Kapcsolataink, különösen a romantikus kapcsolatok kívánnak figyelmet ezen a héten. Ezúttal a Napi útmutatás az angyalodtól kártyacsomag lapjain keresztül üzennek nekünk az égiek, akik azt javasolják, hogy elmélkedjünk a kapcsolatainkon, és imádkozzunk a szerelmi életünkért.

Sok minden zajlik a világban, ami mély hatással lehet ránk, és érzékenyen érinthet bennünket. Éppen ezért plusz erőre van szükségünk Istentől és az angyaloktól.

angyali_udvozlet_1Az angyalok üzenete a hét elejére: Nincs miért aggódnod

Első üzenetünk egyben egy isteni spirituális igazság. Aggodalmaskodásunkkal sajnos éppen azt teremtjük meg, amitől tartunk. Magunkhoz vonzhatjuk azt, amitől félünk. Amikor aggódunk valami miatt, feszültséget teremtünk magunkban, visszatartjuk a lélegzetünket, nem tudunk gondolkodni, és nem halljuk az Istentől érkező megoldásokat. Pál apostol filippibeliekhez írt levelében is van egy gondolat erről: Ne aggodalmaskodj, inkább imádkozz! „Semmi felől ne aggódjatok, hanem imádságotokban és könyörgéstekben minden alkalommal hálaadással tárjátok fel kívánságaitokat az Isten előtt.” (Filippi 4:6 ) Az aggódással csak rontunk a helyzetünkön; olyan ez, mintha megbolygatnánk egy darázsfészket. Ha aggaszt bennünket valami a személyes életünkkel, a világ történéseivel vagy a jövővel kapcsolatban, netán nem is tudjuk pontosan, hogy mi miatt aggódunk, egyszerűen csak nyugtalanok vagyunk, segítségünkre lehet az alábbi imádság:

„Drága Istenem, itt vagyok ezekkel a nehéz érzésekkel és gondolatokkal. Tudom, hogy nem kéne ilyeneket gondolnom és éreznem, mégis így van. Kérlek, Istenem, segíts nekem, hogy megbirkózhassak ezekkel az érzésekkel és gondolatokkal. Kérlek, erősíts meg abban a hitemben, hogy biztonságban vagyok, hogy mellettem állsz, és az útmutatásaiddal segítesz nekem, hogy az imáim meghallgatásra és válaszra találnak az akaratod szerint. Köszönöm, ámen.”

Doreen azt mondja, ha aggodalmaskodáson kapja magát, imádkozni kezd, amitől érzi, hogy ellazul, megfeszült izmai elernyednek, gyomra megnyugszik. Ha képesek vagyunk így megnyugtatni magunkat, jobban érthetjük az égi útmutatásokat, melyek a helyzetünk javítására irányulnak. Ez azonban nem azt jelenti, hogy passzivitásba vonulhatunk, mondván, Isten majd úgyis mindent elintéz. A dolgok nem így működnek. Imádkozzunk segítségért, és utána tegyük meg, amit kell, amit Isten megoldásként javasol. Lehet, hogy egyszerűen azt javasolja, hagyjunk fel az aggodalmaskodással, de legtöbbször valami konkrétabb feladatot kapunk útmutatásként (olvassunk el egy bizonyos könyvet, végezzünk el egy bizonyos tanfolyamot, keressünk fel egy bizonyos személyt, módosítsunk az étrendünkön, és így tovább). Isten útmutatását követve megszabadulhatunk az aggodalmainktól. Igyekezzünk ügyelni a gondolatainkra, és tartsuk észben, hogy nincs miért aggódnunk. Az égiek arra is emlékeztetnek bennünket, hogy az egyéni aggodalmaskodás mérgező félelemenergiát juttat a világba, amit jobb lenne elkerülni és megelőzni. Gondoljunk hát erre, és ügyeljünk a gondolatainkra.

angyali_udvozlet_2Az égiek előrejelzése a hét közepére: Esküvő

Izgalmas lap ez, többféle jelentést és értelmezést rejt magában. Jelenthet javulást egy kapcsolatban, de szó szerint is értelmezhetjük, miszerint eljegyzés vagy esküvő következik egy kapcsolat történetében. Spirituális értelemben azt jelentheti, hogy felsőbb énünk misztikus jegyességre lép Istennel, és szorosabbá válik vele a kapcsolatunk. Ennek következtében egyre inkább figyelmen kívül tudjuk hagyni az ego tanácsait, és nem járjuk tovább a félelem és az aggodalom ösvényét. Spirituális értelemben felemelkedünk. Doreen értelmezés közben újabb információt kapott ezzel a lappal kapcsolatban. Eszerint Mihály arkangyal lehet a segítségünkre, ő adhat nekünk bátorságot és erőt a spirituális felemelkedéshez. Még egy üzenet érkezett, mely szerint ünneplésre okot adó dolgok történnek a héten.

angyali_udvozlet_3Az angyalok sugallata a hét végére: Kapcsolat; Tökéletes időzítés

Az égiek azt sugallják, hogy szenteljünk figyelmet a kapcsolatainknak, elmélkedjünk, meditáljunk erről a témáról. Gondoljuk végig, milyen a kapcsolatunk Istennel, önmagunkkal, másokkal, milyen a szerelmi életünk. Az égiek szerint a romantikus kapcsolataink kiemelt figyelmet kívánnak ezen a héten, s lehetséges, hogy előre nem látható dolgok történnek. Éppen ezért az angyalaink arra kérnek minket, hogy imádkozzunk a szerelmi életünkkel kapcsolatban, és kövessük az érkező útmutatást. Ha így teszünk, a váratlan események is a lehető legjobban alakulhatnak.

A Tökéletes időzítés lapja arra utal, hogy nyugtalanító lehet, amikor úgy érezzük, nem érkezik válasz az imáinkra, vagy a dolgok lassabban alakulnak, mint szeretnénk. Ilyenkor érdemes türelemért imádkozni Istenhez és bízni a tökéletes Isteni időzítésben, amely olyan, mint egy bimbózó virág. Ha ezt a bimbót erővel próbáljuk felnyitni, a virág megsérülhet.
angyali_udvozlet_4Ugyanígy, ha sürgetünk egy dolgot, a türelmetlenségünk következtében talán rossz döntéseket hozunk. Rossz munkát választhatunk, fejest ugorhatunk egy mérgező kapcsolatba, vagy nem megfelelő házba költözhetünk. Ez a lap türelemre int, és azt üzeni: Isten mindent tökéletesen megtervezett, csak bíznunk kell a mennyei időzítésben. Utólag mindig bebizonyosodik, hogy a mennyei időzítés tökéletes volt, csak mi nem láttuk át előre a dolog minden vetületét.

Ha végignézzük az eheti lapokat és üzeneteiket, azt láthatjuk, hogy az égiek a szeretetre próbálják felhívni a figyelmünket. Elmélkedjünk egy kicsit a szeretetről!

Szeretet – milyen csodálatos szó! Isten maga a szeretet, s mivel mind Isten képére és hasonlatosságára teremttettünk, mi is magunkban hordozzuk az isteni szeretetet. Mindannyian szerethetők vagyunk, és mind Isten szeretett gyermekei vagyunk. Ízlelgessük a szeretet szót, és próbáljuk orvosságként használni olyan helyzetekben, amikor aggodalmat vagy haragot érzünk. Ha a szeretetre fókuszálunk, még a nehéz helyzetekben is megnyugszunk. Emlékezzünk rá, hogy Isten feltétel nélkül szeret bennünket, úgy, ahogy vagyunk, és azt szeretné, hogy vegyük fel vele a kapcsolatot. Imádkozzunk hát Istenhez, és meditáljunk a hozzá fűződő kapcsolatunkon.
Isten és az angyalok áldása és támogatása legyen minden kedves olvasóval!

Eredetiből fordította:

Molnár Andrea

„>