Az előttünk álló héten várhatóan nagyon érzékenyek leszünk, és mélyen átérezzük majd az energiákat, beleértve a saját spirituális erőnket is. Az érzelmeink és az energiák kötik le a figyelmünket, és Isten erőt sugárzó és védelmező közelségét is erősebben érzékelhetjük.

A Mihály arkangyal jóskártyák segítségével kapunk bepillantást a hét eseményeibe, hogy mire érdemes fókuszálnunk az életünkben és spirituális utunkon.

A hét elejére az égiek üzenete: Kérd a mostani helyzetben Mihály arkangyal segítségét

Doreen nagyon kedveli Mihály arkangyalt, és nagyon szeret vele együtt dolgozni. Egy meditációban látta a Földet a teremtése utáni pillanatokban, és Mihály arkangyalt Jézussal. Ők ketten már a Föld teremtésének pillanatától jelen vannak, és vigyázzák a földi folyamatokat. A kezdetektől segítenek nekünk a túlélésben, a boldogulásban, a fejlődésben, a tanulásban és abban, hogy szeretni tudjunk.

Akármin megyünk is keresztül mostanában, kérjük Mihály arkangyal segítségét. Bármi lehet ez, ami foglalkoztat bennünket, legyen szó személyes dolgokról, a szeretteinkről vagy valamilyen döntési helyzetről, aggodalomról. Az is lehet, hogy a hírekben hallottunk valamit, ami feldühített bennünket. Nyugodtan forduljunk Mihály arkangyalhoz segítségért. Hívjuk most azonnal együtt Mihály arkangyalt, és kérjük a segítségét:

„Édes Istenem, kérünk, hogy küldd el nekünk Mihály arkangyalt, hogy erőt és bátorságot adjon, és támogatást nyújtson nekünk, és hogy segítsen elengednünk mindazokat a dolgokat, amelyek nem szolgálnak bennünket, amelyek nem a mennyei szeretetből fakadnak. Továbbá kérünk, hogy segítsen felnyitni a szemünket, hogy megláthassuk a valódi spirituális igazságot, hogy a szeretet az egyetlen igazi erő, ami a világon létezik, és ez az egyetlen erő, amelynek a támogatását szeretnénk. Köszönjük Mihály arkangyal, hogy megszabadítasz láncainktól, melyek a félelem energiájához kötnek bennünket. Köszönjük neked, hogy segítesz nekünk hozzáférni ahhoz az erőhöz és önbizalomhoz, amit Isten ajándékozott nekünk.”

Mihály arkangyallal csodálatos együtt dolgozni. Ne felejtsük el, hogy Istenhez hasonlóan ő is határtalan, és bárkinek segít, aki felkéri erre.

Szerdára és csütörtökre az angyalaink tanácsai: Pályamódosítás és Ragyogó ötlet!

Amikor ez az üzenet kerül elő, arra kell gondolnunk, hogy erős érzelmekkel, energiákkal lesz dolgunk. Az is lehet, hogy a világ vagy a személyes életünk eseményei aggasztanak bennünket. Nem szándékozunk véletlenül sem félelemenergiákat kelteni. De előfordulhat, hogy a hírek lesznek tele félelemmel teli dolgokkal. Amikor harsány energiák vesznek körül bennünket, ajánlott és bölcs dolog az energetikai védelem. Segítsünk magunknak azzal, hogy békések maradunk, mert amúgy is az a szándékunk, hogy bármerre járunk, békések legyünk. Most képzeljünk el együtt egy védőburkot, amit Isten küld minden kedves olvasónak:

„Édes Istenem, kérlek, hogy minden kedves olvasót burkolj be a mennyei gyógyító szeretettel, és vonj körbe bennünket egy védőburokkal, amely a te áldásaiddal, szereteteddel, támogatásoddal, erőddel, boldogságoddal, örömöddel és biztonságot adó érzéssel van kitöltve. Kérünk téged, hogy ezen a védőburkon csak a szeretetet engedd átáramolni hozzánk és tőlünk.”

Kedves olvasók, most képzeljétek el ennek a védőburoknak a jelenlétét, és töltekezzetek fel a benne lévő mennyei boldogsággal és optimizmussal.

A hétvégére az üzenetünk: Az imádság segít a mostani helyzetben

A három kártya megint egy téma köré csoportosul, hogy kérjünk segítséget az őrangyalainktól, Mihály arkangyaltól, Istentől és Jézustól. Arra is felhívja a figyelmünket ez a három lap, hogy használjuk az Istentől kapott belső erőnket. Isten nem tehetetlen vagy gyenge, és mi sem vagyunk azok. Nem szabad többé úgy tekinteni magunkra, mintha kevesebbek volnánk, erőtlenek vagy áldozatok. Isten rengeteg erőt adott nekünk, hiszen az ő hasonlatosságára teremtett bennünket, szóval használjuk ezt az erőt. Például imádkozzunk, mert az imádság nagyon jó módszer az aggodalmak erővé alakításában. Most pedig szedjük össze gondolatban, hogy milyen dolgok aggasztanak minket, és imádkozzunk együtt:

„Édes Istenem, kérlek, segíts ezzel a dologgal…”

És kész is. Isten mindenkinek segít kivétel nélkül, aki hozzá fordul valamilyen kéréssel.

Isten és az angyalok áldása legyen minden kedves olvasóval!

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea