Doreen Virtue angyali üzenetei erre a hétre: Ezen a héten az Angyalterápia jóskártyák segítségével kapunk bepillantást az előttünk álló hétre.

Ez a hét alkalmas arra, hogy felkészüljünk, és új dolgokba kezdjünk. Valamint, hogy az évszakváltással összhangban pozitív változásokat fogadjunk be az életünkbe. Nagyszerű időszak lesz a méregtelenítésre, hogy megváljunk felesleges, régi dolgainktól, és magabiztosan haladjunk előre utunkon az égi vezettetésnek megfelelően.

Hétfőre és keddre két üzenet is érkezett: Porszívózd ki a félelmet és a Könyvek.

Porszívózd ki a félelmet – energiatisztítás
Porszivozd_ki_a_felelmetDoreen gyermekkora óta látomásokban kapja az égi üzeneteket. Az egyik ilyen látomásában, mintha csak egy mozifilmet nézett volna, látta, hogy Mihály arkangyal érkezett hozzá más angyalokkal együtt, akiket ő a kegyelem csapatának nevez. Mihály arkangyalnál egy a porszívóhoz hasonló eszköz volt, melynek csövét Doreen koronacsakrájához tartotta, és a beleegyezésével kiporszívózta az alacsony rezgésű energiákat. Doreen nagyon is jól érezte közben, ahogy ezek az alacsony energiák távoznak a testéből. Éppen ez idő tájt váltotta fel pszichológiai praxisát angyalterápiás tanácsadásra, és a következő kliensénél már alkalmazta is ezt az energiatisztító eljárást. Az ügyfelének is nagyon jó tapasztalatai voltak, sokkal jobban érezte magát a kezelés után, így Doreen rendszeresítette ezt a gyakorlatot a munkájában. Később pedig továbbadta a tanítványainak is, hogy ők is tudják használni a klienseiknél. Végezzük el ezt a tisztítást most együtt! Csukjuk be a szemünket, hogy kizárjuk a vizuális ingereket. Kérjük a Jóistent és az ő jobb kezét, Mihály arkangyalt, hogy segítsen nekünk. Ők egyidejűleg mindenkinek tudnak segíteni, így nem kell attól tartanunk, hogy feltartjuk vagy háborgatjuk őket. Végtelen energiájuk van, és mindenki mellett ott tudnak lenni egyidejűleg.

„Mihály arkangyal, kérünk téged, hogy mindenkiből, aki ezt a cikket olvassa, és a beleegyezését adja neked (csak gondoljunk arra, hogy engedélyt adunk), távolítsd el a félelmeket, amelyek talán a saját vagy mások gondolataink eredményei, esetleg a média hatására keletkeztek bennünk. Akármi is a félelmeink forrása, csak gátolnak bennünket. Kérünk téged, Mihály arkangyal, hogy tisztíts meg minket a félelem negatív energiájától.”

Képzeljük el, hogy egy porszívóval a koronacsakránkon keresztül kitisztítják belőlünk az angyalok a félelmeinket, a pszichikai mérgeket, az egoenergiákat, a negatív érzelmeket és gondolatokat, és ezek belekerülnek abba a magas rezgésű energiába, ahol Mihály arkangyal is tartózkodik, és ahol átformálódnak szeretetté. Lélegezzünk mélyeket, és engedjük, hogy az angyalok eltávolítsák belőlünk az energetikai mérgeket. Meg is állhatunk itt az olvasásban, és adhatunk még időt magunknak erre a folyamatra.

A másik üzenetünk a hét elejére a Könyvek.

KonyvekEz arra utal, hogy a könyvek kapcsolatba hozhatók az életfeladatunkkal. Mutatják nekem, hogy az olvasók között vannak, akik azt tervezik, hogy könyvet írnak, egészség témájút látok és egy spirituális novellát, ami talán egy film forgatókönyve lesz. Az angyalok üzenik, hogy ha égi segítséget kérünk, akkor az ilyen ötletekhez is küldenek inspirációt, motivációt. Azt látom, hogy valaki, akinek ilyen tervei vannak, túl sokat aggódik azon, hogy mi lesz később, hogy ki fogja a könyvet majd megvenni és elolvasni, hogyan reklámozza majd, és mennyi pénzt tud vele keresni. Az angyalok azt üzenik erre, hogy ne terheljük a kreativitásunkat ezekkel az aggodalmakkal. Első lépésként magára a könyvre kell fókuszálni, meg kell írni, és arra kell gondolni, hogy az írás által kiteljesedhetünk. Elsőként az alkotásra, az írásra kell koncentrálni, a többi pedig majd kialakul. Tehát a könyvírás nagyon erősen jelent meg üzenetként, az égi segítőink pedig arra is felhívják a figyelmünket, hogy legyünk körültekintők, hogy milyen könyvet választunk, mert az olvasottak nagyon erős hatással vannak ránk. Mutatják nekem, hogy az olvasók között van olyan, aki misztikus novellákat olvas, amiben erőszakos részek is vannak. Este, elalvás előtt nem tanácsos ilyesmit olvasni, mert az hatással lesz az álmainkra. Érzékenyek vagyunk, ezért figyelnünk kell arra, hogy mivel tápláljuk az elménket. Ami például az olvasmányaink által belekerül, azt bevonzhatjuk az életünkbe is erős teremtőerőnk következtében. Tehát legyünk igényesek az olvasmányainkkal, és inspiráló könyveket válasszunk.

 

Szerdára és csütörtökre a Tündérek lapot kaptuk.

TunderekA tündérek is Isten teremtményei, nem tiszta égi lények, inkább a természet szellemei. Mindenki, aki a Földön él, rendelkezik egóval, így a tündérek és még az ártatlan állatok is. Emiatt a tündérek néha önzőn viselkednek, és megmutatkozik a sötétebb oldaluk is, de vannak köztük – akárcsak az emberek között is – nagyvonalúak, kedvesek, megbízhatók.

Mihály arkangyal segítségét kérhetjük védelem gyanánt, és hogy meg tudjuk ítélni, ki megbízható, és ki nem. De igazából nincs miért tartanunk a tündérektől, mert ők is Isten áldott teremtményei.

Péntekre, szombatra és vasárnapra a következő üzenetet kaptuk: Alapcsakra

AlapcsakraA gyökércsakra (alapcsakra) a gerincoszlop aljánál elhelyezkedő energiaközpont. Az energiára érzékenyek érezhetik, vagy akár láthatják is elhelyezkedését. Ez a lap és az üzenet arra utal, hogy az alapvető szükségleteink körül foroghatnak a gondolataink, mint az otthon, a pénz és az élelem. Az égiek kihangsúlyozzák utóbbi fontosságát: esetleg meg kell változtatnunk az étrendünket. A fizikai szükségletek kerülnek előtérbe. Imádkozzunk és meditáljunk együtt:

„Drága Teremtőnk, tudjuk, hogy tisztában vagy mindenki szükségleteivel, és folyamatosan ellátsz bennünket, ha követjük az útmutatásaidat, és megtesszük, amit kell. Mert nem varázslattal segítesz rajtunk, hanem mint társteremtő. Ha bármikor segítségért imádkozunk hozzád, ötletekkel, inspirációval látsz el bennünket, amelyek cselekvésre és pozitív életmódbeli változtatásokra késztetnek. Ezek hatására folyamatos támogatást kaphatunk, és elérhetjük, hogy a bőség folyamatosan áradjon hozzánk. Minden olvasó legyen áldott, és kérjük, hogy mindenkinek meglehessen mindene, ami az életéhez szükséges. Kérjük, hogy a világon minden gyermeknek jusson elég tiszta, friss víz, élelem, és az értük felelős felnőttek tudjanak biztonságos lakóhelyet teremteni számukra. Kérünk téged Urunk Jézus nevében, hogy mindenkinek viseld gondját. Köszönjük!”

Összefoglalva tehát még egyszer, az évszakváltás erősen hat ránk, ne becsüljük le ennek jelentőségét. Ha például fizikai problémáink adódnak, gondoljunk az évszakváltásra, és pihenjünk. Tartsunk egy kis szünetet, feküdjünk le korábban, ha tudunk. Figyeljünk oda magunkra, és törődjünk magunkkal. Ahogy végignézek a négy lapon, az jut az eszembe, hogy a készülődés kap hangsúlyt, hogy felkészüljünk arra, ami vár ránk a továbbiakban. Ebben a felkészülésben pedig a méregtelenítés és az energiatisztítás az eszközünk, hogy megszabaduljunk a félelmeinktől, aggodalmainktól. A tündérekkel jelzést kaptunk arra, hogy menjünk a szabadba, használjunk virágesszenciákat, aromaterápiát. A gyökércsakrával kapcsolatban pedig gondoljunk arra, hogy szabaduljunk meg az alapvető szükségleteinket érintő félelmeinktől. Vigyázzunk, ne panaszkodjunk arról, hogy nincs elég valamiből, mert akkor továbbra is ezt fogjuk megtapasztalni. Ehelyett inkább használjunk megerősítéseket. Például a következő egy csodálatos ima:
„Köszönöm, Uram, hogy mindenem megvan, amire szükségem van, kérlek, maradjon így a továbbiakban is.”

És ezzel valóban el tudjuk érni, hogy a támogatás és a bőség áramoljon hozzánk.

Angyali áldás minden kedves olvasónak!

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea