Hatalmas energiák érkeznek a héten: álljunk készenlétben a fogadásukra és a felhasználásukra, főleg akkor, ha egészségesebben szeretnénk élni, vagy karrierváltásra készülünk. Belső késztetéseink követésével elnyerjük a változtatásokhoz szükséges erőt és bátorságot.

Az Arkangyal jóskártyákat hívtuk segítségül, hogy ezen az erőteljes héten közvetítsék az angyalok tanácsait.

A hét elejére az égiek üzenete: Egészséges életmód

doreen_virtue_angyali_uzenetek_majus

Amikor ránézünk erre a kártyára, az a személyes üzenetünk jut eszünkbe, hogy mit kell megváltoztatnunk az egészségünk és a jobb energiaszint elérése érdekében. Valószínűleg már kaptunk erre vonatkozóan égi üzeneteket, például hogy milyen étrendet válasszunk, esetleg hogy aludjunk vagy mozogjunk többet. Már biztosan tudjuk legbelül, hogy mi az, amit meg kellene változtatnunk az egészségünk érdekében. De sokszor elutasítjuk ezeket az útmutatásokat, és ellenállunk a változásnak. Doreen maga is így volt ezzel, amikor az égiek arra biztatták, hogy változtasson az étrendjén, de ő még nem állt készen. Általában hat hónapot vesz igénybe, hogy végre rászánjuk magunkat egy ilyen változtatásra, mert mindenkiben van egyfajta belső ellenállás. Mindenkiben van egy rész, amely nem akarja, hogy megmondják neki, hogy mit csináljon, még akkor sem, ha a magasabb énünktől, Istentől vagy az őrangyalainktól érkeznek a tanácsok. Ez a részünk a maga útját akarja járni, amellyel nincs is semmi gond, ha meditálunk, spirituális értelemben véve követjük a magunk útját, és nem az egészségtelen életmód nyújtotta gyors élvezeteket tartjuk csak szem előtt. Gondolkozzunk el ezen, hogy mi is az a nekünk megfelelő út, amelyre az égiek próbálnak kedvesen terelgetni bennünket. Mi az a változtatás, amit megtennénk, ha egy csettintésre meg lehetne mindenféle sóvárgás, lemondás vagy energiavesztés nélkül, mert tudjuk, hogy az egészségünket szolgálná.

Szerdára és csütörtökre az angyalaink tanácsai: Pályamódosítás és Ragyogó ötlet!

doreen_virtue_angyali_uzenetek_majus2

Pályamódosítás

Figyelnünk kell a bennünk felmerülő gondolatokra, ahogy meghalljuk ezt az üzenetet. Lehet, hogy összefüggésben áll az első üzenetünkkel, az egészséges életmóddal. Talán ki kell kerülnünk egy harsány energiákkal teli környezetből, és egy szelídebb környezetben kellene dolgoznunk, vagy egyéni vállalkozóvá kellene válnunk. Csak figyeljük meg a gondolatainkat, hogy mi az, ami elsőként felmerül bennünk ezzel kapcsolatban. Nézzünk utána ennek a dolognak, és imádkozzunk. Ha késztetést érzünk valamire, és ez rendszeresen felmerül bennünk, akkor biztosra vehetjük, hogy követnünk kellene. Ha egy olyan új foglalkozás iránt érzünk belső indíttatást, amely segítene másokon, akkor az ego mindent el fog követni, hogy megakadályozza ezt a törekvésünket. Az alacsony energiák harcolni fognak, hogy meghiúsítsák a terveinket, mert az egóval együtt nem akarják, hogy gyógyító vagy spirituális tanítói munkát végezzünk a fény nevében. Ezt fontos tudnunk, mert ha konfliktusaink, vívódásaink, kétségeink támadnának belső indíttatásunkkal kapcsolatban, akkor imádkoznunk kell, miközben ajánlott utánanézni a dolognak, és megkérdezni egy témában már jártas szakembert, egy mentort. Ne mondjunk nemet kapásból a belső késztetésünkre. Mondjunk inkább igent a karrierünkkel kapcsolatos visszatérő gondolatainkra! Például Doreen is így jutott el oda, ahol jelenleg tart: követte a belső késztetéseit, ötleteit, látomásait. Megtanulta, hogy érdemes hallgatnia és követnie őket. Ennek eredményeként jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben.

doreen_virtue_angyali_uzenetek_majus3

Ragyogó ötlet!

Ez a lap az előző megerősítése. Kövessük az időről időre felbukkanó ötleteinket, és tegyük a világot jobb hellyé. Ne hagyjuk, hogy bármi is akadályozzon bennünket az ötleteink megvalósításában.
Nézzünk alaposan utána a dolgoknak, tájékozódjunk, hogy el tudjuk oszlatni a kételyeinket. Ma már létezik a közösségi finanszírozás lehetősége, amelyet nagyon sok sikeres vállalkozás használ az indulásához. Lehet csapatban is dolgozni, hogy megtanulhassunk elvégezni olyan dolgokat is, amit mi magunk egyelőre nem tudunk. Tehát újra csak határozottan azt üzenik nekünk az angyalok, hogy hallgassunk a belső késztetéseinkre és a felmerülő ötleteinkre.

A hétvégi üzenetünk: Vezetés

doreen_virtue_angyali_uzenetek_majus4

Nagyon szépen összeillenek a kártyák egy csokorba, egy gondolat mentén. Ha egymás mellé tesszük az összes kártyát, egy történetet mesélnek nekünk. Ez a történet azzal kezdődik, hogy egészségesebb életmódra kell váltanunk, ahogy tette ezt például Doreen is, aki az égi útmutatásait követve lett vegán, és miután áttért erre az étrendre, sokkal jobban hallotta és értette az égiek üzeneteit. Szóval nekünk is érdemes egészségesebb életet élnünk a személyes útmutatásainknak megfelelően, hogy aztán ennek a változásnak köszönhetően sokkal jobban érthessük az égiek nekünk szóló üzeneteit, és könnyebben tudjunk bízni bennük és hallgatni rájuk. Könnyebben jönnek majd az ötleteink is. Több energiánk lesz, amely segít magabiztosnak lennünk, hogy bízni tudjunk az égi útmutatásainkban, és követni tudjuk azokat. Ha pedig követni tudjuk az útmutatásainkat, akkor sokkal jobban érezhetjük magunkat. A vezetés mint üzenet pedig egyértelmű felhívás, hogy lépjünk elő vezetővé, és tegyük meg, amit kell, hogy a világ jobb hely lehessen. Lehet, hogy úgy érezzük, nem vagyunk alkalmasak vezetőnek, de jusson eszünkbe például a 14 éves Jeanne d’Arc, akit Isten kért fel, hogy szó szerint mentse meg Franciaországot. Természetesen először neki is kétségei voltak a saját szerepéről. De aztán újra felkérést kapott. Gondolkozzunk el, hogy milyen késztetést, felhívást érzünk magunkban. Imádkozzunk közösen ezzel kapcsolatban:

„Édes Istenem, kérlek, segíts, hogy bízni tudjunk a belső késztetéseinkben. Kérlek, segíts, hogy fel tudjuk ismerni, melyik hívás érkezik tőled, Uram. Kérlek, segíts, hogy bízni tudjunk abban, hogy te dolgozol rajtunk keresztül, és hogy mindenkinek megvan a maga nagyon fontos feladata, amit el kell végeznie az életében. Ha leküzdjük a félelmeinket, átengedjük neked az irányítást és követünk téged, akkor csodálatos, jelentőségteljes, támogató foglalkozást találhatunk magunknak, és minden csodálatosan alakul majd. Bízunk benned Istenem, Jézus nevében, ámen.”         

Isten és az angyalok áldása legyen minden kedves olvasóval!

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea