Egy kis visszavonulásra biztatnak bennünket az égiek ezen a héten, hogy legyen alkalmunk gondolkodni, mert bizonyos változtatásokra lenne szükség a karrierünk terén.

Az égiek javaslata a hét elejére: Nyaralás, szabadság, pihenés

nyaralasIdőt kellene szánnunk egy kis pihenésre, elvonulásra, elcsendesedésre. Nyaralás, pihenés alatt nem csak a két hetes nyári szabadságot érthetjük, és nem is kell feltétlenül elutaznunk valahová, hogy kikapcsolódjunk. Egy időben nagy divatja volt az otthoni vakációnak, amikor az emberek olyan dolgokat csináltak a lakásukban, házukban, kertjükben, amiket nyaralás alatt szoktak, megspórolva az utazás fáradalmait és költségeit. Nagyon pihentető lehet, ha kikapcsolódunk pár órára, és egyszerűen pihenéssel töltjük az időt otthon vagy a kertben. Azt is kikapcsolódásnak tekinthetjük, ha sétálunk a szabadban, a természetben, sziesztázunk egy kicsit, elolvasunk egy új könyvet, pár percet meditálunk vagy imádkozunk. Teremtsünk alkalmat és időt arra, ami először az eszünkbe jut, ha arra gondolunk, milyen jó lenne egy kis kikapcsolódás, ajándékozzuk meg magunkat ezzel a pihenési lehetőséggel. Mindnyájunknak szükségünk van arra, hogy feltöltekezzünk energiával, mert csak akkor tudunk bármit is adni magunkból a családunknak vagy a világnak, ha van miből. Csak akkor vagyunk képesek adni, ha engedélyezzük magunknak, hogy kaphassunk is, például szabadidőt, pihenést. Imádkozzunk együtt ezzel kapcsolatban!

Kérlek, drága Istenem, segíts minden olvasónak, aki úgy érzi, hogy pihenésre, feltöltődésre van szüksége. Segítsd őket praktikus és megfizethető ötletekkel arra vonatkozóan, hogyan tudnak magukra időt szánni, feltöltekezni és újjászületni.

Az égiek arra emlékeztetnek: maga Jézus is elvonult a vadonba, hogy beszélgetni tudjon Istennel, és ehhez neki is szüksége volt arra, hogy eltávolodjon a vele szemben támasztott követelményektől, elvárásoktól. Ha Jézus szerint ez egy jó gyakorlat, akkor nekünk is érdemes kipróbálnunk. Azt valószínűleg nehéz lenne megoldanunk, hogy napokra elvonuljunk a vadonba, de azt biztosan meg tudjuk tenni, hogy bezárjuk magunk mögött az ajtót, kikapcsoljuk a telefonunkat, kilépünk a közösségi oldalakról, és mondjuk, valami nagyon kellemes, megnyugtató, lágy zenét hallgatunk. Ez a lap arra is utalhat, hogy a hét elején erőteljesen és mélyen hatnak ránk a dolgok, és ezért kell majd egy kis pihenőt beiktatnunk, ugyanakkor azt is jelzi, hogy végre lesz bátorságunk törődni magunkkal.

Útmutatás a hét közepére: Új karrier

Ezt az üzenetet látva az előző lapot úgy is uj karrierértelmezhetjük, hogy esetleg a karrierünk miatt érezhetjük stresszesnek magunkat, vagy a pénzügyi helyzetünk aggaszt, és szükségünk lesz egy másodállásra vagy egy új munkára, amelyet sokkal jelentőségteljesebbnek érzünk, vagy könnyebb megélhetést biztosít számunkra. Az új karrier nagyon erős üzenetként érkezik hozzánk, érdemes hát fontolóra vennünk a lehetőségeinket. Ennek az üzenetnek a fényében az elvonulást értelmezhetjük úgy is, hogy esetleg vegyünk részt egy szemináriumon, amely az új munkánkkal kapcsolatos, keressünk fel egy témában jártas szakértőt, olvassunk el egy témába vágó könyvet, vagy végezzünk el egy tanfolyamot. Legfőképpen pedig szánjunk időt az égi útmutatásaink értelmezésére, hogy pontosan érthessük, merre akar Isten vezetni bennünket, és mi a következő lépés, amit meg kell tennünk. Az égiek erőteljesen hangsúlyozzák ennek fontosságát.

Üzenetünk a hétvégére: Kilépés

kilepesA három üzenet közös témája, hogy tovább kell lépnünk. Ha a munkahelyünkről szabadságra tudunk menni, ezt az időt használjuk fel arra, hogy frissítjük az önéletrajzunkat, tanácsot kérünk szakértőktől. Imádkozzunk közösen ezzel kapcsolatban is!

Drága Istenem, kérlek, hogy segíts mindazoknak, akik jelentőségteljesebb munkára vágynak, olyanra, amely illik a személyiségükhöz és az érzékenységükhöz. Kérlek, Istenem, hogy adj bátorságot, motivációt és támogatást a karrierváltáshoz, akár új munkába kell kezdenünk, akár másodállást keresünk a jelenlegi mellé. Drága Istenem, tudjuk, hogy te vagy a legfőbb karrier-tanácsadónk, te adod nekünk ezeket a munkákat és útmutatásokat. Kérlek, erősen segíts bennünket ezen a héten, hogy kristálytisztán értsük, milyen lépéseket javasolsz a változtatáshoz. Ehhez nagyon erősen éreznünk kell a támogatásodat és a jelenlétedet, mert ijesztő tud lenni, amikor hátra kell hagynunk egy állást, amely biztos jövedelmet nyújt ugyan, de lelkileg már nem szolgál bennünket. Kérlek, Uram, hogy mindenkit, aki ilyen változás előtt áll, vezess el a megfelelő tanácsadóhoz, tanfolyamhoz, könyvhöz, szakértőhöz vagy bármi máshoz, amire szüksége van a változtatáshoz. Nagyon köszönjük neked Uram, Jézus nevében, ámen.

Megint egy nagyon erőteljes hét vár ránk tehát, és mind együtt éljük meg ezeket a hatásokat, hiszen mindenkire hatnak ezek az energiák. A mi munkánk is óriási pozitív változást hozhat a világban. Ha félelmeink vagy kétségeink támadnak, imádkozzunk Istenhez. Ő majd eloszlatja a félelmeinket, és megadja mindazt, amire szükségük van.

Isten és az angyalok áldása és támogatása legyen minden kedves olvasóval.

 

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea