A zellerlé emberek millióinak segít meggyógyulni.
Tényleg? A zellerlé? – gondolhatod, ha még nem hallottál erről, vagy akár akkor is, ha igen.
Tényleg. A zellerlé.

Az a jelentéktelen zöldség, amelyik elkókad a hűtőszekrényben?
Így van. Abban a semmibe vett, alábecsült, alulhasznált gyógynövényben (igen, tulajdonképpen gyógynövény), melyet az alkalmanként fogyasztott tonhalsalátából, a töltelékekből vagy a hidegtálakról sajtkrémmel töltve és mazsolával megszórva ismersz, sokkal több erő van, mint bárki gondolná – ha tudod, hogyan tedd az életed részévé.

Évtizedek óta ajánlom a zellerlevet páratlan gyógyelixírként. Akár egy konkrét egészségügyi problémára keres enyhülést valaki, akár azt a titkos italt kutatja, amelyikkel visszakaphatja az energiáját és a ragyogását, a zellerlé a válasz; az ima meghallgattatott. Mindez idő alatt abban az előjogban részesülhettem, hogy láttam, amint az emberek élete gyökeres fordulatot vesz.

Első könyvem, a  Gyógyító médium megjelenésével kezdtem el szélesebb körben megosztani a zellerlé csodáit. Az azóta megjelent három könyvemben is szerepeltettem, mert annyira sokoldalú, hogy mindig minden egyes esetben volt aktualitása. A Gyógyító médium közössége elkápráztatott azzal, hogy mennyire a szívükbe zárták ezt a gyógytudást.

zellerlé

Miután a maguk példáján megtapasztalták, hogy a zellerlé valóban működik, a közösség tagjai a világon mindenütt terjeszteni kezdték az üzenetet, és megosztották az ajánlásaikat. Több tízezren posztolták az előtte-utána fényképeiket – tisztább bőrükről, ragyogóbb szemükről, erősebb testükről és megújult vitalitásukról  –, amelyek téged is megdöbbentenének. A háttértörténetek, melyekben néhányan leírták, hogyan mentette meg a zellerlé szó szerint az életüket, ennél is kivételesebbek. Olyanok, akik korábban szenvedtek, most már annyira jól voltak, hogy határtalan támogatást nyújthattak az ismerőseiknek és idegeneknek is. Mozgalmat indítottunk.

A zellerlé ma annyi figyelmet kap, hogy akár a „ma divatos, holnap már a múlté” trendek egyikének is tűnhet. Ezúton biztosíthatlak, hogy ez nem múló őrület. Nem finanszírozták az indulását, ahogyan az az egészségügyi trendeknél történni szokott. Azért indult az útjára, mert tényleg gyógyít. A  zellerlé ma annál is hasznosabb, mint amikor évekkel ezelőtt elkezdtem ajánlani.

Néhány évtized múlva pedig még lényegesebb lesz. Ha most félreteszed ezt a könyvet, majd néhány év múlva előveszed, az még mindig azt a gyógyító igazságot fogja tartal mazni, amelyre szükséged van. Nem fogják lesöpörni az asztalról az újabb étrend. és táplálkozáselméletek; a zellerlé továbbra is az a döntő jelentőségű lépés marad, amelyet bármikor beépíthetsz az életedbe az egészséged és vitalitásod érdekében. Más egészségügyi trendek jönnek és mennek, mert eleve soha nem jelentettek választ. Ez valami más: tartós és igaz.

Forrás: Csodatévő zeller c. könyv

Ajánlott könyv: