Ígéretes hét előtt állunk, amely kiválóan alkalmas arra, hogy égi vezettetésünket követve valami egészen új dologba vágjunk bele. Isten támogatása egyre nyilvánvalóbbá válik, és egyre erősebben érzékelhetjük, ahogy mind tisztábban értjük az égi útmutatásokat.

Akárcsak a hamvaiból feltámadó Főnix, mi is újra nekirugaszkodhatunk egy olyan dolognak, amely elsőre nem működött, de kitartó hitünkkel és az égi útmutatások alapján tett erőfeszítéseinkkel ezúttal sikerrel járhatunk.
A nemrég elmúlt anyák napja alkalmából a Mária, az angyalok királynője jóskártyák segítségével fogadjuk az égiek javaslatait az előttünk álló héttel kapcsolatban. Doreen nagyon szereti Máriát, és nagyon kedves a szívének ez a kártyacsomag. Évekkel ezelőtt járt Lourdes-ban, és az utazás és az ottani élményei megváltoztatták az életét. Doreen azt üzeni az olvasóknak, hogy Mária elérhető mindenki számára, és segítségével mi is jobbra fordíthatjuk az életünket. Különösen, ha valamilyen érzelmi seb esett a lelkünkön a gyermekneveléssel és anyasággal kapcsolatosan. Mária nagyon szelíden, de erőteljesen tud segíteni.

A hét elejére az égiek üzenete: Gyermekek

angyali_uzenetek1Az égiek üzenik Doreenon keresztül valakiknek az olvasók között, hogy gyermek utáni vágyakozása beteljesedik, legyen szó akár saját gyermekről vagy örökbefogadási szándékról. Továbbá azt is üzenik az angyalok, hogy mi mind egyenlők vagyunk Isten gyermekeiként.

Ez a kártya az elfogadás fontosságára hívja fel a figyelmet, és arra, hogy ne ítélkezzünk. Valamint arra is, hogy minden Földön élő emberre a testvérünkként tudjunk gondolni, ahelyett hogy a különbségeket keressük. Mert ha azokat keressük, meg is találjuk. Sokkal jobban járunk, ha a hasonlóságot akarjuk felfedezni mindenkiben, mert egy nagy család vagyunk. Összetartozunk, törődnünk kell egymással, és szeretnünk kell egymást. „Szeresd a felebarátodat, mint magadat.”

 

Szerdára és csütörtökre az angyalaink tanácsai: Légy erős! és Cselekedj!

angyali_uzenetek2Doreen Máriától tanult az égi női energia és erő létezéséről, amely egyébként férfiakhoz is kapcsolódhat. Régebben azt gondolta, hogy a lelki erősség amolyan férfias dolog, de az erőnek létezik női oldala is. A női erő intuitív, érzékeny és nagyon szelíd. Az anyamedve energiájához lehet hasonlítani, mert ha megfigyelitek, amikor valaki bántani akarná a gyermekeinket vagy a szeretteinket, akkor sokkal inkább kiállunk értünk, mint magunkért. A Cselekedj! kártya arra utal, hogy cselekedjünk ebből a női erőből, és ne félelemből. Az üzenetek végén lesz egy meditáció, mert ez egy sarkalatos kérdés.

angyali uzenetek 3Az olvasók között vannak álmokat dédelgetők, és olyanok is, akik megkérdőjelezi ezt az álmot. Talán idegeskednek amiatt, hogy hogyan fog elindulni és működni a dolog. Az angyalok biztosítani szeretnék őket arról, hogy menni fog, Isten rajta tartja vigyázó szemeit ezeken a törekvéseken. Meghallgatja az imákat, és megadja az álmok megvalósításához szükséges erőt és magabiztosságot. Végtére is Isten a maga képére és hasonlatosságára teremtett meg bennünket. Ő pedig a tiszta, szilárd erő és hatalom, így ez az erő számunkra is elérhető. Lehet valaki nagyon szégyenlős vagy szelíd, de attól még ez az erő neki is ugyanúgy a rendelkezésére áll. Ez nem egy olyan erő, ami miatt aggódnunk kellene.

 

Hétvégi üzenetünk: Bizalom

angyali_uzenetekEz a négy lap nagyon jó képet fest elénk. Isten szent gyermekei vagyunk, és nincs más dolgunk, mint az ő erejével cselekedni az isteni útmutatások szerint, bízni a támogatásában, és hogy minden a legjobban alakul majd. Mert így működik, ha segítségért imádkozunk. Isten nem olyan, mint a Mikulás vagy a dzsinn a palackból, akik egyből elénk varázsolják, amit kérünk. Isten üzeneteket küld válaszul imáinkra, hogy mit tegyünk, hogy megvalósulhasson, amit szeretnénk. Nekünk az a részünk ebben a közös munkában, hogy bízunk az égi útmutatásban, és megtesszük a szükséges lépéseket. Ha valaki azt gondolná, hogy az imádsága nem talál meghallgatásra, hogy Isten figyelmen kívül hagyja az imáit, annak tudnia kell, hogy ez nincs így. Mindnyájan egyenlő mértékben Isten szeretett gyermekei vagyunk, nem számít, hogy mit tettünk korábban, vagy hogyan élünk most, Isten mindenkinek segíteni szeretne.
Meditáljunk együtt:
Látom, hogy itt van velünk Mária és Jézus is. Ők határtalanok. Jézus azt ígérte, hogy itt lesz velünk az idők végezetéig. Tehát itt vannak most velünk. Az egymást kiegyensúlyozó égi férfi és női energia. A férfi energia bátor, erőt adó, cselekvésre sarkaló. A női energia hatására intuitív üzeneteket kapunk és ihletet. Szeretett Mária és Jézus, kérlek benneteket, segítsetek minden olvasónak, hogy megkapják és értsék az égi üzeneteket arra vonatkozóan, hogy mit kell tenniük. Kérlek, segítsetek mindenkinek megérteni, hogy mindnyájan egyformán méltók vagyunk a segítségre, a boldogságra és a csodákra. Mennyei atya és anya, kérlek, személyesen minden olvasóhoz érjetek el, és emeljétek fel a szívüket. Segítsetek, hogy mindnyájan higgyünk és bízzunk, és adjatok nekünk motivációt.”

Valaki az olvasók között úgy gondolja az angyalok szerint, hogy előbb pénzhez kellene jutnia, hogy belevághasson tervének megvalósításába. Arra vár, hogy nyerjen a lottón, vagy előléptessék, esetleg hogy jobb állást találjon. Az angyalok üzenik mindenkinek, aki hasonlóan gondolkodik, hogy ez pont fordítva működik. Először meg kell tenni az első lépéseket az álmok megvalósítása felé, és akkor megérkezik az égi támogatás is.
„Kérlek benneteket, Mária és Jézus, hogy adjatok nagyon egyértelmű és kikerülhetetlen jeleket azzal kapcsolatban, hogy mit kell tennünk.”

Mindnyájan azért vagyunk itt a Földön, hogy áldást hozzunk a világra.

 

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea