A héten az elengedés lesz a feladatunk, egy nagy pozitív előrelépést kell tennünk ennek érdekében, felhasználva azt az Isten adta képességünket, hogy a negatív dolgokat is áldássá tudjuk változtatni. Tegyük le végre a régóta cipelt terheinket, szabaduljunk meg a mérgező helyzetektől, kapcsolatoktól, és érezzük jól magunkat a bőrünkben. A változások legfőképp a baráti kapcsolataink terén vagy a karrierünkben jelentkezhetnek.

Az égiek tanácsait erre a hétre a Mágikus sellők és delfinek jóskártyák közvetítik számunkra.

Doreen megérzése szerint nagy spirituálisClipboard02 tanulandók várhatók a héten. Ezek a spirituális tanítások gyakran nehéz leckék formájában érkeznek hozzánk, de ezen a héten áldott, csodálatos tapasztalásokban lehet részünk. Sokszor, ha ezt a jelet kapjuk, akkor valami jelentős történik, de akármi lesz is az, az Úr velünk lesz és segít bennünket, hogy a javunkra fordíthassuk az eseményeket, és megérthessük, hogy mit szeretne megtanítani általuk. A negatív erők minden próbálkozását felhasználhatjuk arra, hogy fényt és szeretetet hozzunk a világba. Néha a félelem megszállottjaivá válunk, és ezért rekedünk meg egy rossz helyzetben.


A hét elejére az égiek üzenete: Szabadítsd fel magad!

Mi az első gondolatunk ezzel kapcsolatban? Talán valamin változtatnunk kellene, vagy valamit magunk mögött kellene hagynunk. Természetes, hogy aggódunk egy változás előtt, ugyanakkor a változás a fejlődés része. Születésünktől fogva rengeteg változáson mentünk keresztül, és minden jelentősebb változás bizonyos szemszögből fájdalmas lehet, mint egy születési folyamat, de végül a szabadsághoz vezet el bennünket. Erre akarják az égiek felhívni a figyelmünket. A kártyán szereplő üzenet: „Próbáld ki magad különböző vállalkozásokban, és gyűjts tapasztalatokat, hogy tanulhass és fejlődhess általuk.”

Ha késztetést érzünk valami iránt, akkor tegyük próbára magunkat, és figyeljük meg, hogy milyen érzéseink, érzeteink vannak közben. A testünk, akár egy műszer, jelezni fog, és Isten is jelzéseket küld majd nekünk. Figyeljünk oda a kapott üzenetekre.

 

Szerdára és csütörtökre az angyalaink tanácsai: Alkímia és Legyen hited

Ezek a kártyák is azt mutatják, amit Doreen megérzései.

Az Alkímia azt sugallja, hogy a negatív történéseket pozitívvá alakíthatjuk. Az alkímia sok évszázaddal ezelőtt azt jelentette, hogy megpróbáltak ólomból vagy más közönséges fémből értékeset, például aranyat előállítani. Spirituális értelemben ezt úgy lehet értelmezni, hogy a rossz történésekből is kihozzuk a legjobbat, amit csak lehet.

Legyen hited: „Imáid megvalósulnak. Maradj pozitív, és kövesd az útmutatásokat!” Kulcsfontosságú, hogy kövessük az útmutatásokat. Isten olyan, mintha lenne egy belső GPS-ünk, egy belső irányítórendszerünk. És nem tehetjük meg, hogy az utazásunk első felében követjük a navigációs rendszerünk irányítását, aztán egyszer csak kikapcsoljuk és egy másik irányba fordulunk ahhoz képest, amit a navigációs rendszer javasolt. Folyamatosan ellenőriznünk kell, hogy jó irányba tart-e az életünk. Különben rossz felé indulhatunk, rossz döntést hozhatunk. És akkor nem hibáztathatjuk Istent vagy az imáinkat, hanem csak magunkat, hogy a szabad akaratunkból adódóan nem követtük az útmutatásokat.

 

A hétvégére az üzenetünk: Bocsássunk meg magunknak

Ez annak jelzése lehet, hogy valamiért szégyelljük magunkat, esetleg úgy érezhetjük, hogy nem vagyunk elég jók, vagy hibásnak érezzük magunkat valamiért. Ezek az érzések pedig azt eredményezhetik, hogy nem tartjuk méltónak magunkat Isten, Jézus vagy az angyalok segítségére, és nem merünk hozzájuk fordulni. Mintha valami rosszat tettünk volna, vagy a szervezett vallási gyülekezet, ahova járunk, esetleg az hitette el velünk, hogy valami rosszat tettünk. Az is előfordulhat, hogy a szüleink hibáztatnak minket, vagy egyszerűen csak magunkat hibáztatjuk valamiért. Ez a kártya és a rajta szereplő üzenet arra biztat bennünket, hogy nyissunk magunk számára egy tiszta lapot. És emlékezzünk rá, hogy Isten szeret bennünket. Ha ő ad nekünk feladatot, pontosan tisztában van vele, hogy kik vagyunk, és mire vagyunk képesek. És azt is pontosan tudja, hogy mire van szükségünk ahhoz, hogy a kijelölt feladatot elvégezzük, és a kijelölt úton haladhassunk. Ne kételkedjünk Isten választásában. Ha ismételten üzeneteket kapunk, hogy tegyünk meg valami csodálatosat, ami jobbá teheti a világot, akkor bízzunk meg ezekben. Isten tudja, hogy mit csinál, és azt is, hogy miért pont minket szemelt ki arra a bizonyos feladatra. Ne kételkedjünk benne! Az angyalok mondják nekem, hogy valakinek az olvasók között nagyon nehéz, hosszú hete volt, sok mindenen ment keresztül. Neki is szeretnének egy kis nyugalmat biztosítani. Jézus üzenete: „Jöjj hozzám, bízd rám a gondjaidat, és pihenj meg nálam.”

Pihenjünk meg mindnyájan most egy pillanatra Jézus és az angyalok karjaiban. Az angyalok átölelnek szárnyaikkal, mi pedig engedjük meg magunknak, hogy támogathassanak és szerethessenek bennünket. Olyan messzire jutottunk, olyan sok mindent vittünk már véghez, és nagyon sok tapasztalatot szereztünk, melyek között akadtak fájdalmasak is. Az angyalok és Doreen is megértésükről és együttérzésükről biztosítanak bennünket, és kérik, hogy pihenjünk egy kicsit.

Vigyázzunk, hogy ne váljon rögeszménkké, hogy hibáztatjuk magunkat, vagy hogy bűntudatot érezzünk.  Ezek az érzések az ego próbálkozásaiból fakadnak. Az ego és a negatív energiák megpróbálnak eltéríteni az utunkról azáltal, hogy rá akarnak venni minket, hogy csak a negatív dolgokat vegyük észre magunkban és másokban is. Ehelyett fókuszáljunk arra, hogy mi az áldás bennünk és másokban. Isten olyan csodálatosnak teremtett meg bennünket, határozottan, szándékosan olyannak, amilyenek vagyunk, hogy elvégezhessük a nekünk szánt feladatokat.

„Kérlek, Uram, segíts, hogy úgy tudjuk szeretni magunkat, ahogy te szeretsz bennünket. Segíts, hogy tanulni tudjunk a hibáinkból, vagy abból, ha rossz útra tértünk. Segíts, hogy tanulhassunk ezekből, és fejlődhessünk általuk. Segíts, hogy tisztelhessünk magunkat, hogy egészségesek lehessünk és boldogok, és másoknak is tudjunk segíteni. Kérlek, Uram, segíts, hogy meg tudjunk bocsátani magunknak mindenért, az idő minden irányába, tudatosan és tudattalanul is. Érezzük át azt a mély szeretet, amelyet az angyalok áramoltatnak felénk. Drága Jézus, kérlek, gyere el mindenkihez, aki ezeket a sorokat olvassa, és segíts nekünk, hogy érezhessük mennyei jelenlétedet, együttérzésedet és szeretetedet.”

Doreen érzi Máriának, Jézus anyjának jelenlétét és együttérzését is. Kéri, hogy legyünk mi is együtt érzők magunkkal. Mindnyájan hozunk olyan döntéseket, amelyeket később másképp látunk, és ha tehetnénk, akkor már másképp döntenénk. De ahelyett, hogy ostorozzuk magunkat a rossz döntéseink miatt, inkább tanuljunk belőlük.

Doreen csodálatos hetet kíván mindenkinek.

Isten és az angyalok áldása legyen minden kedves olvasóval!

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea