi útmutatásainkban, amelyek személyre szabottan érkeznek segítőinktől. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy vajon egy üzenet Istentől vagy egy alacsony energiától származik-e, akkor imádkozzunk ezzel kapcsolatban, hogy tisztán láthassunk. Például így:
„Édes Istenem, Jézus, kérlek, hogy segítsetek tisztán látnom, hogy a megfelelő úton járok-e.
És ők tudatni fogják, hogy így van-e, vagy sem. Nagyon gyakran álombeli üzenetek formájában válaszolnak, tehát érdemes figyelnünk, és lejegyeznünk az álmainkat.
A kártyán szereplő pontos üzenet: Engedd ragyogni a valódi énedet, mert csodálatra méltó ember vagy.
És valóban csodálatosak vagyunk. Isten szándékosan teremtett olyanná bennünket, amilyenek vagyunk. Semmi sem történt véletlenül a teremtésünknél.

 

VirageroA szerdai és csütörtöki lap: Virágerő

Nagyon érdekes, hogy ez a lap emelkedett ki a csomagból, mert Doreen először a Virágterápia jóskártyákat szerette volna használni, tekintettel arra, hogy az északi féltekén most tavasz van, és minden virágba borul; ilyenkor születnek az állatkölykök, és ilyenkor történik nagyon sok változás az életünkben is. Erős késztetés merülhet fel, hogy új mederbe tereljük a dolgainkat, és fontos változtatásokat vigyünk végbe. Ez a lap sok gyógyító munkát végzőnek egészen konkrétan biztatást is jelenthet, hogy használják a virágokat vagy virágesszenciákat a munkájukban. Lehet, hogy saját magunk számára lesz gyógyító hatású, vagy a pácienseiknek, a házi kedvenceinknek, esetleg az egész világnak. A virágokat azért kaptuk, hogy terápiás céllal hasznosítsuk őket saját magunk, mások és az egész világ számára. Ez a lap még azt is üzeni, hogy vegyük észre önmagunk kivirágzását is, hogy van egy részünk, amely újjászületik. Vegyük figyelembe, hogy még mindig érezhető a húsvét és a feltámadás energiája. Szóval lehet olyan oldalunk, amely egy téli virághoz hasonlóan eddig szorosan bezárkózott a hidegben és a sötétben, de most bimbózni kezd, és megengedi magának a kinyílást és a virágzást.

Spiritualis_tanitoÜzenetünk a hétvégére: Spirituális tanító

Ez az üzenet arra vonatkozik, hogy az életfeladatunk része, hogy másokat tanítsunk gyógyításról és spirituális témákról. Mi az első dolog, ami eszünkbe jut ezt a kártyát látva és az üzenetét hallva? Lehet, hogy arra gondolunk: „Igen, tudtam, hogy ezt kellene tennem.” Az is lehet, hogy már végzünk ilyen jellegű munkát, és a következő szintre kellene lépnünk a tanításban. Akármerre járunk, akárkivel találkozunk, akármilyen helyzetbe kerülünk, képesek vagyunk tanítani másokat azáltal, ahogy viselkedünk és amilyen példát mutatunk. Mutathatunk jó és rossz mintát aszerint, hogy a békét vagy a harsányságot választjuk. Mindenki kerül stresszes helyzetbe, de az a kérdés, hogy hogyan tudjuk lereagálni, illetve kezelni ezeket. Történnek rossz dolgok, és krízisek, viszontagságok, megpróbáltatások ütik fel a fejüket. Isten nem ígéri, hogy az életünk teljesen békés lesz, de azt igen, hogy ő és az angyalai velünk lesznek mindig, minden lépésünknél. Imádkozzunk együtt ezzel kapcsolatban:
„Édes Istenem, kérlek, hogy segíts nekünk, hogy újjá tudjunk születni, hogy újra kivirágozhasson az életünk. Kérlek, segíts, hogy érezhessük támogató jelenlétedet, és segíts, hogy legyen hitünk kilépni a számunkra ismeretlenbe. Segíts felismernünk, hogy biztonságos számunkra az a változás, amelyhez az égi vezettetést követve jutunk el. És kérlek légy mellettünk minden lépésnél.”
Az olvasók között vannak, akik fontos életmódváltás előtt állnak, például a dohányzásról akarnak leszokni. Az angyalok kérik Doreent, hogy küldjön nekik pluszenergiát, mert csodálatos, amit magukért tesznek. Doreen kéri, hogy ne aggódjanak amiatt, hogy szenvedni fognak. Az égi segítők végig vezetni fogják őket a gyógyulásuk felé vezető úton.

Isten és az angyalok áldása legyen minden kedves olvasóval!

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea