Töltsünk időt a természetben, távolodjunk el a világ zajától, és kapcsolódjunk Istenhez, illetve a saját belső világunkhoz. Így tisztázhatjuk érzéseinket és gondolatainkat, és az imáinkra válaszul égi útmutatásokat, inspirációkat és kreatív megoldásokat kapunk.

Doreen a heti üzenetek közvetítése előtt mindig ráhangolódik az aktuális energiákra és arra, hogy azok milyen hatással vannak az emberekre. Ennek megfelelően választja ki, hogy melyik kártyacsomagból húzzon lapokat. Ezen a héten a Bőség angyalai csomagra esett a választása, melynek üzenetei nagyon sok segítséget nyújtanak abban, hogy megkapjuk mindazt, amire igazán szükségünk van az életben.

Doreen azt javasolja az olvasóknak, hogy az üzenetek olvasása közben a saját megérzéseikre is figyeljenek, mert őrangyalaik egyéni, személyes jelentést is közvetíthetnek számukra érzések, gondolatok formájában.

Az égiek tanácsa a hét elejére: Jótékony természet

Az égiek ezzel az üzenettel arra biztatnak bennünket, hogy töltsünk több időt a természetben. Ezáltal nő az energiaszintünk, és a természetet szemlélve ráeszmélhetünk az Isten által teremtett végtelen bőségre. Menjünk tehát a szabadba, sétáljunk, töltekezzünk fel a természet energiájának segítségével. Érdemes erre időt szánni, még akkor is, ha messzire kell mennünk, hogy természetes környezetet találhassunk. A természetet az otthonunkba is becsempészhetjük szobanövények, asztali szökőkutak és a természet hangjait tartalmazó felvételek segítségével.

Ez utóbbiak a nyugodtabb alvást is elősegítik. Az égiek azt is hozzáteszik ehhez az üzenethez, hogy ha kapcsolódunk az Isten által teremtett természethez, azáltal a saját isteni természetünket is megérthetjük, megélhetjük. Ha elfeledkeztünk arról, hogy kik is vagyunk valójában, és milyen hatalmas teremtő ereje van Istennek, vagy ha megreked a kreativitásunk, nincs ötletünk, ihletünk, segíthet rajtunk, ha kimegyünk a természetbe, ahol elmerülhetünk az Istentől származó ötletek végtelen tengerében, és ebből inspirációt meríthetünk. Nagyon fontos ez a fajta kikapcsolódás, tehát meg kell engednünk magunknak. Ne várjuk, hogy valaki majd engedélyt ad rá. Ezt nekünk kell magunknak engedélyeznünk, és időt kell rá teremtenünk.

 

Az angyalok sugallata a hét közepére: Mozgással növeld az energiaszinted és a teremtő erőd!

Úgy tűnik, ezen a héten csupa életmódtanácsot kapunk az angyaloktól.

A leghatékonyabb és leggyorsabb módja annak, hogy megvalósítsuk, amit szeretnénk, ha figyelünk rá, hogy a gondolataink pozitívak és bizakodók legyenek, aztán imádkozunk, vizualizáljuk, amit szeretnénk, és pozitív megerősítéseket mondogatunk. Természetesen legelőször azt kell átgondolnunk, hogy szándékaink és terveink egyeznek-e Isten akaratával. Ha igen, akkor nagyon gyorsan és könnyen elhárulnak majd előlünk az akadályok. Törekedjünk rá, hogy az energiaszintünk minél magasabb legyen. Maradjunk erősek, energikusak és jókedvűek, legyen erős a hitünk, reménykedjünk, és szemléljük optimistán a dolgokat. Ha nyomottnak vagy kedvetlennek érezzük magunkat, mozogjunk, sportoljunk a friss levegőn, amiből erőt és energiát nyerhetünk. Mindenkinek vannak nehezebb időszakai. Fontos, hogy igyekezzünk túljutni rajtuk, és ne ragadjunk bele ezekbe a helyzetekbe. Ha nem vagyunk jó passzban, az azt jelzi, hogy ideje megvizsgálnunk, mi zajlik a lelkünkben. Előfordulhat, hogy veszteséget élünk meg, de még ilyen esetben is segítség lehet, ha a mozgás segítségével kiadjuk magunkból a fájdalmat, a feszültséget.

Doreen azt tapasztalta, hogy kardio edzés hatására képes megnyugodni, és edzés után már nem foglalkoztatja az, ami korábban felbosszantotta vagy felzaklatta. Ideális esetben a sportot a szabadban is végezhetjük. Menjünk el túrázni, sétálni, fussunk és ússzunk a szabad levegőn. Szép élmény lesz, ha keresünk egy helyet, ahonnan láthatjuk a napfelkeltét vagy a naplementét. A felsorolt élmények segítenek befogadni a bőség áradatát. Fontos hangsúlyoznunk, hogy a bőségnek számos formája létezik. Nem csak anyagi formában érkezhet hozzánk. Bármi lehet, ami az életfeladatunkhoz szükséges, például több idő, ötlet, önbizalom, kapcsolat, inspiráció, motiváció vagy lehetőség a csendes elmélkedésre. Gondoljunk optimistán a szándékainkra. Ne zárjuk el magunkat a lehetőségektől azáltal, hogy elképzelhetetlennek tartjuk a megvalósulásukat. Amit lehetetlennek minősítünk, az is lesz.

Angyalaink üzenete a hét végére: Csendes elvonulás

Itt az ideje, hogy eltávolodjunk a világ zajától, hogy felismerhessük és feldolgozhassuk a lelkünkből fakadó igazi érzéseinket és gondolatainkat. Teremtsünk alkalmat az elcsendesedésre, hogy nyilvánvalóvá váljon számunkra, mi a következő lépés, amit meg kell tennünk. Nagyon fontos, hogy időt szánjunk erre, még akkor is, ha túlságosan elfoglaltnak érezzük magunkat. Az igazság az, hogy ha nem teremtünk lehetőséget magunknak a kikapcsolódásra, szorongani, aggódni kezdünk, vagy más negatív energiák kerítenek bennünket a hatalmukba, ami meggátol minket abban, hogy megkapjuk vagy felismerjük az isteni útmutatásokat, kreatív megoldásokat, inspirációkat, amelyek válaszként érkeznek az imáinkra. Tulajdonképpen a kikapcsolódás egyfajta felelősségteljes időbefektetés annak érdekében, hogy új ötletekhez vagy időspóroló módszerekhez jussunk. Az is lehet, hogy az elcsendesedés hatásának következtében feltalálunk valamit, vagy a tervezett könyvünkhöz találjuk meg a megfelelő címet.

Vegyünk egy mély lélegzetet, képzeletben szívjuk magunkba az inspirációt, töltődjünk fel oxigénnel, majd lélegezzünk ki.

Mai világunkban, ahol mindennek kell, hogy legyen valami konkrét célja vagy értelme, a mély levegővétel meglehetősen passzív dolognak tűnhet. Pedig nem az. Nagyon is céltudatos tevékenység. Légzőgyakorlatok segítségével is feltölthetjük magunkat energiával, és minél magasabb az energiaszintünk, annál könnyebben és gyorsabban tudjuk megvalósítani mindazt, amit szeretnénk.

Tegyünk egy próbát! Kapcsolódjunk a természethez, mozogjunk a szabadban, és figyeljük meg, mennyivel könnyebb így optimistának maradnunk, mennyivel könnyebben megérkeznek hozzánk azok a dolgok, amelyekre vágyunk, és mennyivel boldogabbnak érezzük magunkat. Imádkozzunk együtt ezzel kapcsolatban:

„Édes Istenünk, kérünk, hogy áldj meg mindnyájunkat, és segíts magasabb szintre emelkednünk, hogy a feladatainkat örömteli módon tudjuk végezni. Segíts, hogy meglegyen mindenünk, amire szükségünk van.”

Ez nem feltétlenül egyezik azzal, amit szeretnénk. De mindent megkapunk majd, amire szükségünk van égi megbízatásainkhoz, amelyek által békét teremthetünk a magunk és a szeretteink életében, s amelyek révén békét hozhatunk a világba is. Használjuk fel a közös ima erejét, és mondjuk ki magunkban vagy hangosan, hogy miben kérjük Isten segítségét. Mindenki, aki olvassa e sorokat, ezen imádság által összekapcsolódik, és így megsokszorozhatjuk az imánk erejét.

„Kérünk, Urunk, hallgasd meg ezeket az imákat. Jézus nevében, ámen.”

Doreen reméli, hogy sokan megszívlelik a fenti tanácsokat, és ezáltal az életük új fejezetéhez érkeznek. Nagyon sok szeretet küld mindenkinek.

Isten és az angyalok áldása és támogatása legyen minden kedves olvasóval.

Eredetiből fordította:

Molnár Andrea