Ezen a héten Mihály arkangyal segítségével érkeznek az útmutatások. Doreen egy rövid meditációval segít bennünket, hogy eloszlassa félelmeinket, és megtisztítson bennünket az alacsony rezgésű energiáktól annak érdekében, hogy tisztábban érthessük az égi útmutatásainkat. Itt az ideje, hogy Isten javaslatai alapján végiggondoljuk a továbblépési lehetőségeinket, legyen szó az otthonunkról, a karrierünkről, az életmódunkról vagy akár a spirituális utunkról.

Azért esett most Doreen választása a Mihály arkangyal kártyacsomagra, mert rengeteg dolog történik a világban, ami megdöbbentő vagy ijesztő lehet. Ezen események kapcsán vigyázni kell a hírekkel, különösen azoknak, akik érzékenyek az energiákra, az érzelmekre, vagy épp törékenyebb lelkiállapotban vannak. Doreen ugyanakkor arra biztat minket, hogy keressük a pozitív híreket is a világban, és ne feledkezzünk meg arról, hogy sokkal több jó szándékú ember él a Földön, mint ahányan azok vannak, akik fájdalmat és szenvedést okoznak másoknak. Emlékeztet bennünket arra is, hogy az imádság igen hatékony eszköz, melynek segítségével javíthatunk azokon a helyzeteken, amelyek aggasztanak bennünket, vagy amelyekkel kapcsolatban javulást szeretnénk tapasztalni. Ha kell, álljunk ki a véleményünkért, és tegyünk meg mindent, amit csak tudunk, hogy a dolgok jó irányba haladjanak. Figyeljük ezekkel kapcsolatban a belső késztetéseinket, az égi útmutatásainkat.
Doreen együttérzését fejezi ki mindazoknak, akik veszteséget szenvedtek. Kéri Istent, hogy nyújtson vigaszt számukra, és küldje el hozzájuk angyalait, akik segítenek meggyógyítani a megsebzett szíveket.

Az angyalok tanácsa a hét elejére: Kérd a mostani helyzetben Mihály arkangyal segítségét!
Azok kedvéért, akik csak most kezdenek ismerkedni az angyalokkal, vegyük át röviden, mit tudunk Mihály arkangyalról. Ő Isten jobbkeze, az Ótestamentum és az Újtestamentum egyaránt említést tesz róla. Nagyon bátor és erős arkangyal, aki oltalmaz bennünket, és megvéd az alacsonyabb rezgésszintű energiáktól, amelyek eluralkodnak egyes emberek elméjén, és rajtuk keresztül, könyörtelen cselekedetek formájában nyilvánulnak meg. Mihály arkangyal dolga, hogy megküzdjön a gonosszal, a félelemmel, az alacsonyabb rezgésszintű energiákkal és az egóval.
angyali_uzenetek_junius6_11Doreen szeretné tisztázni, hogy az angyalokat nem imádjuk, nem imádkozunk hozzájuk, és ezt ők nem is várják el, mivel minden dicsőség a Teremtőé. Isten az, aki megteremtette az angyalokat, és meghatározott céllal és szándékkal küldte őket hozzánk, amiért hálásak lehetünk. Megkérhetjük Istent, hogy küldje el hozzánk Mihály arkangyalt, vagy közvetlenül Istenhez is fordulhatunk segítségért, ha szükségünk van rá. Sajnos éppen kihívást jelentő helyzetekben a legnehezebb érzékelnünk Isten jelenlétét, az angyalok azonban ilyenkor is könnyen elérhetők és érzékelhetők. Fohászkodjunk együtt Istenhez!
„Drága Istenünk, kérünk, hogy küldd el Mihály arkangyalt mindenkihez, akinek szüksége van a segítségére, hogy tiszta isteni fényből való kardjával eltávolítsa az életükből a félelmet és a gonoszságot. Kérjük őt, segítsen nekünk, hogy mindnyájan részesülhessünk ebből a fényből, és mind a közvetítői lehessünk Isten tiszta szeretetének, fényének és tiszta kommunikációjának. Kérjük Mihály arkangyalt, hogy ha bármilyen gonoszság vagy alacsony rezgésszintű energia lenne bennünk, visszatükrözvén a világ történéseit, tisztítson meg ezektől bennünket. Kérjük őt, hogy segítsen az isteni fénybe kerülnünk.”
Ha van valami olyasmi az életünkben, ami miatt aggódunk, félünk, nyugtalankodunk, vagy ami összezavar minket, helyezzük most a Teremtő lábai elé. Egyszerűen adjuk át Istennek a terheket. Az átadásnak óriási szerepe van abban, hogy Isten segítsége megérkezhessen hozzánk. Az ego számára az átadásnak még a gondolata is elviselhetetlen, mert nem akarja elfogadni, hogy nem tud mindent egyedül megoldani. Az ego nem bízik Istenben, ezért folyton olyan tapasztalatokra emlékeztet bennünket, amelyek kellemetlenek voltak számunkra, akár emberekkel, akár a vallással kapcsolatban, és megpróbálja elterelni a figyelmünket Istenről. Hagyjuk figyelmen kívül az ego mesterkedéseit, és kérjük ehhez Mihály arkangyal segítségét. Kérjük, hogy segítsen elnyomni az ego hangját, s így tisztán és könnyen érthessük Isten szavát.

Halanaplo_960x362_konyvhet 2

Az égiek útmutatása a hét közepére: Vizsgáld meg a lehetőségeidet!
Ez az üzenet arra utal, hogy olyasmi van jelen az életünkben, ami nem tesz jót nekünk, lelki vagy fizikai értelemben nem egészséges. Azt is jelezheti, hogy letértünk arangyali_uzenet_junius_6_11_2ról az útról, amelyet Isten jelölt ki számunkra. Valószínűleg belső késztetést érzünk a változtatásra, de félünk megtenni a szükséges lépéseket. Ennek hátterében megint az ego áll, amely megpróbálja elhitetni velünk, hogy nem engedhetjük meg magunknak a változtatást, és ezt például azzal indokolhatja, hogy mit fognak gondolni az emberek. Megpróbál kétségeket ébreszteni bennünk, azt sugallja, hogy még nem állunk készen, vagy nem vagyunk elég képzettek. Ez a lap azt is jelentheti, hogy épp az egóból fakadó kételyek gátolnak bennünket abban, hogy továbbra is kövessük Isten útmutatásait, és az általa kijelölt úton haladjunk. Ha megvizsgáljuk a lehetőségeinket, továbbléphetünk abba az irányba, amerre Isten szeretne terelgetni bennünket. A változás szükségességét egyaránt érezhetjük az otthonunkkal, a munkánkkal, a spirituális utunkkal, a baráti körünkkel, az életmódunkkal, az egészségünkkel vagy bármi mással kapcsolatban, ami szerintünk most nem az igazi. Ideje elgondolkodnunk a lehetőségeinken. Ezzel kapcsolatban is imádkozzunk, és kérjük Isten segítségét:
„Édes Istenem, kérlek, segíts, hogy felismerjem a lehetőségeimet, segíts a tájékozódásban. Kérlek, vezess el ahhoz az információhoz, amelyre szükségem van, legyen az egy cikk, egy könyv, egy tanfolyam, egy hozzáértő személy, egy hirdetés vagy egy előadás.”
Ha megtesszük az első lépéseket, vagyis segítséget kérünk és vizsgálódunk, megdöbbentő lehetőségek tárulnak fel előttünk, amennyiben kellően nyitottak vagyunk rájuk, és félre tudjuk söpörni az ego által keltett kétségeinket és hitetlenségünket. A kétségek mindig az ego szüleményei; soha nem Istentől származnak. Isten soha nem tesz velünk például olyasmit, hogy azt sugallja, legyünk gyógyítók, majd hozzáteszi, hogy most még nem állunk rá készen. Isten nem teszi meg velünk, hogy arra buzdít, foglalkozzunk gyerekekkel, majd emlékeztet, hogy most ezt nem engedhetjük meg magunknak. Isten nem üzen ilyeneket. Ő azt mondja, legyünk gyógyítók, írjunk könyvet, segítsük a gyerekeket, fessünk egy képet, mondjunk beszédet, vezessünk blogot, találjunk fel valamit, Üzeneteiben soha nincs ott a „de”. Isten soha nem állít elénk úttorlaszokat. Az ego viszont igen. Tehát a kétségek soha nem Istentől származnak. Ezek mind az ego fondorlatai, amely meg akarja akadályozni, hogy Isten megbízásait végrehajtsuk, és azt akarja elérni, hogy a félelem uralkodjon. Ezt azonban nem engedhetjük, hiszen látjuk, tapasztaljuk, mi történik a világban a félelem energiájának hatására. Nem hagyhatjuk, hogy tovább növekedjen az ereje.

angyali_uzenetek_junius6_11_3Az angyalok üzenete a hétvégére: Belső hangod valódi és megbízható
Ez az üzenet nagyon szorosan kapcsolódik az előzőekhez. Arra utal, hogy valószínűleg belső ösztönzést érzünk a változtatásra, amely egy számunkra sokkal jobb irányba vezetne, ám az ego megpróbálja elhitetni velünk, hogy az útmutatásaink nem Istentől származnak. Ez a félelem hangja, amelyre nem szabad hallgatnunk. Imádkozzunk együtt ezzel kapcsolatban:
„Édes Istenünk, segíts, hogy bízni és hinni tudjunk, és szabadíts meg a félelmeinktől. Tedd számunkra nyilvánvalóvá, hogy mi a következő lépés, amit meg kell tennünk, milyen változtatásra van szükségünk, és hogyan tudunk áldást hozni a világra. Segíts, Urunk, hogy isteni fényed eszközei és a béke követei lehessünk itt, a Földön. Segíts nekünk, hogy az üzeneteinket békésen és szeretettel közvetíthessük, bárhová is vezérel minket a sors.”
Isten és az angyalok áldása és támogatása legyen minden kedves olvasóval.

 

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea