Mélyre ható, erős energiák várhatók a héten, melyek oldásához a humorérzékünket használhatjuk eszközként. Az égiek azt javasolják, hogy igyekezzünk megbocsátani önmagunknak, engedjük el a bűntudatunkat, és szabaduljunk meg a mérgező dolgoktól. Keressük a lehetőségeket, hogy kiléphessünk a negatív helyzetekből.

Doreen az előttünk álló héttel kapcsolatban a Mihály arkangyal kártyákat hívta segítségül az égi üzenetek közvetítéséhez.

angyali_uzetenek_1Az égiek tanácsa a hét elejére: Humorérzék

Az első lap arra emlékeztet bennünket, hogy néha hajlamosak vagyunk túl komolyan venni az életet, holott az eseményekre megértéssel és humorral is tekinthetünk, az emberi természet megnyilvánulásait pedig szeretettel és kedves mosollyal is fogadhatjuk. Ez a megközelítés még az ego törekvéseit is más színben láttatja, és sokkal célravezetőbb, mint ha félünk az alacsonyabb rezgésű energiáktól és szándékoktól. Inkább nevessünk rajtuk egy jót, észben tartva, hogy mindnyájan ugyanolyan kihívásokkal szembesülünk, és ugyanazok az erők és energiák hatnak ránk. Tanúsítsunk hát megértést mások problémáival kapcsolatban.

Néha egy kis humorral enyhíteni tudjuk a nehéz helyzeteken. Ha például vitába keveredünk valakivel, a humorérzék és a közös nevetés segíthet, hogy a vita megoldódjon, és megbocsássunk egymásnak. Próbáljuk tehát humorosan felfogni az eseményeket.

angyali_uzenetek_2Az angyalok sugallata a hét közepére: Ártatlanság

Efféle üzenet általában akkor érkezik, ha hibáztatjuk magunkat, amiért megtettünk vagy éppen nem tettünk meg valamit. Ez mindig alacsonyabb, negatív energiák sugallatára következik be. Mindannyian követünk el hibákat, de nagyon fontos felismernünk, hogyan kezeljük az ilyen helyzeteket. Nem célravezető, ha mindig a tökéletességhez méricskéljük magunkat, mint ahogy az sem, ha azon rágódunk, hogy elrontottunk valamit. A lényeg az, hogy mit kezdünk a hibáinkkal, mert minden hiba egy-egy lehetőség a fejlődésre és a tanulásra. Adjuk át a hibáinkat Istennek, így a bűntudat energiája helyett megérkezhet hozzánk a helyzetben rejlő tanítás és áldás. Imádkozzunk mindazokért, akik hibásnak vagy szánalomra méltónak tartják magukat, esetleg félnek valamitől.

Drága Istenünk, azért fordulunk most hozzád, mert sajnáljuk, hogy elkövettünk egy bizonyos hibát, amivel kapcsolatban azt kívánjuk, bárcsak másképp cselekedtünk volna.”

Most gondolatban vagy szóban mondjuk el Istennek, konkrétan mire gondolunk. Adjuk át ezt a terhet szívből jövő megbánással a Teremtőnek, és kérjük, hogy segítsen megbocsátani magunknak azáltal, hogy Ő is megbocsát nekünk. Kérjük Istent, mutassa meg a módját, hogyan hozhatjuk helyre azt a dolgot, amit elrontottunk. Kérjük, hogy mutassa meg, min kell változtatnunk, és kérjük ehhez a támogatását.

Doreen azt javasolja, hogy miután beismertük hibáinkat, és átadtuk őket a Teremtőnek, igyekezzünk érezni a megkönnyebbülést, engedjük el azt a szorongató érzést, amit a titok őrzése okozott. Mutassuk meg Istennek a fájdalmas helyzetet, tárjuk fel előtte, és hagyjuk, hogy az ő tiszta, szeretetteljes fénye átjárja és meggyógyítsa a lelkünket. Érezzük a megbocsátást. Mindez nem azt jelenti, hogy nyugodt szívvel hibázhatunk, mert Isten majd úgyis megbocsát. Tanulnunk kell a hibáinkból, fejlődnünk kell általuk, majd továbblépünk. A bűntudat senkin nem segít. Isten nem várja tőlünk, hogy bűntudattal éljünk.

angyali_uzenetek_3Az égiek üzenete a hét végére: Vizsgáld meg a lehetőségeidet!

Ez az üzenet arra utal, hogy az életünkben valami mérgezővé vált, vagy túlnőttünk egy bizonyos helyzeten. Az égiek arra biztatnak bennünket, hogy méregtelenítsük az életünket, szabaduljunk meg minden olyan dologtól, ami már nem szolgál minket. Lehet, hogy túlnőttünk egy kapcsolaton, mert a másik már más ösvényen halad, mint mi, lehet, hogy a munkánkkal nem tudunk tovább azonosulni, de gondolhatunk az étrendünkre vagy a lakóhelyünkre is. Ez a lap arra biztat, hogy térképezzük fel a lehetőségeinket, kutassunk, informálódjunk, beszéljünk szakértőkkel, és keressük meg a számunkra legmegfelelőbb utat. Nem valamiféle hirtelen és elhamarkodott változtatásra kell gondolnunk, hanem egy jól átgondolt és megfontolt lépésre. Olvassunk utána a dolognak, járjunk tanfolyamokra, állítsuk össze a döntésünk mellett és ellen szóló érvek listáját, gondoljuk végig a helyzettel kapcsolatos félelmeinket, és adjuk át őket Istennek. Ha keressük a lehetőségeket, feltárulnak előttünk. Imádkozzunk együtt ezzel kapcsolatban:

Drága Istenünk! Köszönjük, hogy mindig velünk vagy, még olyankor is, amikor elfelejtünk hozzád kapcsolódni, mert egy részünk, amely mindent maga akar megoldani, el akar minket fordítani tőled. Köszönjük, Urunk, az irántunk tanúsított feltétel nélküli szeretetet. Kérünk, segíts, hogy érezzük a szeretetedet és a támogatásodat. Arra kérünk, adj nekünk tiszta és jól érhető útmutatást, hogy mit kell megváltoztatnunk. Segíts, hogy a megfelelő ajtók feláruljanak előttünk. Tudjuk, hogy csakis a legjobbat akarod mindnyájunknak. Tölts el bennünket szeretettel, békével, örömmel és boldogsággal. Köszönjük, ámen.

Doreen az ima közben egy látomást kapott, amelyben Jézus mindenkit biztosított afelől, hogy megkapjuk a változtatáshoz szükséges erőt. Arra kért bennünket, hogy őrizzük a hitünket akkor is, ha a dolgok sötétebbé vagy zavarosabbá válnának. Isten látja az utat, amelyet követnünk kell, ismeri a megoldásokat és a válaszokat, amelyekre szükségünk van. Éppen ezért fontos, hogy kapcsolódjunk Istenhez, beszéljünk hozzá, adjuk át neki a félelmeinket.

Kérünk, Urunk, emlékeztess minket arra, hogy Téged válasszunk. Kérünk, hogy állíts le bennünket, ha a gondolatainkon eluralkodna a félelem, mert sem az aggodalom, sem a bűntudat nem segít semmin. Ezek a negatív energiák csak el akarnak téríteni bennünket az utunktól. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy az időnket és az energiánkat negatív gondolatokra pazaroljuk, mert feladataink vannak, amelyekkel Isten bízott meg minket.

Isten és az angyalok áldása és támogatása legyen minden kedves olvasóval.

Eredetiből fordította:

Molnár Andrea

„>