Doreen Virtue angyali üzenetei erre a hétre: A héten a belső érzéseinkre és igazságainkra kell fókuszálnunk a figyelmünket, és az Istentől kapott útmutatásra. Ha túlságosan érzékenynek érezzük magunkat, akkor az egy jelzés, egy lehetőség arra, hogy valamin változtassunk.

Ezen a héten a Mihály arkangyal jóskártyákon keresztül kapjuk az égiek útmutatásait. Mihály arkangyallal nagyon jó együtt dolgozni, nagyon jó energiái vannak. Ő Isten jobb keze, és egyidejűleg ott tud lenni mindenki mellett segítségképpen, hogy bátrabbnak, magabiztosabbnak érezhessük magunkat. Bizonyos értelemben ő Isten ereje, és a védelemért felelős arkangyal, legyen szó fizikai, energiai vagy spirituális védelemről.
Sokan attól tartanak, hogy háborgatnák vagy zavarnák Mihály arkangyalt, ha segítségül hívnák. Ez azonban lehetetlen, mert Mihály arkangyal, akárcsak Isten, mindenütt jelenlévő, energiája pedig kifogyhatatlan, hiszen nincs egója vagy fizikai teste. Így mindenkivel mindig képes együtt dolgozni. Bátran kérjétek a segítségét!

A hétfői és keddi útmutatás: Ismerd fel az igazságot, és cselekedj annak megfelelően

doreen_virtue_angyali_uzenetek_ismerd_felEz az üzenet akkor jelenik meg, ha elutasítunk egy fontos változást, amit végre kellene hajtanunk az életünkben, mert kellemetlennek vagy ijesztőnek érezzük. Ami erről elsőnek eszünkbe jut, az lesz az igazság, amit fel kell ismernünk. Lehet, hogy már tisztában vagyunk vele, hogy mit kellene megváltoztatnunk, vagy mi az, amit tenni szeretnénk. Talán csak az ego próbál lebeszélni bennünket, mondván, hogy az a valami lehetetlen. Az a helyzet, hogy az ego vagy az alacsony energiák megpróbálnak összezavarni bennünket, hogy kétségeink legyenek. Ez a negatív energia egyik kedvenc elfoglaltsága. Mindnyájan átesünk ezeken a hatásokon. Eleinte általában mindenkinek vannak kétségei az álmait illetően, ez természetes. Két dolog történhet, ha kétségek gyötörnek bennünket. Az egyik, hogy elkezdünk utánajárni a dolognak, pozitívan állunk hozzá, imádkozunk égi vezettetésért, továbbképezzük magunkat tanfolyamon vagy iskolában, vagy társulunk valakivel, aki tapasztaltabb nálunk a minket érdeklő témában. Anyagiak tekintetében pedig gondoljunk a közösségi finanszírozás egyre növekvő népszerűségére. Nagyon sokféle módon haladhatunk előre lépésről lépésre, és szépen sorban el tudjuk oszlatni a kételyeinket. A másik dolog, ami a kétségeinket illetően történhet velünk, hogy hagyjuk, hogy azok legyőzzenek bennünket, és emiatt félretesszük az álmainkat, lemondunk róluk. Például maga Doreen is égi útmutatásokat kapott évekkel ezelőtt, hogy könyvet írjon. Ez nagyon izgalmasnak és érdekesnek tűnt számára, de amikor első könyvének kéziratát megmutatta egy kiadónak, az élből elutasította. Akkor Doreen azt gondolta, hogy mégsem volt jó ötlet könyvet írni, és majdnem kidobta a kéziratot. Nagyon örül neki, hogy utána legyőzte a könyvírással kapcsolatos félelmét és a kétségeit, és ma már hivatásos író. Ezáltal az ő könyvei másoknak segíthetnek, hogy legyőzzék kétségeiket az égi útmutatásaikkal és az álmaikkal kapcsolatban.

A szerdai és csütörtöki üzenet: Tiszteld és kövesd a megérzéseidet

doree_virtue_angyali_uzenetek_tiszteldEz az üzenet kapcsolódik az előzőhöz, tehát összefüggésben kell nézni a lapokat.
Milyen megérzésekről, érzésekről lehet szó? A kétségeinkről, félelmeinkről, amelyekről az előbbiekben szó volt? Mert azok nem a mi érzéseink, azok az ego érzései, az alacsony energiák hatásai. Bármikor, amikor jobbá szeretnénk tenni a világot, a negatív energiák reszketni kezdenek, és mindent elkövetnek, hogy eltérítsenek bennünket attól, hogy gyógyítók vagy tanítók legyünk, hogy imádkozzunk, vagy hogy bármi jót cselekedjünk a világért. Ezek a negatív energiák dolgoznak rajtunk, hatással vannak ránk, és miattuk lebecsüljük az érzéseinket. De itt most az igazi, saját, a felettes énünktől származó érzéseinkre gondoljunk, amelyek egyek Istennel. Tehát az a kérdés, hogy mi a saját érzésünk egy bizonyos üggyel vagy változással kapcsolatban. Ha el tudjuk képzelni, hogy milyen lenne, ha megtörténne az a bizonyos változás, vagy megvalósulna az a terv, milyen érzés lenne, hogy éreznénk magunkat? Segítene másoknak? Támogatna bennünket vagy a szeretteinket? Milyen érzés lenne úgy felébredni reggelente, hogy megtörtént a változás? Tiszteljük ezeket az érzéseket, és bízzunk meg bennük! Mert jelzések a jövőnkkel kapcsolatban, melyeket Isten küld nekünk.

 

Péntekre, szombatra és vasárnapra az égiek javaslata: Légy boldog már most

doreen_virtue_angyali_uzenetek_legy_boldogEz nagyon jó módja annak, hogy megvalósítsuk, amit szeretnénk. Doreen sokszor alkalmazta ezt a módszert, ha valamilyen tárgyra volt szüksége valamilyen elgondolásához. Például ha hiányzott egy bizonyos összeg egy tervének megvalósításához. Az egészségünkkel, a boldogságunkkal vagy az életfeladatunkkal kapcsolatos tervekre gondoljunk. Ahelyett, hogy pánikba esnénk, amikor valami hiányzik – mert akkor továbbra is a hiányt fogjuk megtapasztalni –, inkább legyünk hálásak Istennek mindazért, amink van. Például így:
„Édes Istenem, nagyon köszönöm neked, hogy mindenem megvan, amire szükségem van most és ezután is mindig. Köszönöm, hogy mindig támogatsz engem, ha szükségem van rá, és hogy a te magabiztosságod áramlik keresztül rajtam, és hoz áldást a világra a tetteimen át.”
És ez a boldogság. Évekkel ezelőtt Mihály arkangyal megtanította Doreent erre a módszerre, amikor kezdte azt érezni, hogy belefáradt a sok utazásba, és emiatt nagyon boldogtalan volt. Arra gondolt, hogy akkor lesz csak újra boldog, ha már nem utazik többet, és ez igaz is egyébként. Akkor tanította meg Mihály arkangyal arra, hogy határozza el magát, hogy boldog lesz, függetlenül a külső körülményektől. Az ego feltételéhez akarja kötni a boldogságot. Például akkor lehetünk csak boldogok, ha a világon béke lesz, vagy minden szerettünk boldogan él, ha több pénzünk lesz, ha elköltözünk, ha megházasodunk, ha ezt vagy azt tesszük és hasonlók. Ezek a feltételek aztán tényleg hatnak, és meg tudják akadályozni a boldogságunkat. A kulcs a boldogsághoz, hogy elhatározzuk, hogy azok leszünk. A kártyán szerepel egy szép fohász erre vonatkozóan:
„Köszönöm, hogy megnyitottad a szívemet a boldogságnak, az örömnek és az elragadtatásnak. Most már észre tudom venni az életem nagyszerűségét.”

Úgy tűnik, hogy ezen a héten felelősséget kell vállalnunk a saját utunkért. Maradjunk kapcsolatban az érzéseinkkel. Amikor ilyen üzenetek érkeznek, akkor azzal számolhatunk, hogy ezen a héten érzelmileg érzékenyebbek leszünk. Szóval ez egy nagyon érzelmes hétnek ígérkezik. Egy kicsit érzékenyebbek, egy kicsit érzelmesebbek leszünk, de ez jó. Mert azt jelenti, hogy tisztában leszünk az érzéseinkkel. Csak tegyünk óvintézkedéseket az érzelmi védelmünkkel kapcsolatban, és határozzuk el magunkat a boldogság mellett.
Isten és az angyalok áldása legyen minden kedves olvasóval!

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea