Egy szál vagy egy csokor szép virágot kapni mindig öröm. Egy szép cserepes növény feldobja a kedvünket és a szobát. Még alkalom sem kell hozzá. De válasszuk, tartsuk, szedjük, neveljük a virágot ezentúl tudatosan! Vegyük figyelembe gyógyító hatását, angyali kapcsolatait, metafizikai energiáit.

A természet egyik legcsodálatosabb ajándéka a virágok gyógyító hatása. A virágok különböző „személyiséggel” rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak fizikai és érzelmi kiegyensúlyozottságunkhoz. A virágok Isten ajándékai, mennyei gyógyító erejük van. A virágterápia nem más, mint a különböző virágok felhasználása – megjelenésük, illatuk, esszenciájuk, színük és energiaszintjük figyelembevételével – különböző igényekre és célokra. A virágterápia során szorosan együttműködünk a természettel – beleértve a tündéreket és az angyalokat is.

Az angyalok és tündérek mindannyian a természet szolgálatában állnak, ezért ha céljaid eléréséhez kéred a segítségüket, eredményeid minden álmodat felülmúlják majd. A tündérek csodálatos segítőtársaink, segítenek valóra váltani szívünk vágyát. A virágterápia során automatikusan kapcsolatba kerülünk energiájukkal.

virágterápia, a természetgyógyászathoz hasonlóan, a természet gyógyító erején alapul. Mint a természetgyógyászatban a gyógynövények, a virágok szintén rendkívül hatásos gyógyító erővel rendelkeznek.

Mivel a virágok illata és színe az energetikai birodalomhoz tartozik, a virágterápia metafizikai síkon is hat. Elmélyítheti spirituális élményeinket és fokozhatja médiumi képességeinket, aminek érdekében virágterápiával végezhető jóslásokat is megismerhetsz. Ezek iránymutatást biztosíthatnak neked, szeretteidnek és ügyfeleidnek egyaránt.

Ha mély gyógyító és spirituális szinten működsz együtt a természettel, ráhangolódsz a tündérek energiájára.

A könyvben található táblázatok alapján könnyen meghatározhatod, hogy jelenlegi élethelyzetedben melyik csakrádat és milyen virággal tudod kezelni, illetve a csakrák tisztításáról is találsz információt.

Ebben a könyvben megismerkedhetsz a virágmeditáció, gyógyító fürdő, illatterápia, a helyiségek energetikai tisztítása, csakrák kiegyensúlyozása, párnaterápia, aurakisimítás módszereivel, amelyhez a virágokat hívjuk segítségül. Olvashatsz virágesszenciákról és főzetekről.

Hogyan kapcsolódik össze az isteni útmutatás a virágokkal: jóslás virággal, jóslás virágterápiával, csakratisztító módszerek.

A könyv gerincét a Virágbiblia adja, itt részletes útmutatást találhatsz az egyes virágokról, gyógyító hatásukról és üzeneteiről, mely energiákat erősítenek fel akár csak a látványukkal.

A könyvben tematikus táblázatok is találhatók:

  • Az arkangyalok és a virágok kapcsolata: mely arkangyalokhoz mely virágok tartoznak
  • A csakrák és a virágok kapcsolata: mely csakrákra melyik virággal tudunk hatni
  • A virágok energetikai gyógyító tulajdonságai: mely virágok segítenek például a családi kapcsolatok rendezésében, az akadályok legyőzésében, az aura erősítésében vagy a függőségek legyőzésében energiáinak

A szerzőkről

DoreenVirtue1

Doreen Virtue a sikerlisták élén lévő Fairies 101 és a Magical Messages from Your Fairies Oracle Cards szerzője. Számtalan könyvet írt az angyalokról, és számos hazai és nemzetközi tévéműsorban szerepelt. Világszerte tart előadásokat, és egy internetes rádióban hetente jelentkezik műsorával.

Doreen három tanácsadó pszichológiai diplomával rendelkezik, és született médium. Imád kertészkedni és kirándulni.

robert_reeves_web1

Robert Reeves szakképzett és akkreditált naturopata, aki a mentális és érzelmi egészség helyreállítására specializálódott. Növényekkel és táplálkozástudománnyal kapcsolatos tudását ötvözi médiumi képességeivel. Erős kapcsolat fűzi az angyalokhoz és a természethez. Hite szerint a természet képes bárkit meggyógyítani, aki követi az isteni iránymutatást.

Robert tanfolyamokat tart, újságcikkeket ír, és nemzetközi rádióműsorokban szerepel. Egy sikeres természetgyógyászati klinika tulajdonosa és vezetője Ausztráliában, amelyet 17 évesen alapított. Saját fejlesztésű auraspray-termékskálája van, amely kristályok és angyalok energiájának esszenciáját ötvözi.

Exkluzív megjelenés, rengeteg kép, 219 oldalon! Keresd webáruházunkban!

A könyv elolvasása után garantáltan másképp tekintesz majd a virágokra!

tulipan_viragterapia

A tulipán üzenete: „Engedd, hogy tested magába szívja gyógyító energiámat. Engedj el minden rossz érzést. Ha nincs elég időd magadra vagy a munkádra, csak szólj. Gyógyító energiám mindig a rendelkezésedre áll, különösen most, amikor erre a legnagyobb szükséged van. Támogatlak, hogy mindig magabiztos légy.”

borzas_kupvirag_viragterapia

A borzas kúpvirág üzenete: „Ideje szélnek engedned dédelgetett sérelmeidet és fájdalmaidat. Engedd el a testedben lévő méreganyagot és negativitást, hogy helyüket a béke és szeretet foglalhassa el. Azonnali megkönnyebbülést fogsz érezni. Azt üzened ezzel az univerzumnak, hogy kész vagy továbblépni, és nem engeded, hogy a múlt irányítsa az életed. Adj nagyobb teret a szeretetnek életedben. A szeretetnek oda-vissza kell áramolnia, ami eddigi kapcsolataidban nem valósult meg. Folyton csak adtál, adtál, adtál, amíg belefáradtál. Megérdemled, hogy legalább annyi szeretetet kapj, mint amennyit adsz.”

Forrás: Virágterápia c. könyv

Ajánlott könyv: