Doreen Virtue angyali üzenetei erre a hétre: Amint elengedjük a régi dolgokat, amelyek már nem szolgálják a javunkat, és kigyógyulunk a veszteségekből, a szívünk még inkább meg tud nyílni az isteni szeretet előtt. Mikor nagy változásokon megyünk keresztül, akkor természetes, hogy vegyes érzések kavarognak bennünk. Doreen egy rövid imával egybekötött meditációt mutat be nekünk, amely segíthet elengedni a múltat, megerősíteni a hitünket, és vigaszt találni a veszteségeinkre.

Ezen a héten a Pillangó jóskártyák szárnyain érkeznek hozzánk az égiek üzenetei: A pillangó nagyon szép és kifejező szimbólum, ha az életben bekövetkező nagy változásokra gondolunk. A lélek sötét éjszakáján, amikor megrémiszt bennünket az ismeretlen, és nem látjuk, hogy merre vezet tovább az utunk, begubózunk, és visszavonulunk egy időre, hogy átformáljuk magunkat. Az átalakulás után a világ elé tárjuk új, átlényegült énünket, akárcsak a csodálatos pillangók, amikor a gubóikból előbújva készen állnak az élet új kalandjaira. Nagyon sokan mennek keresztül ilyen jellegű átváltozáson, hiszen az április az átalakulás időszaka.

A hétfői és keddi útmutatás: Szentimentális érzések

Ez a lap arra utal, hogy valamilyen múltbeli mély érzelem újra megérint bennünket. Próbálunk továbblépni, de újra és újra a múlton merengünk, ami olyan, mintha vezetés közben hátrafelé néznénk. Nosztalgikus hangulatba kerülni egy dolog, ha értékeljük a múltbeli esemény hatására szerzett tapasztalatot, amit most már áldásként tudunk megélni. Arra azonban vigyázni kell, hogy ne ragadjunk bele az emlékeken való töprengésbe. Legyünk óvatosak a szentimentális nosztalgiázással. Az angyalok mutatják, hogy az olvasók között vannak olyanok, akik veszteséget éltek meg mostanában. Doreen együttérzését és egy imát küld nekik:

„Kérlek, Uram, állj ott mindazok mellett, akik elvesztettek valakit, és nyújts nekik vigaszt. Kérlek, tudasd velük, hogy elvesztett szeretteik ott vannak veled a mennyben, a gondjukat viseled, és tudasd velük, hogy a szeretet, amelyet együtt megéltek, örökké megmarad.”

A szerdai és csütörtöki üzenet: Elhagyás

A heti üzenet kártyáit egymással összefüggésben kell értelmezni, így a régi emlékeken merengőknek ez a lap egy határozott jelzés, hogy itt az idő továbblépni. Lehet szó akár költözésről, akár munkahelyváltásról, bármi olyan dologra gondolhatunk, ami már nem szolgálja tovább a javunkat. Lehet, hogy mi fejlődtünk és változtunk meg, vagy a másik változott, esetleg a körülmények lettek másmilyenek, itt az ideje a régi dolgok elengedésének. Gondoljunk csak megint arra a folyamatra, amin egy pillangó élete folyamán keresztülmegy. Amikor bebábozódik, egyfajta veszteséget él meg, mert a gubóban nincs napfény és friss levegő, ezekről le kell mondania, amíg az átalakulási folyamat zajlik. A továbblépés, elhagyás során hasonló folyamatot élhetünk meg, hiszen lehetnek félelmeink, kétségeink az újjal, az ismeretlennel kapcsolatban, érezhetünk szomorúságot. Arról is lehet szó, hogy valami spirituális dolgot kell magunk mögött hagynunk, mert új ösvényre vagy a spirituális fejlődés új szintjére lépünk. Valahányszor el kell hagynunk valami régit, amit már ismerünk, attól szomorúak lehetünk még akkor is, ha nem volt jó számunkra. Ezzel szemben az új dolgok, otthon, munkahely, kapcsolat vagy bármi más az ismeretlenség miatt félelmet ébreszthet bennünk. Néha az alacsony energiák mesterkedése miatt rekedünk meg egy helyzetben, és nem tudjuk kihozni magunkból a legjobbat. Az alacsony energiák egyik kedvenc foglalatossága az, hogy megpróbálják megakadályozni, hogy az emberek gyógyítok, tanítók és más hasonló segítők legyenek.


araknagyok_es_Fmesterek_megjelent_960x362

Az égiek javaslata péntekre, szombatra és vasárnapra: Légy őszinte magadhoz

Teljesen mindegy, hogy hogyan érzünk a múlttal vagy a változással kapcsolatban, nagyon őszintének kell lennünk magunkhoz, és a szívünkre kell hallgatnunk. Követnünk kell Isten útmutatásait, amelyeket a szívünkre hallgatva ismerhetünk fel. Az égiek üzenete az, hogy ahova tartunk, az sokkal szebb és jobb hely lesz. Ha megnézzük ezt a kártyát, láthatjuk, hogy nagyon szép és színes, jelezve, hogy az új életünkben táplálnak minket, vagyis az égiek támogatnak minden lehetséges módon. Akár költöznünk kell, akár új munkahelyet kell találnunk, a változás pozitív lesz számunkra. Imádkozzunk most együtt:

„Drága Istenem, kérlek, jöjj el mindnyájunkhoz, és adj nekünk erőt. Engedd, hogy a te erődre támaszkodhassunk, és megtölthessük vele a szívünket. Ha mi nem tudjuk is, hogy mit tegyünk, te biztosan tudod, hogy mit kell tennünk. Kérlek, engedd, hogy a változás során végig rád támaszkodhassunk. Például lehet, hogy nekünk még fogalmunk sincs arról, hogy hogyan fizetjük ki az új otthonunkat, hova is fogunk költözni, vagy hogy hogyan tegyünk szert bármilyen összeköttetésre vagy bármi más dologra, amire szükségünk lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy te csodálatos módon ajtókat tudsz megnyitni ott is, ahol a logika nem képes erre. Mert te vagy a legfelsőbb vezető és a legfelsőbb gyógyító. Mi feladjuk és lezárjuk a múltunkat, ahogy a pillangó is bezárja a gubót.”

Emlékezzünk rá, hogy ezeken az érzéseken mind átmegyünk. Ha imádkozunk segítségért, akkor elérhető számunkra a megfelelő támogatás. Csak mondjuk, hogy:

„Kérlek, Istenem, segíts ebben a dologban…”

És aztán kikerekedik ebből egy kis ima, és a világ kitárul előttünk. Nincsenek határok, Isten határtalan. Ne engedjük az alacsony energiáknak, hogy eltántorítsanak bennünket a terveinktől azzal, hogy félelmeket próbálnak kelteni bennünk.

Isten és az angyalok áldása legyen minden kedves olvasóval!

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea